PZ Kladno – Č. Budějovice 0:6 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 7:1 (kon.) | Jihlava – Vsetín 6:0 (kon.)
Sparta – Slavia 4:3 (1:0 po s.n.) | HC Litvínov – Poruba 2011 6:4 (kon.) | Třinec – Pardubice 3:2 (kon.)
Letňany – Havířov 3:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 1:7 (kon.) | Kladno – Písek 4:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
1:7 (0:3, 1:2, 0:2)
HC Olomouc
Sobota 21.02.2015, 15:00 • ŠKOENERGO Aréna - malá hala • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Další závar v brankovišti, ze kterého se prosazuje ZDENĚK ZABLOUDIL, který překonal Davida Marka i posedmé. Asistence: Jiří Horák, Dominik Marek.
     
    51:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci přidávají i šestý gól. Za závaru u domácí branky se prosadil pohotovou ranou JIŘÍ HORÁK. Asistence: Zdeněk Zabloudil, Lukáš Spurný.
     
    29:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Radost Mladé Boleslavi neměla dlouhého trvání. Hanáci si vytvořili důraz v brankovišti, kde se přesně mířenou střelou prosadil DOMINIK MAREK. Asistence: Jiří Horák.
     
    27:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Šťastný gól domácích. JIŘÍ VESELÝ se dostal k puku a nadvakrát překonal Pospíšila. Povedená branka Bruslařů. Uvidíme, zda jim to pomůže v dalších výkonech. Asistence: Marek Mlčoch.
     
    25:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen nakonec hosté využívají přesilovou hru. Závaru v brakovišti Mladé Boleslavi využil JIŘÍ HORÁK, kterému pomohl i trochu nejistý výkon domácího gólmana. Bez asistence.
     
    15:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    ZDENĚK ZABLOUDIL se prosazuje podruhé v řadě a možná se rýsuje debakl pro domácí. Hostující útočník poslal kotouč z mezikruží opět po zemi až za Markova záda. Bez asistence.
     
    13:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Uřídil již sprintoval z tresté, jenže současně s tím překonal střelou po zemi pod betony Marka ZDENĚK ZABLOUDIL. Asistence: Miroslav Kuba, Marek Husták.
     
    07:12
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Toto hostům nedalo příliš práce a velmi okleštěná sestava Mladé Boleslavi poprvé inkasuje. JAN ŠTEFKA si dostal kotouč z rohu a individuální akcí překonal Davida Marka. Bez asistence.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 28. Veselý (Mlčoch) – 8. Štefka, 14. Zabloudil (Kuba, Husták), 16. Zabloudil, 26. Horák, 29. Marek (Horák), 52. Horák (Zabloudil, Spurný), 57. Zabloudil (Horák, Marek)


    BK Mladá Boleslav: David Marek (Vích) – Makovička, Kalus, Marček, Mlčoch – Musliu, Vaníček, Rypar, Kalaš, Kerda, Veselý, Uřídil, Dančisin
    HC Olomouc: Pospíšil (Šoustal) – Kališ, Kolovratník, Metelka, Klvaňa, Beutl – Z. Zabloudil, M. Zabloudil, Horák, Dominik Marek, Říčka, Husták, Malý, Beier, Kuba

    Rozhodčí: Matúška – Lhotský, Špringl

    Diváci: 40
    bahis siteleri