K. Vary – Mountfield HK 2:1 (kon.) | Vítkovice – Zlín 4:1 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 6:1 (kon.)
Pardubice – Olomouc 6:2 (kon.) | Liberec – Třinec 3:4 (0:1 po s.n.) | Litvínov – Kometa Brno 1:3 (kon.)
Sparta – Slavia 3:0 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Berani Zlín
Pátek 26.12.2014, 15:30 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Roman SZTURC - 4:1
     
    59:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí u zlínské branky, ale hosté ji bránili výborně, Vandas se s ROMANEM SZTURCEM střídali v pokusech umístit puk do branky, nakonec se to přece jen druhému jmenovanému povedlo – 4:1. Asistence: Michal Vandas.
    Roman SZTURC - 3:1
     
    41:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí zvyšují své vedení, Roman si vybojoval puk v rohu, už už se chystal objet branku, ale v poslední chvíli, jak je jeho zvykem poslal puk před branku na ROMANA SZTURCE, který umístil kotouč pod víko – 3:1. Asistence: Ondřej Roman.
    Michal VANDAS - 2:1
     
    33:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hlinka dostal přihrávku do pásma, dokázal si obejít tři hráče soupeře a těsně u branky nahrát zpět na najíždějícího MICHALA VANDASE, jenž zcela opomenut namířil puk do odkryté branky – 2:1. Asistence: Michal Hlinka.
    Vladimír SVAČINA - 1:1
     
    14:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno!! Vítkovičtí si najížděli do pásma, Zíb poslal kotouč nalevo na VLADIMÍRA SVAČINU, který se téměř od mantinelu napřáhl a poslal puk mezi Štůralovy betony – ten se právě od betonu odrazil a zaplul do branky – 1:1. Asistence: Lukáš Zíb, Tomáš Malec.
    Jiří MARUŠÁK - 0:1
     
    01:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku! Od modré to znovu zkusil JIŘÍ MARUŠÁK, a tentokrát už propálil vše, co mu stálo v cestě – 0:1. Asistence: Patrik Urbanec.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 15. Svačina (Zíb, Malec), 34. Vandas (Hlinka), 42. Szturc (Roman), 60. Szturc (Vandas) – 2. Marušák (Urbanec)


    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Maxwell) – Čerešňák, Hrbas, Zíb, Malec, Stehlík, Kovář, Šenkeřík,Pastor – Svoboda T., Burger, Olesz – Szturc, Roman, Svačina – Vandas, Hlinka, Káňa – Němec, Kolouch, Kucsera
    Berani Zlín: Štůrala (Kašík) – Marušák, Řezníček, Matějíček, Žižka, Kotvan, Urbanec, Horák – Svoboda J., Čajánek, Veselý – Ondráček, Vlach, Říčka – Okál, Leška, Köhler – Kubiš, Šťastný, Sedláček – Čech F.

    Rozhodčí: Hradil, Šír – Komárek, Ondráček

    Diváci: 8 281
    bahis siteleri