Plzeň – West Coast 5:0 (kon.) | Oberwil – Skalica 5:6 (1:2 po s.s.)
po s.s. (1:2)
Oberwil Rebells
5:6 (0:0, 2:2, 3:3 - 0:0, 1:2)
HbK HOKEJMARKET Skalica
Pátek 06.02.2015, 20:00 • Hokejbalová hala • Pilsen Challenge
     
    50:00
    V samostatných stříleních zvítězil tým HbK HOKEJMARKET Skalica.
    Autorem vítězné branky je DENIS ČERNEK.
     
    40:57
    Skalica právě vstřelila branku!
    Dnešní zápas má opravdu náboj! Skalice se nevzdala a velmi rychle zlikvidovala dvoubrankové manko! Velký zámek Skalických v pásmu soupeře nakonec přetavil ve vyrovnávací branku RADOSLAV PETROVIČ. Asistence: Radovan Pollák.
     
    39:41
    Skalica právě vstřelila branku!
    Skalice ale velmi rychle našla odpověď a je zpátky v zápase! Přesilovkovou kombinaci zakončil zdařile JAROSLAV MARTINUSÍK a vykřesal tak ještě naději pro svůj tým.Bez asistence.
     
    39:08
    Oberwil právě vstřelil branku!
    Pro Skalici to již nevypadá vůbec dobře! Při vlastním oslabení utekl YVES STUCKI, kterému sice utekl míček, ale v souboji s vyběhnuvším gólmanem Komendou byl útočník Rebelů úspěšnější a míček nakonec doskákal do branky. Bez asistence.
     
    35:50
    Oberwil právě vstřelil branku!
    Tak to byla rychlost! Rebelové během chvilky otáčejí průběh utkání na svoji stranu. Rychlý protútok Rebelů do oetvřené obrany zakončil přesně MANUEL RENFER, Valentin Steiner.
     
    35:10
    Oberwil právě vstřelil branku!
    A je opět srovnáno! Rychlou akci Oberwilu zakončil zdařilou střelu švihem PATRIK LÜTHI, brankář Komenda byl bez šance zasáhnout. Asistence: Petr Rindlisbacher.
     
    34:10
    Skalica právě vstřelila branku!
    Skalice je zpátky ve veden! Milan Rampáček při přečíslení dva na jednoho se rozhodl na poslední chvíli najít svého spoluhráče JURAJ KOLÍNEK, který z voleje propálil Fankhaniera. Asistence: Milan Rampáček.
     
    27:10
    Oberwil právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Brankář Komenda teď musí pořádně zpytovat své svědomí. THOMAS BOSSARD nic neřešil a zkusil vypálit z velké dálky, brankář Skalice jeho střelu, na níž velmi dobře viděl, lacino pustil do své svatyně. Asistence: David Fankhanier.
     
    25:21
    Skalica právě vstřelila branku!
    Skalice je zpátky ve vedení! LUBOŠ KRAJSA si seběhl od modré čáry až před branku, kde se k němu nakonec dostal míček zpoza branky, který slovenský obránce poslal nekompromisně pod horní tyč svatyně Oberwilu. Asistence:Milan Rampáček.
     
    23:21
    Oberwil právě vstřelil branku!
    I Rebelové udeřují v početní výhodě! Míček se po několika přihrávkách dostal k RAPHAELU MELLINGEROVI, který si balon rychle zpracoval a z levé strany propálil gólmana Komendu. Yves Stucki, Lars Henzi.
     
    21:07
    Skalica právě vstřelila branku!
    Skalice se dostává do vedení v přesilové hře! Po několika střelách se míček nakonec odrazil ke zcela volnému MICHALU PATINKOI, který ranou z mezikruží propálil Fankhaniera. Asistence: Radovan Zelenka,

    Dominik Rejthar

    Branky a nahrávky: 24. Mellinger (Stucki, Henzi), 28. Bossard (Fankhanier), 36. Müller (Rindlisbacher), 36. Renfer (Steiner), 40. Stucki – 22. Patinka (Zelenka), 26. Krajsa (Rampáček), 35. Kolínek (Rampáček), 40. Martinusík, 41. Rampáček (Pollák), rozh. náj. Černek

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Martinusík (SKA)
    0:0   Faina (OBE)
    2. série:
    0:1   Rampáček (SKA)
    1:1   Müller (OBE)
    3. série:
    1:1   Válek (SKA)
    1:1   Mellinger (OBE)
    4. série:
    1:1   Mellinger (OBE)
    1:2   Černek (SKA)


    Oberwil Rebells: Fankhanier (Mellinger) – Biersdörfer, Fuchs, Heyen, Mermoud, Bossard, Rindlisbacher, Dumas, Hess – Mert Faina, Henzi, Meier, Mellinger, Stucki, Müller, Döbeli, Röthlisberger, Lüthi, Aergerter, Steiner, Renfer
    HbK HOKEJMARKET Skalica: Komenda (Radoslav Petrovič II) – Zelenka, Smetana, Sobol, Daniel, Salajka, Filo, Babiar, Krajsa – Kolínek, Patinka, Rampáček, Černek, Vadík, Martinusík, Nečas, Válek, Škarda, Radoslav Petrovič I, Bolebruch, Pollák

    Rozhodčí: Michailidis, Martis
    bahis siteleri