Sparta – Královské Vinohrady 6:7 (po pr.)
po prodl.
ACEMA Sparta Praha
6:7 (2:2, 1:3, 3:1 - 0:1)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Čtvrtek 05.02.2015, 19:55 • Aréna Sparta • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    60:13
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Tak tohle bylo rychlé. Míček se dostal na polovinu hřiště k MARTINOVI ROSSIMU, jehož střela skončila až zády Kotoučka. Asistence: Zbyněk Stuchlík.
     
    56:54
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Nyní už se to ale hostujícímu celku daří a povedenou kombinací, na jejímž konci stál JAKUB RENČÍN. Asistence: Milan Bína.
     
    56:31
    Mohlo být srovnáno, ale Bína z metru trefuje trestuhodně břevno!
     
    56:17
    V závěru zápasu přichází zápletka. Šnajdr (SPA) je vyloučen na dvě minuty za nedovolené vrážení.
     
    53:24
    Ježek z poloviny hřiště trefuje břevno!
     
    45:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné představení v podání Sparty, která během pěti minut otáčí skóre z 2:5 na 6:5. Domácí celek poslal perfektně umístěnou střelou z druhé vlny do vedení MARTIN REBRO, kterého našel perfektně Hartman. Asistence: Kryštof Hartman.
     
    43:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tříbrankový náskok Vinohrad je pryč. Marvánek předal míček LUKOVI ČASAROVI, který oběhl branku a našel mezírku mezi Weissgärberem a levou tyčkou, kudy procpal míček do branky. Asistence: Jan Marvánek.
     
    40:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přestávka pomohla domácímu celku, který zřejmě vstřebal pokyny od trenérů a hned z kraje závěrečného dějství se vrací do zápasu zásluhou MIROSLAVA ŠNAJDRA. Asistence: Michael Rodina.
     
    30:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí se ale částečně vrací do zápasu. Časar našel perfektně postaveného JANA MARVÁNKA, který již dokázal prostřelit Weissgärbera. Asistence: Luka Časar.
     
    29:33
    Beneše v domácí brance tedy střídá Kotouček.
     
    29:33
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    JOSEF MAREŠ využil chybné rozehrávky Sparty a v samostatném úniku poslal míček za bezmocného Beneše, kterého tím vyhnal z branky. Bez asistence.
     
    26:50
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Na druhé straně ale přichází trest pro domácí. MILAN BÍNA se ujal na polovině hřiště míčku, vyběhl si s ním na střed a střelou o tyč posílá hosty poprvé v zápase do dvoubrankového vedení.
     
    23:56
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Renčín našel před brankou zcela volného MILANA BÍNU, který nezpanikařil, pohrál si s míčkem a pod padajícím brankářem jej poslal do branky. Asistence: Jakub Renčín.
     
    13:13
    Vinohrady mohly jít do vedení, poněvadž vykombinovali krásnou situaci na zakončujícího Svobodu, ten ale trestuhodně netrefil poloodkrytou klec.
     
    11:46
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Také SKV si ale připravuje rychlou v podání LUKÁŠE GREGORA, který se prosazuje skákavou střelou z poloviny hřiště. Asistence: Zbyněk Stuchlík.
     
    10:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nyní se jim ale kombinace povedla a od mantinelu našel Marvánek JAKUBA VRÁNU, který z otočky trefil přesně levý horní růžek branky, Asistence: Jan Marvánek.
     
    09:37
    Weissgärber (SKV) zcela zbytečně nohou fauloval Časara a po zásluze je za to odměněn dvěma trestnými minutami za nedovolené bránění.
     
    03:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí v rudých dresech ale czápětí odpovídají a vyrovnávací branku se postaral LUKA ČASAR. Bez asistence.
     
    03:01
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Hostující tým se překvapivě dostává do vedení. JAN KRÁLÍK získal na útočné polovině balón, který poté bekhendem poslal do protějšího rohu branky. Bez asistence.


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 4. Časar, 11. Vrána (Marvánek), 31. Marvánek (Časar), 41. Šnajdr (Rodina), 44. Časar (Marvánek), 46. Rebro (Hartman) – 4. Králík, 12. Gregor (Z. Stuchlík), 24. Bína (Renčín), 27. Bína, 30. Mareš, 57. Renčín (Bína), 61. Rossi (Z. Stuchlík)


    ACEMA Sparta Praha: Beneš (30. Kotouček) – Ježek (C), Kadoch, Vrána, Smetana, Marvánek, Rebro, Rodina – Burnik, Hartman, Jaroš, Svatoš, Mandelbaum, Malhocký, Šnajdr, Koščo, Časar, Pruner.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Weissgärber (57. Mrkos) – Beran, Gregor, Š. Raiter, Houra – Rossi, Mareš, Králík, M. Raiter, Bína, Svoboda (C), Dolejš, Záň, Zezulka, Z. Stuchlík, O. Stuchlík, Nigrin, Renčín.

    Rozhodčí: Petr Černý, Jiří Janoušek

    Diváci: 209
    bahis siteleri