Slavia – Kometa Brno 4:6 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:6 (4:2, 0:3, 0:1)
HC Kometa Brno
Úterý 02.12.2014, 18:15Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomáš DUJSÍK - 4:6
     
    44:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ton nahrál na modrou TOMÁŠI DUJSÍKOVI, který tvrdou střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Tomáš Vondráček a Vilém Burian.
    Michal KEMPNÝ - 4:5
     
    39:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno bleskurychle využívá přesilovou hru! Koreis vyhrál buly přesně k Tonovi, který po modré našel volného MICHALA KEMPNÉHO, jehož rána z voleje skončila až v síti! Asistence: Petr Ton a Jakub Koreis.
    Tomáš DUJSÍK - 4:4
     
    37:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté z obranného pásma přihráli do jízdy navrítilci z trestné lavice TOMÁŠI DUJSÍKOVI, který v rychlosti natlačil před obránce a poslal puk do horního rohu Furchovy klece! Asistence: Jakub Koreis a David Ostřížek.
    Vilém BURIAN - 4:3
     
    35:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají na rozdíl jediného gólu! Po zákroku zůstal Furch ležet na ledě, čehož využil VILÉM BURIAN, který zasunul kotouč ke vzdálenější tyči! Asistence: Ondřej Dlapa a Jakub Koreis.
    János VAS - 4:2
     
    19:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sklenář se Stránským vybojovali za brankou kotouč a druhý jmenovaný se ho snažil rychlým obtočením kolem klece dopravit so sítě. To se mu sice nepodařilo, nahrál ale na volného JÁNOSE VASE, který z první namířil puk mimo dosah brněnského gólmana! Asistence: Jakub Sklenář a Jan Stránský.
    Jiří DOLEŽAL - 3:2
     
    15:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Odražený kotouč se dostal na hůl JIŘÍHO DOLEŽALA, který zvládl z otočky namířit puk pod roztáhnutým Čiliakem. Sešívaní tak rázem vedou! Asistence: David Štich.
    Jan KÁŇA - 2:2
     
    14:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Utkání je znovu vyrovnané! Honejsek vymyslel křižnou přihrávku, kterou dokázal poslat do sítě JAN KÁŇA! Asistence: Antonín Honejsek a Petr Kuboš.
    Juraj VALACH - 2:1
     
    11:12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí otáčejí vývoj utkání! Rychlá kombinace sešívaných skončila u JURAJE VALACHA, jehož několikrát tečovaná rána zapadla do sítě! Asistence: Tomáš Vlasák a Tomáš Divíšek.
    Tomáš DIVÍŠEK - 1:1
     
    08:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní vyrovnávají! Střelu Šticha vyrazil Čiliak jen k volnému TOMÁŠI DIVÍŠKOVI, který s klidem doklepl kotouč do odkryté klece! Asistence: David Štich a Jan Stránský.
    Tomáš VONDRÁČEK - 0:1
     
    01:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Špatnou rozehrávku sešívaných zachytil TOMÁŠ VONDRÁČEK, který vzal zodpovědnost na sebe a trefil přesně levý horní růžek Furchovy klece! Bez asistence.
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 9. Divíšek (Štich, Stránský), 12. Valach (Vlasák, Divíšek), 16. J. Doležal (Štich), 20. Vas (Sklenář, Stránský) – 2. Vondráček, 15. Káňa (Honejsek, Kuboš), 36. Burian (Dlapa, Koreis), 38. Dujsík (Koreis, Ostřížek), 40. Kempný (Ton, Koreis), 45. Dujsík (Vondráček, Burian)


    HC Slavia Praha: Furch (Č. Novák) – Krejčí, Kolařík, Holub, Valach, König, Štich, Knot – Poletín, Vlasák, Bednář – Sklenář, Divíšek, Stránský – J. Doležal, Vas, Čermák – Klhůfek, Veselý
    HC Kometa Brno: Čiliak (21. Falter) – Kempný, Ptáček, Hanzlík, Dujsík, Dlapa, Kuboš, Hájek – Hruška, Němec, Ton – Káňa, Čermák, Honejsek – Burian, Koreis, Vondráček – Dočekal, Ostřížek, Mrázek

    Rozhodčí: Hodek, Pešina – Brejcha, Suchánek
    bahis siteleri