Buffalo – NY Rangers 1:3 (kon.) | New Jersey – Vancouver 4:2 (kon.) | Carolina – Toronto 2:1 (kon.)
St. Louis – Boston 5:1 (kon.) | Chicago – Colorado 1:4 (kon.) | Calgary – Anaheim 3:6 (kon.)
Edmonton – Minnesota 0:4 (kon.) | Washington – NY Islanders 3:2 (1:0 po s.n.) | Philadelphia – Nashville 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
Calgary Flames
3:6 (1:0, 1:1, 1:5)
Anaheim Ducks
Sobota 21.02.2015, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    LINDHOLM - 3:6
     
    58:59
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nic jim to ale nebylo platné. HAMPUS LINDHOLM totiž poslal kotouč do prázdné branky lišácky billiardovým odrazem o mantinel přes celé hřiště. Bez asistence.
    MONAHAN - 3:5
     
    58:10
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí tým ještě živí naději. Gaudreau našel před brankou Glencrosse. Jeho střelu ještě Gibson vyrazil, ale na dorážku SEANA MONAHANA, ale již gólman hostí neměl nárok. Asistence: Curtis Glencross, Johnny Gaudreau.
    SILFVENBERG - 2:5
     
    54:15
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je zřejmě rozhodnuto. Calgary je v totálním rozkladu. Maroon zachytil puk ještě v útočném pásmu a dresoval jej za branku domácích, kde byl Getzlaf, jenž si počkal, až mu před branku přijede JAKOB SILFVENBERG, který dostal puk za záda Hillera. Asistence: Ryan Getzlaf, Patrick Maroon.
    PALMIERI - 2:4
     
    51:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí si zřejmě musí vypít kalich hořkosti až do dna. Zmatky v obraně využil dokonale KYLE PALMIERI, jenž využil chaosu domácí obrany a dostal puk do branky i přes snahu Hillera, jenž se u rozhodčích snažil reklamovat, že měl puk po lapačkou, ale neuspěl. Bez asistence.
    GETZLAF - 2:3
     
    48:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři otáčejí vývoj zápasu na svou stranu s pořádným kusem štěstí, Střela RYANA GETZLAFA totiž vůbec nezamířila do branky, ale od zadního mantinelu se puk odrazil zpět do brankoviště, odkud se černá guma poté odrazila za brankovou čáru. Pořádnou kupu smůly si nyní vybral Jonas Hiller. Asistence: Patrick Maroon, Hampus Lindholm.
    BEAUCHEMIN - 2:2
     
    46:13
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Cogliano ujel domácí obraně podél mantinelu a poté poslal puk před branku FRANCOISU BEAUCHEMINOVI, jenž poslal touš do odkryté klece domácích. Asistence: Andrew Cogliano.
    COGLIANO - 2:1
     
    35:08
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hodně šťastný gól teď dávají Kačeři. Střela Perryho se odrazila od Hillera přímo do těla ANDREWA COGLIANA, od něhož nabrala černá guma směr branka Clagary. Asistence: Corey Perry, Josh Manson.
    BOUMA - 2:0
     
    31:02
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nyní už se to ale domácím povedlo. Wideman zachytil vyhození Kačerů ještě v útočném pásmu a do jeho nahození před branku strčil svou hůl LANCE BOUMA a nasměroval kotouč mimo dosah Gibsona. Asistence: Dennis Wideman.
    STAJAN - 1:0
     
    14:50
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic dává domácí tým gól. Střelu Colbourna vyrazil Gibson pouze před sebe a bleskově jej dorazil za něj baseballovým způsobem MATT STAJAN. Asistence: Joe Colbourne.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 15. Stajan (Colbourne), 32. Bouma (Wideman), 59. Monahan (Glencross, Gaudreau) – 36. Cogliano (Perry, Manson), 47. Beauchemin (Cogliano), 49. Getzlaf (Maroon, Lindholm), 52. Palmieri, 55. Silfvenberg (Getzlaf, Maroon), 59. Lindholm


    Calgary Flames: Hiller (Rämö) – Brodie, Giordano, Wideman, Russell, Engelland, Diaz – Hudler, Monahan, Gaudreau – Jones, Backlund, Bouma – Raymond, Granlund, Glencross – Colborne, Stajan, Bollig. Trenér: Bob Hartley.
    Anaheim Ducks: Gibson (Bryzgalov) – Lovejoy, Fowler, Bueachemin, Lindholm, Manson, Stoner – Palmieri,Getzlaf (C). Maroon – Perry, Kesler, Smith-Pelly – Silfvenberg, Rakell, Cogliano – Jackman, Thompson, Bourque. Trenér: Bruce Boudreau.

    Rozhodčí: Watson, Meier – Cameron, Wheler

    Diváci: 19 289
    bahis siteleri