Jihlava – Chomutov 3:2 (po pr.) | Motor ČB – Šumperk 9:2 (kon.) | Benátky n/J – Most 6:2 (kon.)
Litoměřice – Třebíč 0:1 (kon.) | Prostějov – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 5:6 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 - 1:0)
Piráti Chomutov
Pondělí 12.01.2015, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:31
    Jan Rutta (CHM) obdržel menší trest za nesportovní chování.
     
    62:27
    Tak to je neskutečné, hlavní sudí udělují tresty jako na běžícím páse. Jiří Dobrovolný (JIH) je potrestán za hrubost.
     
    58:17
    Další trest na jihlavské straně. Zdeněk Čáp (JIH) obdržel menší trest za napadení.
     
    55:42
    Tresty neberou konce. Martin Kadlec (CHM) dostává menší trest za hrubost, Karol Korím (JIH) totéž za sekání.
     
    55:02
    A další trest pro Chomutov. Marek Hovorka (CHM) dostává dvě minuty za hákování.
     
    51:49
    Atmosféra klání je skutečně velmi vypjatá, znovu se bude trestat na chomutovské straně. Jan Rutta (CHM) obdržel dvě minuty za hrubost.
     
    51:08
    Jihlava si zahraje opět v početní výhodě. Štěpán Hřebejk (CHM) zasáhl Aleše Jergla, dostává tak menší a desetiminutový osobní trest za zásah do oblasti hlavy a krku. Dvě minuty odpyká David Kaše.
     
    47:34
    Další přesilová hra pro domácí celek, na trestnou lavici usedá Marek Hovorka (CHM). Borec s číslem 25 na zádech dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    36:40
    A znovu se bude trestat. Mario Scalzo (CHM) – menší trest za sekání. Sudí opět nasadili velmi přísný metr.
     
    36:13
    Další trest pro jihlavskou Duklu. Petr Šidlík (JIH) dostává menší trest a následně trest osobní desetiminutový, a to za nesportovní chování. Dvě minuty odpyká Martin Kuřítko.
     
    34:42
    Poměr sil na ledové ploše se vyrovná, hlavní sudí opět trestají. Štěpán Hřebejk (CHM) je odměněn za hrubost.
     
    33:39
    Chomutov si zahraje přesilovou hru. Petr Šidlík (JIH) obdržel dvě minuty za držení protihráče. Jak Piráti naloží s touto možností?
     
    30:17
    Dukla si zahraje přesilovou hru. Marek Hovorka (CHM) dostává dvě minuty za hrubost. Opět se strhla menší potyčka, přičemž si dvojice arbitrů nechce nechat utkání přerůst přes hlavu.
     
    23:04
    Bude se udělovat další trest. David Kämpf (CHM) dostává menší trest za zdržování hry – sevření puku. Jak Dukla s touto možností naloží?
     
    19:28
    V závěru třetiny se bude trestat také na jihlavské straně. Michal Důras (JIH) se provinil hákováním. Také hosté tak dostávají možnost ke vstřelení branky.
     
    16:59
    Opět se bude trestat, znovu na chomutovské straně. Tomas Sinisalo (CHM) dostává dvě minuty za napadení. Hra se tak stěhuje do jihlavského útočného pásma.
     
    14:20
    Poměr sil na ledové ploše se vzápětí vyrovná. Vladimír Růžička (CHM) to přehnal s aktivitou a pomohl si hákováním. Nejprve se bude hrát ve čtyřech, poté začne jihlavská početní výhoda.
     
    12:57
    Po mizerné rozehrávce hosté nahazovali na branku, kde poté došlo k nedovolenému zákroku. Marek Melenovský (JIH) doslova sestřelil protihráče, a tak dostává dvě minuty za napadení.
     
    08:10
    Až nyní. Na hranici jihlavského útočného pásma se do sebe pustili Radek Havel (CHM) a Jan Semorád (JIH). Hostující borec dostává 2+2 minuty za hrubost, domácí forvard pouze 2 minuty. Dukla tak má k dispozici přesilovovou hru.
    Marken.cz

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 8. Diviš (Čachotský, Kaláb), 56. Zeman (Šidlík, Kaláb), 65. Čachotský – 20. Hovorka (Skinner, Gajovský), 46. Chlouba (Kadlec)


    HC Dukla Jihlava: Sáblík (Halász) – Korím, Dobrovolný, Čermák, Kaláb, Čáp, Schejbal, Šidlík – Čachotský, Melenovský, Diviš – Jergl, Maliník, Důras – Prokš, Zeman, Semorád – Kuřítko, Matula, Malec
    Piráti Chomutov: Kopřiva (Hanuljak) – Havel, Titov, Toman, Skinner, Bartejs, Scalzo, Rutta, Koma – Hovorka, Gajovský, Hřebejk – Květoň, Růžička, Dušek – Sinisalo, Kämpf, Kaše – Kadlec, Chlouba, Veselý

    Rozhodčí: Čech, Pražák – Jindra, Zíka
    bahis siteleri