Prešov – Trnava 5:2 (kon.) | Detva – Michalovce 3:1 (kon.) | Bardejov – SR 18 6:2 (kon.)
Senica – Pov. Bystrica 8:0 (kon.) | Topoľčany – Spišská N. Ves 1:5 (kon.)
konec
HK Bardejov
6:2 (2:1, 1:0, 3:1)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
sk Pátek 30.01.2015, 17:00 • Zimný štadión, Bardejov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:18
    Bardejov dal gól!
    Polaček zachytil puk na modrej a keďže aj on by rád strelil gól v tejto sezóne, tak puk príklepom napálil na bránu, kde ho skvele tečoval pod hornú žrď RADOVAN CÚTT.
    Asistencie: Vladimír Polaček, Samir Saliji.
     
    52:08
    Bardejov dal gól!
    Takáč zastavil puk pri mantinely, ten sa odrazil ku Mikušovičovi, ktorý ho potiahol od modrej čiary až pred bránu, kde naservíroval krásnu prihrávku MARTINOVI SEGĽOVI a ten už nemal problém streliť gól.
    Asistencie: Marek Mikušovič, Milan Takáč.
     
    44:21
    Slovensko U18 dalo gól!
    MARTIN ANDRISIK strieľa druhý gól svojho mužstva. To ako padol gól je pre mňa trošku neznáma, kedže som nevidel Andrisíka strieľať, ale čo viem je, že Palko puk nezachytil a prepadol mu do brány.
    Asistencia: Miroslav Struška.
     
    42:23
    Bardejov dal gól!
    Hričina spoza brány našiel DOMINIKA ŠIMČÁKA, ktorý tam bol úplne osamotený a backhandom zakončil nad rameno Cibulku.
    Asistencie: Tomáš Hričina, Filip Vaško.
     
    23:13
    Bardejov dal gól!
    MARCEL BALÁŽ svojim typickým spôsobom sa dostal po ľavej strane až do pásma, kde to urobil veľmi jednoducho a strelou z ľavého kruhu to krásne trafil do pravého rohu. Puk sa ešte od tyčky odrazil do brány, Cibulka bol nato prikrátky.
    Asistencie: Radovan Cútt, Vladimír Polaček.
     
    16:25
    Slovensko U18 dalo gól!
    MAREK SLOBODA využil chybu Hrušku na modrej a od vlastnej obrannej modrej sa rútil na Palka, ktorého si vychutnal ako malého chlapca a strelil vôbec prvý gól Slovenska Bardejovu.
    Bez asistencie.
     
    07:20
    Bardejov dal gól!
    Hopkovič posunul na Gajdoša, ktorého strela bola nepresná, ale od zadného mantinelu sa puk odrazil pred prázdnu bránu, kde už stal MARTIN SEGĽA a ten puk dostal do brány.
    Asistencie: Martin Gajdoš, Ladislav Hopkovič.
     
    05:26
    Bardejov dal gól!
    Domáci rýchlo využívajú presilovku 5 na 3. Takáč nabil na modrej G. Salijimu, ktorého príklep pred bránou tečoval ROMAN KOHUTIAR.
    Asistencie: Garip Saliji, Milan Takáč.

    Jakub Šoth

    Branky a nahrávky: 6. Kohutiar (Saliji, Takáč), 8. Segľa (Gajdoš, Hopkovič), 24. Baláž (Cútt, Polaček), 43. Šimčák (Hričina, Vaško), 53. Segľa (Mikušovič, Takáč), 55. Cútt (Polaček, Saliji) – 17. Sloboda, 45. Andrisik (Struška)


    HK Bardejov: Palko (Andreanin) – Takáč, Polaček, Korenko, Hruška, Hopkovič, Gajdoš, G. Saliji, Česelka – Baláž, Cútt, S. Saliji – Gmitter, Mikušovič, Segľa – Vaško, Šimčák, Hričina – Luchnikov, Prokop, Kohutiar.
    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Cibulka (Durný) – Trška, Vadovič, Pokorný, Kolesár, Danko, Mihalko – Hecl, Sádecký, Žiak – Horvath, Pataky, Sloboda – Andrisík, Oško, Struška – Krempaský, Ondrušek, Themár.

    Rozhodčí: Husár – Gavalier, Smerek
    bahis siteleri