Havlíčkův Brod – Šumperk 4:2 (kon.) | Prostějov – Most 6:2 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
6:2 (2:1, 1:1, 3:0)
HC Most
Sobota 21.02.2015, 17:00 • Zimní stadion v Prostějově • WSM Liga - O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Jestřábi právě vstřelili branku!

    A nakonec Jestřábi navýšili počet svých gólů na šest. Necelých sedm sekund před koncem mače se o to postaral po přihrávce Krejčíka svou druhou dnešní trefou RADEK MEIDL. Asistence: Lukáš Krejčík, Matouš Venkrbec.
     
    49:07
    Jestřábi právě vstřelili branku!

    Domácí jsou v laufu a přidávají pátý zásah. Krejčík předal puk před Soukupem RADKU MEIDLOVI, který úspěl ranou na úrovni kalhot klečícího mosteckého gólmana. Asistence: Lukáš Krejčík, Matouš Venkrbec.
     
    40:47
    Jestřábi právě vstřelili branku!

    V krásném čase Prostějov dává čtvrtou a důležitou branku! MATOUŠ VENKRBEC si při signalizované výhodě vyjel až před Soukupa a prostřelil jej mezi betony. Asistence: Lukáš Krejčík.
     
    31:31
    Jestřábi právě vstřelili branku!

    Ježkovy zraky, to byla dělovka! Husák nabil mezi kruhy JAKUBU MATYÁŠOVI. Urostlý bek se opřel do touše a "angličanem" od horní tyče konečně překonal Soukupa potřetí. Asistence: Patrik Husák.
     
    22:20
    Most právě vstřelil branku!

    Zničehonic Most srovnává stav zápasu. A opět se o to přičinili Budínský, Mical a LUKÁŠ VÁLEK. A poslední jmenovaný dobrou souhru této řady také opět přesně zakončil. Asistence: Martin Mical, Vít Budínský.
     
    18:31
    Jestřábi právě vstřelili branku!

    Chvíli před koncem první části se Jestřábi ujímají vedení. Krásnou souhru první lajny zahájil Venkrbec, který za brankou předal Meidlovi a ten našel volného LUKÁŠE KREJČÍKA. Domácí útočník z dobré pozice přímo před Soukupem přesně trefil po zemi k tyčce. Asistence: Radek Meidl, Matouš Venkrbec.
     
    13:07
    Jestřábi právě vstřelili branku!

    Prostějov srovnává a hosté se ze svého vedení dlouho netěšili. Robin Malý našel ve středu útočné třetiny LUKÁŠE LUŇÁKA. Ten zapracoval zápěstím a Soukup už se lapačkou natahoval marně. Asistence: Robin Malý, David Roupec.
     
    10:54
    Most právě vstřelil branku!

    Hosté byli v dosavadní části mírně lepší a získávají vedení. Mical si najel mezi kruhy a předal LUKÁŠI VÁLKOVI, který trefil přesně k tyči a překonal přesunujícího se Šimbocha. Asistence: Martin Mical, Vít Budínský.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 14. Luňák (Malý, Roupec), 19. Krejčík (R.Meidl, Venkrbec), 32. Matyáš (Husák), 41. Venkrbec (Krejčík), 50. R.Meidl (Krejčík, Venkrbec), 60. R.Meidl (Krejčík, Venkrbec) – 11. Válek (Mical, Budínský), 23. Válek (Mical, Budínský)


    LHK Jestřábi Prostějov: Šimboch – Kužel, Roupec, Husák, Matyáš, Látal, Malý – R. Meidl, Krejčík, Venkrbec – Luňák, Indra, Kňazev, – Moučka, Duba, Stejskal – Kajaba, Franek, Kovařík.
    HC Most: Soukup – Kokeš, Havelka, Černý, Procházka, Kříž, Machač, Hora – Ryzák, Nedrda, Havlíček, Slavíček, Bojer, Smolka, Zavřel, Mical, Budínský, Válek, Čmolík, Musil.

    Rozhodčí: Kopeček – Černý, Rampír

    Diváci: 1358
    bahis siteleri