Olomouc – Vítkovice 2:5 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 16.12.2014, 18:15 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    ADAM URBAN potvrzuje výhru Vítkovic střelou do prázdné brány Olomouce. Asistence: Jozef Baláž.
     
    59:32
    Tak Kardinál si svůj zákrok utkání schoval až do posledních vteřin. Janečko dostal přesnou přihrávku mezi kruhy, kde byl zcela volný a mohl se už zeptat Kardinála, kam to chce, ale vítkovický brankář skvěle zasáhl svou lapačkou!
     
    58:29
    Vítkovice si berou svůj oddechový čas.
     
    56:29
    Domácí si berou oddechový čas.
     
    56:29
    Za úder do hlavy a krku je vyloučen hostující Jan Žemba (VIT), který tedy dostává 2+10. Menší trest za něj odsedí Jakub Kylnar.
     
    46:45
    A. Urban připravil gólovku pro Fridricha, jenže hostujícího útočníka skvěle vychytal svou lapačkou Fejgl.
     
    39:37
    Toman se krásně proháčkoval až mezi kruhy, odkud i vystřelil, jenže jeho střela zasáhla přemísťujícího se Fajgla.
     
    31:44
    Olomouc střídá své brankáře. Adama Schejbala totiž nahrazuje Tomáš Fajgl.
     
    30:56
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Domácí kombinovali ve svém útočném pásmu, kde nakonec z pravého kruhu vystřelil Rutar a jeho pokus ještě tečoval do vítkovické klece MARTIN PĚCHA. Asistence: Ludvík Rutar, Matěj Kořenek.
     
    29:32
    Mora si zahraje svou první přesilovou hru v utkání. Dvě minuty za držení protihráče si na trestné lavici odsedí právě David Gřesík (VIT).
     
    26:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají svou druhou přesilovou hru v utkání! Dalo by se říct i nedáš dostaneš, protože se Vítkovice prosazují po výraznější šanci Olomouce. Kylnar využil chyby bránících hráčů a nahrál mezi kruhy na zcela volného VIKTORA KONEČNÉHO, jehož střela prošla Schjebalovy mezi jeho betony. Asistence: Jakub Kylnar, Kristián Sojka.
     
    26:01
    Ve vlastním oslabení se do úniku dostal Skopal, jenže byl ze své levé strany tísněn hostujícím obráncem, a tak musel olomoucký útočník zakončit bekhendem a proti byla Kardinálova lapačka.
     
    25:21
    Tak to byl hodně zbytečný krosček domácího Jana Janečka (OLO), který za svůj zákrok dostává zcela zasloužené dvě minuty.
     
    23:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Aktivita Vítkovic přináší své zasloužené gólové ovoce. Od modré čáry vystřelil Malík, jehož střelu srazil Schejbal přímo před sebe, kde číhal RADIM TOMAN, který už dopravil puk za záda olomouckého brankáře. Asistence: Zack Malík.
     
    21:05
    Vítkovice se velice rychle dokázaly dostat to velice zajímavé příležitosti, když střelu Konečného vyrazil Schjebal před sebe, kde se k puku dostal Baláž, jenže hostující útočník následně jen trefil beton olomouckého brankáře.
     
    18:58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora však bleskově snižuje stav utkání, protože Pěcha v útočném pásmu posunul puk na MARTINA URBANA, který se následně procpal až před Kardinála, a tentokrát už se olomouckému útočníkovi podařilo procpat puk až do vítkovické brány. Asistence: Martin Pěcha, Martin Palinek.
     
    17:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté svůj zámek využili tím nejlepším způsobem, protože se Vítkovicím podařilo vstřelit už druhou branku v utkání a opět to bylo díky střele do zcela prázdné brány. DAVID GŘESÍK si totiž najel mezi kruhy, kam dostal přihrávku od A. Urbana a následně navýšil vedení svého celku. Asistence: Adam Urban.
     
    10:23
    Vítkovice si zahrají další přesilovou hru, protože si dvě minuty za podražení odsedí Martin Palinek (OLO).
     
    08:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Vítkovicím se vydařila velice nádherná kombinace až do prázdné brány, když Toman viděl u pravé tyče zcela volného JOZEFA BALÁŽE, jenž už poté pouze poslal touš za záda bezmocného Schjebala. Asistence: Radim Toman.
     
    08:21
    Je tu první vyloučení v utkání. Na trestnou lavici putuje Martin Urban (OLO), který si zde odpyká dvě minuty za držení protihráče.
     
    06:49
    Tak to byla první větší šance utkání! Baláž nahrál před bránu na Gřesíka, který byl už sám před Schejbalem, ale domácí brankář jeho zakončení vystihl.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 19. Urban M. (Pěcha, Palinek), 31. Pěcha (Rutar, Kořenek) – 9. Baláž (Toman), 18. Gřesík (Urban A.), 24. Toman (Malík), 27. Konečný (Kylnar, Sojka), 60. Urban A. (Baláž)


    HC Olomouc: Schejbal (32. Fajgl) – Rutar, Krejčí, Mader, Vosátko, Holiš, Klesla, Kořenek, Štefka, Pěcha, Skopal, M. Urban, Janečko, Palinek, Wolf, Spatharis.
    HC Vítkovice Ridera: Kardinál (Juránek) – Malík, Ficek, Kučera, Šulák, Richtár, Fridrich, Žemba, Kylnar, Konečný, Vondál, Baláž, Vícha, A. Urban, Gřesík, Sojka, Toman.

    Rozhodčí: Zbořil – Doleček, Vožda
    bahis siteleri