Nacional – Estoril 1:0 (kon.)
konec
CD Nacional
1:0 (0:0)
GD Estoril Praia
Pondělí 16.02.2015, 21:00 • Estádio da Madeira, Funchal • Portugalská Primeira Liga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno. Druhý poločas dlouho nepřinášel vůbec nic zajímavého, oba celky nepředváděly příliš pohledných akcí. O výsledku rozhodla až závěrečná desetiminutovka, v níž se prosadil domácí Lucas João. Hosté již nedokázali zareagovat, a tak Nacional zdolal Estoril těsně 1:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (23:00:24)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Ještě jeden centr z levé strany, o který se postaral Sebá. Bonatini se k němu tlačil, ovšem domácí defenziva zapracovala velmi dobře. Poté hosté znovu faulovali, což prakticky rozhoduje o osudu duelu.
     
    90+3
    Miguel se navíc dopustil nedovoleného zákroku, po němž budou rozehrávat domácí. Toto zdržení ještě více sráží naděje Estorilu.
     
    90+2
    Estoril kombinuje na vlastní polovině, přičemž se mu nedaří příliš zahrozit. Domácí poměrně v poklidu kontrolují utkání a hájí si svůj náskok.
     
    90+1
    A opět výměna sil, tentokráte bude střídat Nacional. Trávník opouští Matias, do boje se naopak zapojí Wagner.
     
    90
    K základní hrací době utkání budou nastaveny čtyři minuty. Co přinesou?
     
    90
    Kakuba vzápětí míří na hráčskou lavici. Atmosféru duelu okusí Miguel.
    Silva vyrazil nebezpečnou střelu Kakuby.
     
    89
    Kakuba vyslal z levé strany hrací plochy ostrý pokus, který Silva vytěsnil na rohový kop. Jak hosté naloží s touto možností?
     
    88
    Silva si v brance Nacionalu vyžádal ošetření po jednom z tvrdých střetů. Zdá se však, že bude připraven pokračovat ve hře. Do konce utkání již mnoho času nezbývá.
     
    87
    Ještě jedno hostující střídání. Místo Andersona dohraje duel Babanco.
     
    86
    Výměna sil proběhne také na hostující straně. Odpočinout si odchází Taira, místo kterého naskočí na zelený pažit Fernandinho.
     
    85
    Domácí střídají. Místo Rondóna naskočí do hry Fofana.
     
    84
    Po zblokované hostující ráně následoval další rohový kop, který ale nezahrozil. Nacional tak stále drží těsné vedení. Závěrečné minuty slibují drama.
     
    83
    Další obrovská šance, do níž se dostal Matias. Útočník Nacionalu však zcela sám před Kieszekem neuspěl, tentokráte se proti přízemnímu pokusu hostující mág vyznamenal.
    Lucas JOÃO - 1:0
     
    81
    Nacional právě vstřelil branku!
    Domácí jdou nakonec přece jenom do vedení. Na centr z pravé strany kolbiště si naskočil LUCAS JOÃO, jehož hlavičku Kiezsek sice vytěsnil, ovšem dle následného verditku sudího se tak stalo zpoza brankové čáry. Dle opakovaného záběru těžko soudit.
     
    80
    Na hrací ploše se výrazně přiostřuje, dalším faulem se provinil Tavares (ETR). Stoper Estorilu taktéž dostává karetní trest.

    Libor Kucza

    Branky: 81. João

    Karty:   55. Gomaa (NAC), 66. Aurélio (NAC), 76. Ghazal (NAC) – 73. Andesron (ETR), 80. Tavares (ETR)   79. Gomaa (NAC)


    CD Nacional: Silva – Marçal, Correia, Zainadine, J. Aurélio – Gomaa, Rodrigues (59. L. Aurélio), Ghazal – João, Rondón (85. Fofana), Matias
    Náhradníci: Sousa, Sequeira, Fofana, L. Aurélio, Willyan, Wagner, Tiquinho

    GD Estoril Praia: Kieszek – Mano, Fernandes Tavares, Kakuba (90. Miguel) – Taira (86. Fernandinho), Amado, Anderson (87. Babanca) – Tozé, Bonatini, Sebá
    Náhradníci: Vagner, Miguel, Luiz, Babanco, Cabrera, Fernandinho, Reis

    Rozhodčí: Machado – Braga, Fernandes
    bahis siteleri