SK Karviná – Poruba 2011 3:5 (kon.) | Nový Jičín – Přerov 1:5 (kon.) | Technika Brno – SHK Hodonín 3:4 (kon.)
Val. Meziříčí – Frýdek-M. 4:3 (1:0 po s.n.) | Opava – Břeclav 5:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Jindř. Hradec 4:5 (po pr.)
Nymburk – Řisuty 6:4 (kon.) | Klatovy – Trutnov 3:5 (kon.) | Žďár n/S – Bílina 5:0 (kon.)
Pelhřimov – Sokolov 2:3 (kon.) | Děčín – Kobra 7:5 (kon.) | Tábor – Vrchlabí 9:1 (kon.)
konec
HC Technika Brno
3:4 (1:1, 1:2, 1:1)
SHK Drtiči Hodonín
Sobota 31.01.2015, 17:00 • Sportcentrum Lužánky • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:14
    Technika právě vstřelila branku!
    Přesilová hra využita. Po pěkné kombinaci se prosazuje MICHAL BRZOBOHATÝ. Asistence: Tomáš Klimeš, Karel Benýšek.
     
    44:14
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Čtyři sekundy po návratu Klimeše na led se hodonínští hokejisté prosazují počtvrté v zápase. ZDENĚK JURÁSEK dostal příliš mnoho prostoru před domácí brankou a přidává svůj druhý gól v dnešním duelu. Asistence: Petr Peš.
     
    34:53
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácí se vracejí zpět do zápasu. PETR JURČA po svém střeleckém probuzení opět úřaduje. Po pěkném pasu od Jiřího Pargáče si zmiňovaný útočník vybruslil před bránu, zamíchal kotoučem a poslal černý nesmysl pod Rozumovu vyrážečku. Asistence: Jiří Pargáč, Ondřej Látal.
     
    23:37
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Gól z kategorie nejhezčích. RADOSLAV SMETANA dostal přihrávku mezi kruhy a na brusle. To mu ale vůbec nevadilo a po šikovné otočce napálil černou pryž přesně pod víko Novákovy klece. Asistence: Vít Mika.
     
    21:35
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté se v úvodu druhé periody dostávají do vedení. ZDENĚK JURÁSEK vybruslil od levého mantinelu a procedil kotouč mezi Novákovými betony. Asistence: Michal Kuba.
     
    18:10
    Drtiči právě vstřelili branku!
    V Brně máme vyrovnáno. Hosté projeli do útočného pásma jako nůž máslem a Škápik nahodil kotouč před domácí klec. MICHALU KUBOVI už pouze stačilo nastavit dobře hokejku. No a to také udělal. Výsledkem je, že na světelné tabuli svítí skóre 1:1. Asistence: Ľubomír Škápik, Zdeněk Jurásek.
     
    14:15
    Technika právě vstřelila branku!
    A Technika jde v dvojnásobné přesilové hře do vedení! Habrovec vyslal tvrdou střelu od modré čáry, kterou perfektně tečoval PETER BUSTIN za Rozumova záda. Ten se jen nešťastně ohlédl za třepotajícím se kotoučem ve své síti. Asistence: Jan Habrovec, David Havíř.

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 15. Bustin (Habrovec, Havíř), 35. Jurča (Pargáč, Látal), 51. Brzobohatý (Klimeš, Benýšek) – 19. Kuba (Škápik, Jurásek), 22. Jurásek (Kuba), 24. Smetana (Mika), 45. Jurásek (Peš)


    HC Technika Brno: Novák (Chvátal) – Habrovec (C), Vrba, Klimeš, Koukal, Maršálek, Havíř, Odehnal L. – Látal, Brzobohatý, Jurča, Crhák, Zábranský, Benýšek, Heža, Bustin, Čtvrtníček, Pargáč.
    SHK Drtiči Hodonín: Rozum (Kotvan) – Dufek, Polesný, Pokorný (C), Škápik, Grman – Kučera, Tomi, Smetana, Peš, Kuba, Sajdl, Jurásek, Vrba, Mika.

    Rozhodčí: Held – Klein, Linhart
    bahis siteleri