Kombinace - muži slalom, Vail/Beaver Creek Vítěz: M. Hirscher (AUT) (kon.) | Kombinace - ženy sjezd, Vail/Beaver Creek Vítěz: T. Mazeová (SLO) (kon.)
Kombinace - ženy slalom, Vail/Beaver Creek Vítěz: T. Mazeová (SLO) (kon.)
konec
Kombinace - ženy slalom, Vail/Beaver Creek

Vítěz: T. Mazeová (SLO)

Pondělí 09.02.2015, 22:15MS v alpském lyžování
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (23:21:19)
    Tina Mazeová má již třetí medaili z tohoto mistrovství světa:

     
    Klára Křížová (CZE) si nakonec po sjezdu o dvě místa polepšila a skončila na 20. místě. I proto, že tři závodnice, včetně domácí Vonnové, nakonec nespatřily cíl.
     
    Tina Mazeová (SLO) udržela první pozici po sjezdu, a ačkoli nepředvedla vyloženě excelentní slalom, nakonec se radovala z vítězství. Druhá Nicole Hospová (AUT) zaostala za Slovinkou o 22 setin sekundy. Výrazný posun nakonec zaznamenala Michaela Kirchgasserová (AUT), která nakonec skončila na třetí příčce.
     
    Závod skončil.
     
    27
    Tina Mazeová (SLO) potvrdila, že je aktuálně nejvšestrannější lyžařkou. Zvládla slalom nejlépe, po slalomu byla také nejlepší. I když to nebyl ideální výkon od Slovinky, uhlídala náskok a byla lepší než druhá Hospová o 22 setin sekundy!
     
    26
    Lara Gutová (SUI) zajela také velmi solidně, ale byla horší než Fenningerová. Zařadila se se ztrátou 72 setin až na čtvrté místo. Na startu zbývá už jen největší favoritka Mazeová.
     
    25
    Uvidíme, jestli tohle bude stačit na medaili, ale asi ne. Anna Fenningerová (AUT) se poprala se slalomem celkem slušně, nicméně nabrala ztrátu 67 setin. A to znamená aktuálně třetí příčku za Hospovou a Kirchgasserovou.
     
    24
    Těsný náskok Nicole Hospová (AUT) udržela! I když postupně ztrácela, v závěru zabrala a nakonec si vytvořila náskok 13 setin sekundy. Na startu už zbývají jen tři závodnice. Tohle je jasný útok na medaili.
     
    Průběžné pořadí:

    1. Michaela Kirchgasserová (AUT) 2:32,72
    2. Kathrin Zettelová (AUT) +1,29
    3. Ilka Štuhecová (SLO) +2,08
     
    23
    Ragnhild Mowinckelová (NOR) je lepší sjezdařkou, ve slalomu pak vedoucí Kirchgasserové nemohla stačit. A nakonec ztratila 2,26 sekundy.
     
    22
    Ilka Štuhecová (SLO) zajela senzační sjezd, ale slalom jí pochopitelně tolik nevyšel. Nakonec ztratila 2,08 sekundy.
     
    21
    Lindsey Vonnová (USA) na medaili v této kombinaci nedosáhne! Přece jenom bylo vidět, že nejela slalom dlouhou dobu. Nakonec chybovala na jedné z branek a do cíle nedojela. Domácí mistrovství jí vůbec nevychází.
     
    20
    Michaela Kirchgasserová (AUT) zajela sjezd skvěle! A slalom nebyl o nic horší. Zaútočí s náskokem 1,29 sekundy na medaili?
     
    19
    Francesca Marsagliová (ITA) se zařadila na druhé místo. Její náskok po sjezdu nebyl vysoký. Nakonec ztratila 95 setin sekundy. Možná se přiblíží první pětce.
     
    18
    Laurenne Rosová (USA) samozřejmě první místo ohrozit nemohla. Ztratila rovné tři sekundy. Ani jí se boje o medaile týkat nebudou, asi neskončí ani v první desítce.
     
    17
    Kathrin Zettelová (AUT) se dostala na první místo, a to o 1,58 sekundy! Ralušanka zajela slalom obstojně. Uvidíme, jak dlouho se na čele nakonec udrží.
     
    16
    Veronique Hroneková (GER) je přece jenom rychlostní typ lyžařky. Takže její slalom nebyl zcela ideální. První místo pochopitelně neatakovala.
     
    15
    Maria Therese Tvibergová (NOR) neprojela jednu z branek prakticky hned po startu, takže si úspěšný výsledek na své konto nepřipíše.

    Patrik Sandev

    bahis siteleri