Luleå – Frölunda 4:2 (kon.)
konec
Luleå Hockey
4:2 (0:2, 0:0, 4:0)
Frölunda HC
Úterý 03.02.2015, 20:15 • Coop Norrbotten Arena, Luleå (kapacita 6300 míst) • Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
    Dean KUKAN - 4:2
     
    58:37
    Luleå právě vstřelila branku!
    Zřejmě je rozhodnuto, domácí totiž dávají gól do prázdné branky! Olimbovi se nepovedlo zavézt kotouč do útočného pásma, o puk přišel. Sandström rychlou přihrávkou našel DEANA KUKANA, který se do prázdné branky trefil přesnou střelou přes celé kluziště! Asistence: Jan Sandström a Jonathan Granström.
    Johan FORSBERG - 3:2
     
    53:05
    Luleå právě vstřelila branku!
    Domácím se podařilo během přesilových her otočit skóre utkání na svou stranu! Už to vypadalo, že dlouhá přesilová hra skončí pouze jedním vstřeleným gólem, po nahození Jana Sandströma od modré čáry puk ale zůstal ležet v brankovišti a jako první si ho všiml JOHAN FORSBERG, který tak z dorážky obrací skóre na domácí stranu! Asistence: Jan Sandström.
    Peter CEHLÁRIK - 2:2
     
    48:58
    Luleå právě vstřelila branku!
    Domácí mají obrovskou šanci zvrátit zápas na svou stranu, velmi rychle se jim podařilo vyrovnat! Po rychlé akci přihrál Näkyvä na levou stranu na Fagerudda, který rychle otočil hru na druhou stranu, kde z první pálil PETER CEHLÁRIK a trefil se přesně na bližší tyč, kam se Fernström už nestihl přesunout! Asistence: Marcus Fagerudd a Kristian Näkyvä.
    Kristian NÄKYVÄ - 1:2
     
    47:42
    Luleå právě vstřelila branku!
    Domácím se velmi rychle podařilo přesilovou hru využít a snižují tak na rozdíl jedné branky! Po vhazování se puk dostal na modrou čáru ke KRISTIANU NÄKYVÄVOVI, který nejdříve naznačil střelu, vypálil ale až napodruhé, Fernström vůbec nic neviděl, puk si do branky ale srazil velmi smolně! Asistence: Cam Abbott.
    Mathis OLIMB - 0:2
     
    12:45
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají druhou branku a odskakují tak do dvoubrankového vedení! Olimb předal puk Andreasi Johnsonovi, který se obtočil kolem obránce a z mezikruží vystřelil, Lassinantti puk vyrazil pouze před sebe, kde z dorážky uspěl nejproduktivnější hráč letošního ročníku Ligy mistrů MATHIS OLIMB! Asistence: Andreas Johnson a Max Görtz.
    Joel LUNDQVIST - 0:1
     
    00:17
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně nečekaný začátek utkání, hosté se velmi rychle ujímají vedení! Artturi Lehkonen nahazoval puk před branku, Lassinantti jej vyrazil pouze před sebe, kde byl na dorážku připravený JOEL LUNDQVIST, který tak otevírá skóre dnešního finále! Asistence: Artturi Lehkonen a Elias Fälth.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 48. Näkyvä (Ca. Abbott), 49. Cehlárik (Fagerudd, Näkyvä), 54. Forsberg (Sandström), 59. Kukan (Sandström, Granström) – 1. Lundqvist (Lehkonen, Fälth), 13. Olimb (Johnson, Görtz)


    Luleå Hockey: Lassinantti (Larsson) – Jaroš, Sandström, Näkyvä, Fagerudd, Savilahti-Nagander, Kukan, Jonsson – Ch. Abbott (C), Ca. Abbott, Sylvegård – Petrell, Granström, Zaar – Ledin, Cehlárik, Wallmark – Fabricius, Bryggman, Fogström – Forsberg. Trenér: Joakim Fagervall.
    Frölunda HC: Fernström (Bergvik) – Fantenberg, Gustafsson, Persson, Fälth, Wikstrand, Bohm, Nyberg – Johnson, Olimb, Görtz – Lehkonen, Rosseli-Olsen, Lundqvist (C) – Figren, Blidh, Janmark – Widerström, Lasu, Karlsson – Axelsson. Trenér: Roger Rönnberg.

    Rozhodčí: Piechaczek (GER), Rantala (FIN) – Schrader (GER), Suominen (FIN)
    bahis siteleri