Brno – Ružomberok 1:0 (kon.) | Podbrezová – Nitra 3:0 (kon.) | Kruoja – Teplice 0:2 (kon.)
Brno – Znojmo 0:2 (kon.) | Liberec – Wolfsberger 2:0 (kon.) | Rapid – Bohemians 1905 2:2 (kon.)
Sparta – Dinamo Tbilisi 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Midtjylland 1:0 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
1:0 (1:0)
FC Midtjylland
Úterý 03.02.2015, 21:00 • Estádio Do Algarve (São João da Venda) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Z hubeného vítězství se nakonec radují fotbalisté Mladé Boleslavi. Středočeši se ujali vedení již ve 24. minutě, kdy se prosadil Kamil Vacek. Tento stav vydržel po zbytek zápasu a Mladoboleslavští tak v Atlantic cupu slaví první výhru. (22:57:41)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Po rozehrání rohového kopu se však nic podstatného nestalo, defenziva Midtjyllandu se úspěšně ubránila, když míč odvrátila do bezpečí.
    Ďuriš mohl v závěru utkání ještě upravit skóre, ale proti byl brankář Heize a jeho střelu vyrazil.
     
    90+1
    Se střeleckým pokusem Michala Ďuriše, který vypálil z hranice velkého vápna, měl Heinze nečekaně velké potíže, když štiplavou střelu vyrazil na roh.
     
    90
    Hlavní arbitr nastavil ve druhém poločase tři minuty nad rámec základní hrací doby.
    K odraženému míči měl nejblíže Ďuriš, který poměrně nešetrným skluzem vyrazil brankáři míč z rukou. Drsně vypadající zákrok neměl naštěstí žádné následky.
     
    88
    Fotbalisté severočeského celku skvěle vybojovali ve středu hřiště míč a poté se vrhli do rychlého útoku, střelu však dokázal lapit Heinze. Míč mu pak skluzem vypíchl z náruče Ďuriš, ale hlavní arbitr viděl v úmyslu atakujícího hráče faul a celá akce tak byla zastavena.
     
    87
    Na opačné straně zahrávali standardní situaci hráči dánského celku, míč však pokutovým územím jen proletěl a skončil v náruči brankáře Šedy.
     
    86
    Střílený centr prosvištěl kolem vzdálenější tyče, pro mladoboleslavský celek teď byla škoda, že se do trajektorie letu míče žádný z hráčů v modrobílém dresu nepoložil a netečoval jej do brány.
    Dánský celek Midtjylland získal na příštích šest měsíců posilu z týmu Brønshøj BK. Je jí devatenáctiletý Malte Kiilerich Hansen, který byl v loňské sezóně jmenován nejlepším hráčem U19.

     
    85
    Hráči Mladé Boleslavi se vysunuli vpřed, jejich útok utnul nedovoleným zákrokem Patrick Banggaard, který uviděl karetní napomenutí.
     
    84
    S míčem kombinují fotbalisté mladoboleslavského celku, děje se tak však zatím jen na vlastní polovině.
     
    83
    Kysela se provinil nedovoleným zákrokem, když byl příliš důrazný v souboji s Rasmussenem, následnou útočnou akci Midtjyllandu zastavilo ofsajdové postavení.
     
    82
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Wágner, přichází Ďuriš.
     
    81
    Před námi je závěrečná desetiminutovka, Mladá Boleslav stále drží nejtěsnější možné vedení.
     
    79
    Hráči severočeského celku vybojovali rohový kop, po kterém se dostali do zakončení, gólman Heinze však zasahovat nemusel, střelu totiž zblokovala obrana.
     
    78
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Sisto, přichází Rasmussen.
     
    77
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Skalák, přichází Zahustel.
     
    77
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Končal, přichází Štohanzl.
     
    76
    Fotbalisté dánského celku si tentokrát s přímým volným kopem Mladé Boleslavi poradili přesvědčivěji, než tomu bylo před malou chvílí, a ubránili se.
     
    75
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Duelund, přichází Poulsen.
     
    74
    Roemer u postranní čáry fauloval jednoho z mladoboleslavských fotbalistů, ti tak budou zahrávat standardní situaci.
     
    72
    Po centru z rohového kopu ale modrobílí nedokázali znovu gólmana Heinzeho ohrozit, ten tak nyní nemusel vůbec zasahovat.
    Heinze reflexivně konečky prstů vyrazil tečovaný mladoboleslavský přímý kop.
     
    71
    Hráči mladoboleslavského celku mohli navýšit své vedení z přímého volného kopu, po kterém byl míč těsně před brankářem tečován, Heinze však předvedl skvělý reflex, kterým míč směřující do brány vytěsnil za bránu.
     
    70
    Andre Roemer zastavil v blízkosti pokutového území slibně se rozvíjející útočnou akci Mladé Boleslavi, když poslal k zemi Skaláka a za svůj zákrok uviděl žlutou kartu.
     
    68
    Hráči dánského celku jsou ve druhém poločase jednoznačně aktivnější a stále častěji se tlačí před šestnáctku svého soupeře, který atakům fotbalistů Midtjyllandu zatím odolává.
     
    67
    Fotbalisté v tmavých dresech vybojovali díky své útočné aktivitě rohový kop. Ten zahrával Moeller, který našel hlavu Sparva, jenže hráč Midtjyllandu nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče.
     
    65
    Mladoboleslavská záložní řada vymyslela chytrou přihrávku za obranu, míč byl však na útočícího hráče příliš rychlý a stačil jej doběhnout vyběhnuvší gólman Heinze.
     
    63
    Po centru od rohového praporku se však nic závažného nestalo, defenziva Mladé Boleslavi se ubránila a je tak v dnešním utkání stále nedobytná.
    Šeda si připisuje skvělý zákrok proti tečované střele z hranice šestnáctky.
     
    62
    Další vyložená šance Midtjyllandu! Přihrávku Larsena obdržel na hranici šestnáctky Sisto, který se nerozpakoval a okamžitě vypálil, jeho střelu zřejmě tečoval bránící Hůlka a gólman Šeda měl co dělat, aby neposedný skákavý míč vyrazil na roh.
     
    61
    Po hodině hry je stále ve vedení mladoboleslavský celek, který se však v posledních minutách zatáhl dozadu.
     
    59
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Bajajide, přichází Janssen.
    Po slibné šanci dánského týmu se rozvlnila pouze boční síť.
     
    58
    Dánský celek si vytvořil obrovskou příležitost, po centru z pravé strany zakončoval v pokutovém území Urena, jehož střela proletěla jen těsně kolem levé Šedovy tyče.
     
    58
    K exekuci nařízeného přímého kopu ze postavil Končal, který zhruba z pětadvaceti metrů poslal míč vysoko nad břevno.
     
    56
    Fotbalisté dánského celku se na útočné polovině dopustili faulu, modrobílí se poté vydali vpřed a byli zastaveni jen za cenu dalšího nedovoleného zákroku.
     
    55
    Na hřišti se přiostřilo, žlutý kartónek si zblízka prohlédl také mladoboleslavský Tomáš Wágner, který byl pozdě v souboji s protihráčem.
     
    53
    Kysela teď zezadu doslova objal Sista a byl mu odpískán faul, po kterém budou s míčem kombinovat hráči v tmavých dresech.
     
    52
    Prvním hráčem potrestaným žlutou kartou je hostující Pione Sisto, který se provinil nedovoleným zákrokem ve středu hracího pole.
     
    51
    Hráči dánského celku momentálně kombinují v blízkosti šestnáctky soupeře a vytrvale zaměstnávají defenzivu severočeského celku.
     
    49
    Útočnou akci Midtjyllandu přerušil zdvižený praporek asistenta rozhodčího, byl odmáván ofsajd.
     
    48
    Defenziva dánského celku si však nabíhající hráče Mladé Boleslavi pohlídala a nedovolila jim zakončit.
    Kysela si vystřihl sólo, prošel přes obranu dánského celku až před Heizeho, ale toho už prostřelit nedokázal.
     
    47
    K míči se však probojovali fotbalisté Mladé Boleslavi a do pokutového území se prodral šikovný Kysela, který si ovšem míč příliš předkopl a dostal se do ostrého úhlu, ze kterého už vyběhnuvšího Heinzeho překonat nedokázal, brankář Midtjyllandu jeho pokus vyrazil na roh.
     
    47
    U míče jsou fotbalisté v tmavých dresech, kteří se postupnými krůčky tlačí vpřed.
     
    46
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Ščuk, přichází Šisler.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulotí. Aktivnější v něm byli fotbalisté mladoboleslavského celku, kteří se ve 24. minutě díky trefě Kamila Vacka ujali vedení. V dalších minutách už gól nepadl, a tak do kabin odcházejí s radostnějšími výrazy ve tvářích hráči severočeského mužstva.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    K míči se však dokázali dostat fotbalisté Mladé Boleslavi, jejich útočná akce však skončila odmávaným a následně také odpískaným ofsajdem.
     
    45
    Bořil teď u postranní čáry doslova zboural jednoho ze svých protihráčů, což neuniklo pozornosti hlavního arbitra, který v neprospěch mladoboleslavského týmu nařídil přímý volný kop.
     
    44
    Při pokusu překročit půlící čáru byli hráči severočeského celku faulováni, míč tak zůstane na jejich kopačkách.
    Devatenáctiletý krajní záložník, Pione Sisto, si nechal pro dnešní zápas připravit kopačky se svým jménem.

     
    42
    Dánský celek se z tlaku přeci jen dokázal vymanit a prokombinoval se až k šestnáctce Mladé Bolaslavi, odkud se chytrou přihrávkou pokoušel Sisto oslovit nabíhajícího Moellera, na něj byl však přízemní pas příliš rychlý a míč na hrací ploše nedokázal zastihnout.
     
    41
    Míč se nachází na kopačkách hráčů Midtjyllandu, kteří kombinují pouze poblíž vlastního pokutového území a jsou nuceni bránit se vytrvalému napadání ze strany mladoboleslavských fotbalistů.
     
    39
    Po návratu míče zpět na hrací plochu se ale pustili do kombinace Severočeši, dál než k půlící čáře se ovšem nedostali.
     
    38
    Nyní se výtečným obranným zákrokem prezentoval pro změnu Končal, který přibrzdil postupujícího Moellera. Hráči v tmavých dresech budou vhazovat od postranní čáry.
     
    36
    Postupný ofenzivní výpad severoevropského celku nebyl úspěšný, útočícího Sista totiž dokázal v souladu s pravidly odstavit od míče Kysela.
     
    34
    Útok modrobílých byl zastaven jen za cenu nedovoleného zákroku, po nařízeném přímém volném kopu přišlo nepřesné hlavičkové zakončení v podání Hůlky.
     
    33
    Hráči Midtjyllandu podnikli ofenzivní výpad podél pravé postranní čáry, následný centr vyboxoval Šeda. Poté se fotbalisté dánského celku dopustili útočného faulu a s míčem tak mohou hrát Severočeši.
     
    31
    Osmělili se také fotbalisté dánského mužstva, kteří se prokombinovali až k šestnáctce Mladé Boleslavi. Roemer poté do vápna poslal míč, ale útočící hráče zpacifikovali obránci severočeského celku.
     
    30
    Po jeho rozehrání se však nic zásadního nestalo, hráči českého celku nedokázali bránu soupeře ohrozit a defenziva Midtjyllandu zůstala pozorná.
     
    28
    Mladoboleslavští zahrávali rohový kop, ten byl přetažený, ale přesto útočná akce pokračovala. Končalovu střelu z úhlu vyrazil Heinze pouze před sebe, dorážka dobíhajícího útočníka byla poté ztečována na roh.
     
    26
    Střílený centr vedoucího celku těsně minul vzdálenější tyč Heinzeho svatyně! Mladá Boleslav je v utkání jednoznačně aktivnějším mužstvem.
    Kamil VACEK - 1:0
     
    24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští otevírají skóre utkání a dostávají se tak do vedení! Český klub podnikl útočný výpad po pravé straně, odkud do šestnáctky přilétl centr. K míči se sice dostali obránci Midtjyllandu, kteří ale chybovali, když se jim nepodařilo míč odkopnout do bezpečí, toho se zmocnili hráči v modrobílých dresech a celou akci zakončil přesnou střelou KAMIL VACEK.
    Na střílený centr nedosáhl ve skluzu padající Skalák.
     
    21
    Fotbalisté Mladé Boleslavi zaútočili po levé straně, odkud následně přišel centr před bránu. Ten však celou šíří šestnáctky pouze proletěl, přestože se po něm natahoval aktivní Skalák, který jej však nestačil zasáhnout.
     
    20
    Ve středu hracího pole zahrál míčem rukou Roemer a kombinovat tak mohou hráči Mladé Boleslavi.
     
    19
    Modrobílí se pokusili založit ofenzivní akci dlouhým nákopem, míč však skončil přímo v náruči připraveného brankáře Heinzeho.
     
    17
    Útočná akce dánského mužstva, kterou táhl Roemer, skončila neúspěchem, odkopávat tak bude moci gólman Šeda.
    Skalák se ocitl v dobré šanci, ale jeho pokus brankář dánského celku kryje.
     
    15
    Mladoboleslavští si vytvořili dobrou příležitost, do které se dostal Skalák, který se objevil za obranou Midtjyllandu, tváří v tvář Heinzemu ale neuspěl, když mu gólman dánského celku skvělým vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a jeho následnou ránu vyrazil.
     
    14
    Míč odcentroval do pokutového území Moeller, pro balon si však došel gólman Šeda, který jej vyboxoval do bezpečných míst.
     
    13
    Další ofenzivní výpad hráčů dánského celku hasil odkopem míče do zámezí Končal, soupeři Mladé Boleslavi budou rozehrávat alespoň rohový kop.
     
    12
    To se jim však vinou nepřesné přihrávky nepodařilo, míč se po ní došoural až k brankáři Šedovi, který míč následně rozdal svým spoluhráčům v poli.
     
    11
    Míč se nachází na kopačkách fotbalistů Midtjyllandu, kteří se pokusí založit útočnou akci od vlastního pokutového území.
     
    10
    S centrem po rohovém kopu si však defenziva dánského celku poradila vcelku bez potíží a nyní jeho hráči kombinují ve středu hracího pole.
     
    9
    Mladoboleslavští se odhodlali k útoku podél pravé postranní čáry, odkud do šestnáctky Midtjyllandu přiletěl centr, míč byl zblokován na roh.
     
    5
    U míče jsou fotbalisté českého celku, kteří prozatím kombinují na vlastní polovině hřiště, odkud se pokusí rozvinout ofenzivní akci.
     
    1
    Utkání bylo zahájeno, do něj fotbalisté Mladé Boleslavi nastoupili v modrobílých dresech, dánský soupeř zvolil černou barvu dresů.
     
    1
    Utkání právě začalo.
    Na stadionu Estádio Do Algavre jsou hráči obou celků již připraveni na trávníku a zápas za pár okamžiků započne.

     
    Úvodní sestavy:

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Bořil, Skalák, Kúdela, Končal, Ščuk, Wágner, Kysela, Vacek (C), Hůlka, Koch
    Náhradníci: Hruška – Thalamy, Navrátil, Štohanzl, Ďuriš, Magera, Zahustel, Šisler, Vukadinovič, Subbotin

    FC Midtjylland: Heinze – Sparv (C), Urena, Larsen, Dickoh, Banggaard, Sisto, Roemer, Gemmer, Moeller, Bajajide
    Náhradníci: Haugard – Larsen, Poulsen, Rasmussen, Janssen, Duelund, Onuachu, Ashiru, Uzochukwu

    Rozhodčí: Lourenco – Tavares, Vilela.
     
    Hezký úterní večer přeji všem fotbalovým fanynkám a fanouškům. Příprava na jarní část sezony je v plném proudu, v rámci soustředění se Mladá Boleslav utká s dánským celkem FC Midtjylland, kterému v tamní lize patří průběžná první příčka. Utkání, jehož průběhem vás prostřednictvím textové online reportáže bude provázet Lukáš Jasoněk, má úvodní výkop od 21 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 24. Vacek

    Karty:   55. Wágner (MBL) – 52. Sisto (MID), 70. Roemer (MID), 85. Banggaard (MID)


    FK Mladá Boleslav: Šeda – Bořil, Skalák (77. Zahustel), Kúdela, Končal (77. Štohanzl), Ščuk (46. Šisler), Wágner (82. Ďuriš), Kysela, Vacek (C), Hůlka, Koch
    Náhradníci: Hruška – Thalamy, Navrátil, Štohanzl, Ďuriš, Magera, Zahustel, Šisler, Vukadinovič, Subbotin

    FC Midtjylland: Heinze – Sparv (C), Urena, Larsen, Dickoh, Banggaard, Sisto (78. Rasmussen), Roemer, Gemmer, Moeller, Bajajide (59. Janssen)
    Náhradníci: Haugard – Larsen, Poulsen, Rasmussen, Janssen, Duelund, Onuachu, Ashiru, Uzochukwu

    Rozhodčí: Lourenco – Tavares, Vilela
    bahis siteleri