Florida – Toronto 6:4 (kon.) | Anaheim – Vancouver 2:1 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)
Vancouver Canucks
Pondělí 29.12.2014, 02:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Cam FOWLER - 2:1
     
    62:42
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! O nakonec zaslouženém vítězství Ducks rozhodl CAM FOWLER. Ryan Getzlaf nahodil z pravé strany puk před branku, kde ho dokázal tečovat Devante Smith-Pelly. Miller sice ještě stačil zakročit betonem, ale odražený kotouč dojel právě Fowler a proti němu už byl Ryan Miller bezmocný. Asistence: Devante Smith-Pelly a Ryan Getzlaf.
    Francois BEAUCHEMIN - 1:1
     
    46:52
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři se dočkali! Ryan Getzlaf vyhrál buly na FRANCOISE BEAUCHEMINA, který od modré vypálil a kotouč zapadl k tyči Millerovy svatyně. Hostující gólman nic neviděl přes stínícího Smithe-Pellyho. Asistence: Ryan Getzlaf.
    Yannick WEBER - 0:1
     
    22:04
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Je tu první gól zápasu! YANNICK WEBER z pravé strany poměrně nenápadně vystřelil a kotouč zapadl do pravého horního rohu z pohledu Andersena. Domácí brankář měl zakrytý výhled a nemohl tak reagovat. Asistence: Jannik Hansen a Alexandre Burrows.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 47. Beauchemin (Getzlaf), 63. Fowler (Smith-Pelly, Getzlaf) – 23. Weber (Hansen, Burrows)


    Anaheim Ducks: Andersen (Bryzgalov) – Lovejoy, Fowler, Beauchemin (A), Lindholm, Vatanen, Stoner – Smith-Pelly, Getzlaf (C), Bourque – Etem, Kesler (A), Beleskey – Silfverberg, Rakell, Maroon – Friberg, Thompson, Cogliano. Trenér: Bruce Boudreau
    Vancouver Canucks: Miller (Lack) – Tanev, Edler, Bieksa (A), Stanton, Weber, Sbisa – Vrbata, H. Sedin (C), D. Sedin (A) – Vey, Bonino, Higgins – Matthias, Richardson, Hansen – Dorsett, Horvat, Burrows. Trenér: Willie Desjardins

    Rozhodčí: Jackson, Leggo – Wheler, Grandt

    Diváci: 17374
    bahis siteleri