Chrudim – Zruč n/S 10:1 (kon.)
konec
FK Chrudim
10:1 (3:1)
FC Benago Zruč nad Sázavou
Čtvrtek 29.01.2015, 18:10 • Sportovní hala, Chrudm • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
    ALVARITO - 10:1
     
    39:34
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se diváci v Chrudimi dočkali! Rešetár narazil ALVARITOVI, který z první překonal Simitčiho v rozlišovacím dresu – 10:1!
    FELIPE - 9:1
     
    34:25
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chvíli na to se již chrudimská sportovní hala raduje podeváté! FELIPE dostal míč do nohy, udělal kličku do středu hřiště a ranou mezi Vahalovy nohy navýšil vedení ERA-PACKu – 9:1!
    ALVARITO - 8:1
     
    30:33
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Podobný příděl si Benago v Chrudimi rozhodně nezasloužilo! Domácí s rozehrávkou rohového kopu neotáleli, Rodrigo našel nabíhajícího ALVARITA, který z první prostřelil brankáře Vahalu – 8:1!
    DENTINHO - 7:1
     
    29:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Znovu poměrně nešťastná branka sráží Benago do kolen. DENTINHO se dostal na středu hřiště k míči, přes tři hráče vyslal ránu, která několikrát tečovaná skončila u pravé tyče – 7:1!
    CHMELÍK - 6:1
     
    25:05
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Šestá branka patří pro Benago do kategorie laciných. Ondřej Vahala totiž vyrazil směrem dopředu, jeho střela trefila pouze Maxe, od něhož se míč dostal ke ZDEŇKU CHMELÍKOVI. Tomu již zakončení zpoza půlící čáry nedělalo velký potíž – 6:1!
    ALVARITO - 5:1
     
    20:29
    Chrudim právě vstřelila branku!
    V úvodní minutě druhé půle se zřejmě definitivně rozhoduje o vítězi dnešního střetnutí! Dentinho dlouho vedl balon, počkal na ideální moment na střelu a propálil vše před sebou. Na brankové čáře ještě balon tečoval ALVARITO, čímž navýšil vedení Chrudimi na čtyři góly – 5:1!
    SLOVÁČEK - 4:1
     
    20:13
    Chrudim právě vstřelila branku!
    ERA-PACK krátce po příchodu z kabin zaznamenává čtvrtou přesnou trefu! Dentinho přesným centrem našel hlavu MATĚJE SLOVÁČKA, který neomylně hlavou navýšil vedení Chrudimi a dokonal svůj hattrick – 4:1!
     
    18:29
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí si chvíli před koncem poločasu vedou ztracené dvougólové vedení nazpět! Vše začalo skvělým obranným zákrokem Felipeho na půlící čáře. Brazilský hráč Chrudimi obral o míč Brahimiho a pak již jen sledoval, jak ho MATĚJ SLOVÁČEK po přihrávce Rešetára uklidil do sítě – 3:1!
    RODEK - 2:1
     
    08:57
    Zruč nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Hosté se dostali k ojedinělému ohrožení chrudimské branky a ihned je z toho kontaktní gól! MARCEL RODEK se skvěl obtočil kolem Jakuba Žďánského a se štěstím propasíroval balon přesně k tyči chrudimské svatyně – 2:1!
    CHMELÍK - 2:0
     
    05:22
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Desetinásobný mistr se znovu raduje! Alvaritova střela z pravé strany skočila po zásahu Vahaly přímo do míst, kde stál připravený ZDENĚK CHMELÍK! Ani jemu již dorážka do prázdné branky nedělala problém – 2:0!
    SLOVÁČEK - 1:0
     
    03:15
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nyní však již byla obrana třetího týmu tabulky krátká! Lukáš Rešetár se s MATĚJEM SLOVÁČKEM objevil sám před brankářem, přihrávka prvního jmenovaného našla mladého českého reprezentanta, který již neměl potíž dopravit balon do odkryté sítě – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 4. Slováček (Rešetár), 6. Chmelík, 19. Slováček (Rešetár), 21. Slováček (Dentinho), 21. Alvarito (Dentinho), 26. Chmelík, 30. Dentinho, 31. Alvarito (Rodrigo), 35. Felipe, 40. Alvarito (Rešetár) – 9. Rodek (Brahimi)

    Karty:   16. Kiliján (ZNS)


    FK Chrudim: Žďánský (Ton) – Dentinho, Max, Rešetár, Chmelík, Slováček, Koudelka, Felipe, Rodrigo
    FC Benago Zruč nad Sázavou: Vahala (Stýblo) – Simitči (C), Brahimi, Lištván, Rodek, Dvořák, Kiliján, Capeta

    Rozhodčí: Kaštánek – Lasch, Mráz
    bahis siteleri