Znojmo – Fehérvár 3:4 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
HC LERAM Orli Znojmo
3:4 (0:1, 1:0, 2:2 - 0:0)
Fehérvár AV19
Neděle 25.01.2015, 16:45 • Zimní stadion města Znojma • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým SAPA Fehérvár AV19. Autorem vítězné branky je BENJAMIN NEMES.
     
    57:21
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. BENCE BALOGH trochu překvapivě doráží od levé tyče za záda Use. Asistence: Ákos Szakácsi a Adam Pracser.
     
    56:01
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    A máme tu drama. Velmi rychle využitá přesilovka zásluhou MARTINA PILLOK, jenž se nerozpakoval a z mezikruží posílá nízkou ránu za záda Use. Asistence: Tamas Robert Sárpátki a Áron Sándor Reisz.
     
    42:58
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští hokejisté se dostávají do dvougólového náskoku. Před brankovištěm tečoval prudké nahození mezi betony Kornakkera TOMÁŠ RAČICKÝ. Asistence: Josef Krcho a Milan Křípal.
     
    42:04
    Orli právě vstřelili branku!
    A nyní se zadařilo. Horák dostal před bránou dostatek prostoru a nahrál na najíždějícího si DOMINIKA SYNKA, jenž obloučkem posílá puk do sítě. Asistence: Zbyněk Horák.
     
    20:26
    Orli právě vstřelili branku!
    A je tu brzké znojemské vyrovnání. Krchův příklep si našel cestu za záda Kornakkera. Asistence: Tomáš Račický a Michal Pospíšil.
     
    12:28
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    V samotném závěru využívají hosté početní výhodu. Rychlý průnik před Use, který ještě zachytil několik střeleckých pokusů soupeře, zakončuje do rozhozené znojemské defenzívy ránou do horní části brány NORBERT SZASZ. Bez asistence.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 21. Krcho (Račický, Pospíšil), 43. Synek (Horák), 43. Račický (Krcho, Křípal) – 13. Szasz, 57. Pillok (Sárpátki, Reisz), 58. Balogh (Szakácsi, Pracser), rozh. náj. Nemes

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Marc Zajíc (ZNO)
    1:1   Sárpátki (FEH)
    2. série:
    1:1   Račický (ZNO)
    1:2   Nemes (FEH)
    3. série:
    1:2   Horák (ZNO)


    HC LERAM Orli Znojmo: Us (Bača) – Pospíšil, Mandát, Švanda, Kruckovyč, Křípal, Nahodil – Bulín J., Zajíc, Synek – Račický, Lander, Krcho – Hačecký, Horák, Fruhwirt – Toman, Forman.
    Fehérvár AV19: Kornakker (Bors) – Arany, Szabó, Vokla, Korbuly, Varga, Lengyel – Pillók, Reisz, Sárpátki – Mazzag, Nemes, Hamvai – Szasz, Balogh, Prácser – Szakácsi.
    bahis siteleri