Chodov – Ne 4:5 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
4:5 (3:2, 1:1, 0:2)
Ne
Úterý 02.12.2014, 18:00 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen
     
    52:25
    Závar před Kuchyňkovou zvládla hostující brankářka skvěle a skokem na poslední chvíli zabránila domácím ve srovnání skóre.
    Denisa BILLÁ - 4:5
     
    50:17
    Herbadent právě vstřelil branku!
    To byly nervy. DENISA BILLÁ dlouho vyčkávala co udělá Provázková a nakonec se rozhodla přeběhnout z bekhendu na forhend a střelou k tyči překonala Provázkovou.
     
    50:17
    Na druhé straně zahrála jedna z domácích hráček v brankovišti a k vidění bude trestné střílení.
    Eliška KRUPNOVÁ - 4:4
     
    44:45
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Nyní už se ale hostující tým prosazuje a podruhé v zápase srovnává krok. K míčku se dostala nejrychleji Ferencová, která předlořžla míček volné ELIŠCE KRUPNOVÉ, jež si v těchto situacích ví rady a poslala zápas do vyrovnaného stavu. Asistence: Andrea Ferencová.
     
    38:36
    Jarolímová se sama řítila na Kuchyňkovou, ale bekhenodvý oblouček zamířila mimo branku hostující brankářky.
     
    33:43
    Krupnová se dostala do veliké příležitosti, ale sama proti Provázkové selhala.
    Eliška KRUPNOVÁ - 4:3
     
    31:49
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Jako bych to právě zakřikl. Na rozdíl jediné branky snižuje za hostujcíí tým ELIŠKA KRUPNOVÁ. Bez asistence.
     
    29:55
    Dnešní utkání sleduje 632 diváků, což je na ženský florbal nový rekord na jedno utkání, pokud nepočítáme tedy samotné Superfinále.
    Jana VOJÁČKOVÁ - 4:2
     
    26:44
    Chodov právě vstřelil branku!
    Po parádní kombinaci trestá domácí tým vyloučení Košturiakové. Jarolímová parádním krosem z rohu na druhé straně našla JANU VOJÁČKOVOU, která po zemi k tyči přesně vsítila. Kuchyňková dělala, co mohla, ale na tuto střelu dosáhnout nemohla. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    26:22
    První vyloučenou zápasu je Košturiaková (HRB) na 2 minuty za sekání.
     
    15:08
    Ve bvelké šanci Ziminová, která se dostala k dorážce po střele Steinbachové, ale z velkého brankoviště přestřelila domácí svatyni.
    Dominika STEINBACHOVÁ - 3:2
     
    11:21
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Tak tohle byl spíše šťastný ale platný gól v podání Herbadentu. Pozemní střelu Billé perfektně tečovala DOMINIKA STEINBACHOVÁ, býválá hráčka Chodova, která nasměrovala míček přesně tyči, na který nemohla Provázková dosáhnout. Asistence: Denisa Billá.
    Martina ŘEPKOVÁ - 3:1
     
    07:19
    Chodov právě vstřelil branku!
    Velice zajímavá standardní situace, která vyšla domácímu celku. Střelu Bachmaierové z poloviny hřiště napodruhé doklepla za záda bezmocné Kuchyňkové MARTINA ŘEPKOVÁ, která zůstala s pohledu hostující obrany trestuhodně zcela sama na brankovišti nikým nebráněná. Asistence: Kristýna Bachmaierová.
    Jana LACKOVÁ - 2:1
     
    03:39
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácímu týmu vychází další brejk. Situaci 2 na 1 vyřešilo dou Lacková – Klímová ideálně dvěma nahrávkami a skórující JANA LACKOVÁ dostala míček do brankly na bližší tyč, kam se nestihla přesunout Kuchyňková. Asistence: Magdalena Klímová.
    Lucie KOŠTURIAKOVÁ - 1:1
     
    02:34
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hned vzápětí je ale vyrovnáno. Šteglová dostala prostor na ose hřiště a dala míček do strany LUCII KOŠTURIAKOVÉ, která klasickým teploměrem prostřelila Provázkovou. Asistence: Dominika Šteglová.
    Martina ŘEPKOVÁ - 1:0
     
    01:42
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hned z protiútoku však skóruje domácí tým. Tučková vyslala po straně MARTINU ŘEPKOVOU, která se prosmýkla podél mantinelu a střelou na vzdálenější tyč prostřelila Kuchyňkovou. Asistence: Zuzana Tučková.


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 2. Řepková (Tučková), 4. Lacková (Klímová), 8. Řepková (Bachmaierová.), 27. Vojáčková (Jarolímová) – 3. Košturiaková (Šteglová), 12. Steinbachová (Billá), 32. Krupnová, 45. Krupnová (Ferencová), 51. Billá (TS)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Klabanová) – Hofmanová, Bachmaierová, Tožičková, Jarolimová, Tučková, Matušková,lacková, Klímová, Urbánková, Plášková, Mrázková, Kuchařová, Řepková, Vojáčková, Paulovičová, Beránková Theimerová. Trenérka: Michaela Marešová.
    Ne: Kuchyňková (Červová) – Hubáčková, Políková, Krupnová, Sádková, Procházková, Ziminová, Steinbachová, Billá, Slavíková, Košturiaková, Čapková, Šteglová, Stará, A. Polívková, Ferencová, Kleinová, B. Polívková. Trenérka: Kristýna Šatalíková, Markéta Šteglová

    Rozhodčí: Tomáš Kostínek, Martin Reichelt

    Diváci: 632
    bahis siteleri