PZ Kladno – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 6:4 (kon.)
konec
PZ Kladno
6:2 (1:0, 4:1, 1:1)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Neděle 25.01.2015, 12:00 • ČEZ stadion, Kladno • Liga juniorů
Partner:
     
    53:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Melančin už byl na zádech, ale i přesto dokázal několikrát zakročit, ale poté se puk vykulil před úplně volného TOMÁŠE LUDVÍKA, který už nemohl nedat! Asistence:Jiří Drobný a Jan Lobo.
     
    50:47
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Dvanáct vteřin z přesilové hry stačilo domácím, aby se prosadili. Puk do branky dostal MARTIN SRPEK, který zvyšuje náskok domácích na pětibrankový. Asistence: Daniel Himl a Jakub Bednár.
     
    35:03
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    A máme tu pověstného bůra. Domácí potrestali další přesilovou hru, když puk do sítě uklidil ALEŠ KADLEC, který si také připisuje druhou branku zápasu. Asistence: Petr Veselý a Walter Christl.
     
    32:13
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Spáčil dokázal vyrazit Veselého střelu a dokonce se stihl přesunout i proti Novákově dorážce. Po té ale zůstal ležet na ledě a puk se vykutálel před volného ALEŠE KADLECE, který zametl puk do odkryté klece. Asistence: Patrik Novák a Petr Veselý.
     
    29:03
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Kapitán Veselý si sjel po pravé straně, naznačil přihrávku na střed, ale poté ještě našel zadovkou PATRIKA NOVÁKA, který přesnou střelou do horního rohu vrací pézetce dvoubrankový náskok. Asistence: Petr Veselý a Aleš Kadlec.
     
    28:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    JAN LOBO nahodil od modré čáry a puk prolétl chumlem těl až do horního růžku Melančinovy brány. Bez asistence.
     
    24:04
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    PATRIK NOVÁK se prezentoval krásnou střelou, kterou zvyšuje náskok domácích na již dvoubrankový! Novák nic neuspěchal přidržel si puk a z pravé strany zakončil přesně k bližší tyči. Asistence: Petr Veselý a Tomáš Krejčík.
     
    15:40
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácím vyšla přihrávka zpoza branky zpět před brankoviště a MATĚJ ČERNÝ posílá svojí trefou pézetku do vedení! Asistence: David Bodor a Jakub Bednár.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 16. Černý (Bodor, Bednár), 25. Novák (Veselý, Krejčík), 30. Novák (Veselý, Kadlec), 33. Kadlec (Novák, Veselý), 36. Kadlec (Veselý, Christl), 51. Srpek (Himl, Bednár) – 29. Lobo, 54. Ludvík (Drobný, Lobo)


    PZ Kladno: Melančin (Frolík) – Kadlec, Novák, Procházka, Dolejší, Krejčík, Paták, Keller, Bednár, Veselý, Christl, Černý, Pliml, Bodor, Srpek, Himl, Fikáček
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Spáčil (Zelený) – Lobo, Mendl, Motl, Semrád, Vlček, Krajcigr, Pazourek, Ludvík, Kittler, Křížek, Přibyl, Hubert, Drobný, Polák
    bahis siteleri