Košice – Trenčín 3:2 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 1:3 (kon.)
konec
HC Košice
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 30.01.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil, tri body ostávajú v metropole východu. (20:16:59)
     
    59:33
    Nagy sa napokon na striedačku ani nedostal a musel šprintovať späť! Mal ale veľké šťastie, pretože domáci mierili vedľa.
     
    59:22
    Gólman hostí smeruje na striedačku!
     
    57:59
    Oddychový čas hostí.
     
    47:42
    Trenčania to skúšajú z každej strany a zdá sa, že by mohli svojho súpera ešte prekvapiť. Po krížnej prihrávke cez polovicu klziska sa do pravého kruhu dostal Stantien, ale v rýchlosti nevystrelil.
     
    44:38
    Brankár Nagy má technický problém s prilbou a bude musieť dostať náhradnú. Uvidíme, či mu to nebude prekážať, prípadne či to budú Košičania schopní využiť.
    Matej HINĎOŠ - 3:2
     
    44:38
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti sa tretíkrát dostávajú do vedenia. Postaral sa o to MATEJ HINĎOŠ., ktorý do siete nasmeroval puk po tvrdej rane Macejka od modrej čiary. Asistencia: Miroslav Macejko.
     
    44:08
    Košičania to v pásme poriadne roztočili! Po strele od modrej čiary hostia puk zrazili, ale následne sa k rane dostal aj Rachůnek. Trenčania sa obbetavo vrhajú do rán a odolávajú tlaku Košíc.
     
    38:31
    Domáci hokejisti to napokon vymysleli veľmi dobre a ich pokus dokonca zastavila konštrukcia trenčianskej bránky! Nagy mal tentokrát veľké šťastie a takisto aj jeho vyčerpaná defenzíva, ktorá následne puk vyhodila iba za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    30:39
    Obrovská šanca domáceho tímu! Hostia sa museli niekoľko desiatok sekúnd iba brániť, pretože domáci pálili a dorážali z každej strany, no najnebezpečnejšiea bola bomba Češíka, ktorá však skončila iba tesne vedľa.
    Martin DUDÁŠ - 2:2
     
    27:35
    Trenčín dal gól!

    Dukla bleskovo odpovedala a je vyrovnané! MARTIN DUDÁŠ sa na hranici ľavého kruhu napriahol skutočne veľmi tvrdo jeho ranu zastavila až sieť. Asistencie: Patrik Koyš a Tomáš Bokroš.
    Adam LAPŠANSKÝ - 2:1
     
    26:42
    Košice dali gól!

    Košičania sa usadili v pásme a dostávajú sa opäť do vedenia. Po strele Štrbáka gólman hostí puk iba vyrazil a do siete ho nekompromisne dorazil ADAM LAPŠANSKÝ. Asistencia: Martin Štrbák.
     
    23:54
    Domáci hokejisti takmer využili striedanie súpera! Trenčania nechali v strednom pásme voľného Lapšanského, ktorý v útoku prenechal puk lepšie postavenému Rachůnkovi a ten ho napokon poslal iba tesne vedľa bránky.
     
    20:37
    Košičania sa opäť presťahovali do útočnej tretiny a takmer druhýkrát skórovali. Pred bránku sa natlačil Spilar, ale Nagy situáciu napokon ustál a puk za svoj chrbát nepustil.
     
    17:26
    Košičania sa vo štvorici okamžite natlačili do zaujímavej pozície, ale v rozhodujúcej chvíli bol Hrnka faulovaný a napokon nezakončil. Za podrazenie je vylúčený brankár Nagy, trest si za neho odpyká jeho spoluhráč Koyš.
     
    16:48
    Po odpískaní ešte na ľadovej ploche vzplynuli emócie a rozhodcovia budú musieť vylučovať. Na trestnú lavicu smerujú po dve minúty za hrubosť domáci Philipp a hosťujúci Razingar. Hrá sa vo štvorici na oboch stranách.
     
    14:23
    Trenčín sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje za držanie Novajovský.
     
    14:14
    Domáci tím sa po buly musel stiahnuť pred svoju bránku a tam si vôbec nerozumel! Košičania stratili puk a na hokejku ho dostal Hlinka,a ktorý však v rýchlosti gólmana neprekvapil.
     
    12:54
    Domáci ešte v pásme ostali a bola z toho dobrá príležitosť! Z ľavej strany z uhla zakončoval Bicek a zdá sa, že Nagyovi pomohla aj konštrukcia bránky. Dukla sa musí brániť.
    NEMEC - 1:1
     
    11:08
    Trenčín dal gól!

    Je vyrovnané! Hostia sa rýchlo presunuli do pásma a aj keď bola ich strela najskôr obetavo zblokovaná, puk ešte získali na svoje hokejky a Melicherčík napokon kapituloval. Z pravej strany pálil Hlinka a jeho pokus ešte veľmi dobre tečoval VLADIMÍR NEMEC, na čo už gólman Košíc nezareagoval. Asistencie: Michal Hlinka a Tibor Melichárek.
     
    04:51
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou Spilar.
    Adam JÁNOŠÍK - 1:0
     
    04:22
    Košice dali gól!

    Košičania obliehali bránku súpera a napokon z toho vyťažili otvárací gól. ADAM JÁNOŠÍK najskôr inkasoval tvrdý hit o mantinel, potom sa ale presunul do najnebezpečnejšieho priestoru a chladnokrvne dorazil vyrazený puk za bezmocného gólmana. Asistencie: Matej Češík a Peter Sojčík
     
    00:58
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie Lapšanský.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 5. Jánošík (Češík, Sojčík), 27. Lapšanský (Štrbák), 45. Hinďoš (Macejko) – 12. Nemec (Hlinka, Melichárek), 28. Dudáš (Koyš, Bokroš)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Štrbák (C), Černák, Philipp, Jánošík, Macejko, Cebák, Šeda – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Lapšanský, Rachůnek, Bicek (A) – Hrnka, Chovan, Bartánus – Sojčík, Češík, Bondra, Hinďoš
    HK DUKLA Trenčín: Nagy (Konrád) – Andersons, Bokroš, Dudáš, Hochel, Novajovský, Hatala, Holenda – Hlinka, Nemec (C), Melichárek (A) – Šišovský (A), Stantien, Filo – Koyš, Švec. Razingar – Briestenský, Daniška, Hudec

    Rozhodčí: J. Konc, Štefik – Holienka, Rovenský
    bahis siteleri