Třinec – Zlín 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 6:4 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 5:2 (kon.)
K. Vary – Liberec 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 1:2 (po pr.) | Plzeň – Pardubice 2:1 (po pr.)
Litvínov – Sparta 5:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:4 (1:1, 3:2, 2:1)
HC Olomouc
Pátek 27.02.2015, 18:20 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    První trest už sice hostům skončil, ale teď následuje druhý a máme hotovo! Pavel Skrbek (OLO) je vyloučen za krosček.
     
    58:50
    Teď už Hradec svírá svého soka. Rána Červeného minula druhou tyč, Vošvrda by byl bez šance!
     
    58:05
    To se mu ale přesně nepovedlo, Laš obral o puk hradeckého beka a nabídl Janu Knotkovi jasnou šanci na snížení. Kacetl ho však vychytal!
     
    57:09
    Teď už to však budou mít hosté hodně složité. Ivan Majeský (OLO) inkasuje za zásah do oblasti hlavy a krku 2 + 10 minut, takže Hradec může kontrolovat hru.
     
    57:09
    Dnešnímu utkání přihlíží 3971 diváků.
     
    56:54
    Hradec už je kompletní, ale hosté se ještě mocně snaží! Zuzin dostal přihrávku napříč pásmem, jenže si ji musel chvilku zpracovávat, a to se proti němu stihl Kacetl přesunout.
    Rudolf ČERVENÝ - 6:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    55:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zmýlená neplatí! Jak se dneska Olomouci v přesilovkách skvěle dařilo, tak teď během výhodné situace propadla na modré čáře a hradecké přečíslení ji ztrestalo důležitým gólem! Kukumberg vybídl ke skórování RUDOLFA ČERVENÉHO, jehož trefa znamená, že máme poprvé dvougólový rozdíl ve skóre – 6:4! Asistence: Roman Kukumberg.
     
    54:26
    Pozor, hosté jdou na přesilovku – a víme, jak ji dneska umí využít! Bohumil Jank (HKR) – 2 minuty za krosček. Těžká chvilka pro Hradec.
     
    52:09
    Hradec je stále při chuti. Pospíšil to zkoušel na druhou tyč, chvíli poté si Dejovu nabídku podle všeho srazil na bránu Řípa. Kotouč ale buďto skončil na břevnu, nebo ho Vošvrda vytáhl držadlem hokejky!
     
    50:36
    Další gól Mountfieldu měl na hokejce Michal Tvrdík, ale zblítzka nedokázal najít místo ve Vošvrdově postoji!
    Bohumil JANK - 5:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    49:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Panečku, to byl vingl! Na trestnou lavici se dneska zkrátka nevyplatí chodit, přesilovou hru totiž pro změnu využívají domácí, kteří si berou zpátky několikrát ztracený náskok. Do zpětné příhry Červeného se fantasticky opřel BOHUMIL JANK a Vošvrda byl se zakrytým výhledem bez šance. Druhý gól hradeckého zadáka – 5:4! Asistence: Rudolf Červený, Roman Kukumberg.
     
    48:25
    Úplně zbytečný faul. Peter Zuzin (OLO) se hokejkou ohnal po hradeckém hráči a putuje na trestnou za podražení, takže domácí dostanou další slepenou možnost. Povedou si v ní líp?
     
    45:42
    Několik soubojů na hraně nechali sudí bez potrestání, ale teď už vylučují. Pavel Skrbek (OLO) bude zahřívat lavičku za nedovolené bránění, co na to Hradec?
    Jakub MATAI - 4:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    42:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    No vida, přesilovky jsou dnes výtečnou disciplínou Hanáků – využívají už třetí! Po krátké kombinaci měl na levé straně chvilku času a místa JAKUB MATAI. Natáhl ke střele, která s naprosto milimetrovou přesností trefila bližší růžek nad Kacetlovou vyrážečkou a máme znovu nerozhodný stav – 4:4! Asistence: Peter Zuzin, Tomáš Houdek.
     
    41:44
    A bylo to z hradecké strany nedovoleně. Roman Kukumberg (HKR) je vyloučen za zdržování hry, hosté mohou odpovědět.
    Tomáš KNOTEK - 4:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    39:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jako na divokém západě! Brankostroj druhé třetiny ještě nekončí, Hradec před přestávkou odpovídá čtvrtou trefou! Tomáš Pospíšil rozjel rychlý protiútok po levé straně a potom narýsoval ideální puk napříč pásmem na hokejku TOMÁŠE KNOTKA. Skvěle hrající domácí útočník přidává ke dvěma asistencím i gól, do kotouče se opřel z první a vrátil Mountfieldu náskok – 4:3! Asistence: Tomáš Pospíšil, Rastislav Dej.
    Radim KUCHARCZYK - 3:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    38:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vidíte to, po nezáživném startu nám dnešní zápas přináší hodně slušnou gólovou podívanou! Olomouc ujela do přečíslení dva na jednoho, Zuzin vybídl ke skórování RADIMA KUCHARCZYKA. Ten ještě napoprvé na Kacetla nevyzrál, ale potom se k němu puk odrazil před prázdnou bránu a už to měl snadné – 3:3! Asistence: Peter Zuzin.
    Bohumil JANK - 3:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    36:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ani ne za minutu stíhají Hradečtí otočit vývoj utkání zpátky na svou stranu! Po buly jim stačilo sedm sekund – Mertl vyhrál vhazování, Skokan posunul puk za modrou čáru BOHUMILU JANKOVI, a ten udělal s pukem pár temp do středu a blíž k brance. Jeho dělovka potom prosvištěla za záda Tomáš Vošvrdy – 3:2! Asistence: Dávid Skokan, Tomáš Mertl.
     
    36:35
    A to ještě nemusí být ze strany Mountfieldu všechno! Rostislav Marosz (OLO) pyká za vysokou hůl, domácí mají minutovou výhodu čtyři na tři.
    Tomáš POSPÍŠIL - 2:2
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    35:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ani domácí hokejisté si nemohli svou trefu nechat na klasický stav hráčů na ledě, vyrovnávají ve hře čtyř proti čtyřem! Odražený puk sebral za brankou Tomáš Knotek a pak vymyslel parádní zpětnou přihrávku na TOMÁŠE POSPÍŠILA. Ten si se svou střelou opravdu pospíšil, Vošvrda se nestihl přesunout a jedeme zase od nuly – 2:2! Asistence: Tomáš Knotek, Martin Pláněk.
     
    35:32
    Zbytečným útočným faulem se provinil Jaroslav Kudrna (HKR), který je vyloučen za hákování. Jenže hosté mezitím hodně bídně střídali a vysloužili si menší trest az příliš mnoho hráčů na ledě, který odsedí Peter Zuzin (OLO). Jde se hrát čtyři na čtyři.
     
    33:40
    Kacetlovi vypadla střela od modré a z velkého úhlu ji dorazil Peter Zuzin do tyče! Hosté zvedali ruce nad hlavu, ale marně, byla to opravdu tyč. Kotouč se pak ještě chvíli motal kolem brankové čáry, než ho domácí odpálili.
     
    29:12
    Olomoucký nápor navíc pokračoval a je tady další možnost pro hosty! Jiří Vašíček (HKR) je vyloučen za podražení, co předvedou Hanáci tentokrát?
    Tomáš HOUDEK - 1:2
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    28:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Stačilo dvacet sekund a Mora podruhé v zápase využívá přesilovku, čímž obrací vývoj zápasu na svou stranu! Jakub Herman poslal napříč pásmem krásnou přihrávku TOMÁŠI HOUDKOVI, který se do puku opřel z první a procedil ho skrz výstroj nejistého Kacetla – 1:2! Asistence: Jakub Herman, Jakub Matai.
     
    28:12
    A to se jim nedařilo ani dál, což je však nemusí mrzet. Zdeněk Čáp (HKR) totiž místo puku zasáhl hokejkou do obličeje Radima Kucharczyka a nemůže následovat nic jiného než menší trest. Třetí přesilovka Olomouce.
     
    26:31
    Naopak mohli překvapit Herman s Knotkem, ale první jmenovaný netrefil přihrávku zpoza brány ideálně!
     
    24:56
    A právě Tomáš Rachůnek (OLO) po dohrání akce forčekoval až moc aktivně a vykoledoval si dvě minuty za podražení.
     
    24:56
    Za hradeckou obranou zůstala hned trojice soupeřů, Rachůnek si stáhl puk rukou ze vzduchu a zjevil se v gólovce. Kacetl mu ale mezi betony nenechal místo!
     
    19:39
    Domácí ještě sahali po odpovědi, Červený dostal přihrávku na levou stranu, jenže Vošvrda na poslední chvíli utěsnil místo u bližší tyče.
    Radek DLOUHÝ - 1:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    19:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přesilové hry zatím udávají dnešnímu souboji stoprocentní ráz, také hosté dokázali jednu využít a máme vyrovnáno! Marosz chytře posunul puk mezi kruhy RADKU DLOUHÉMU, kterého nechali domácí trestuhodně nehlídaného. Zkušený forvard pak zvedl puk přesně do bližšího růžku nad Kacetlovu vyrážečku – 1:1! Asistence: Rostislav Marosz.
     
    18:15
    A máme tu druhý trest pro domácí stranu, který shodně signalizovali oba rozhodčí. Lukáš Vantuch (HKR) si odpyká dvě minuty za sekání a hosté mají výbornou šanci odpovědět na nepříznivý stav ještě před sirénou.
     
    17:20
    Stanislav Dietz při své střele přelomil hokejku, o chvíli později ale domácím scházel malý kousek. Valcourt parádně vykroužil až před branku, zpětným bekhendem však tyčku o fous minul!
     
    14:39
    Domácí hokejisté po vstřelené brance ubrali na tempu, hned je mohl ztrestat Jiří Řípa. Před brankovištěm se trochu šťastně dostal k odraženému kotouči, střelu mu však soupeř zblokoval.
    Zdeněk ČÁP - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    13:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale teď už ne, domácí hokejisté využívají svou první přesilovku a ujímají se vedení! Jak je hokej jednoduchý, ukázal ZDENĚK ČÁP. Knotek mu vrátil puk na modrou čáru a hradecký bek využil mírně zakrytého výhledu Vošvrdy, kterého prostřelil parádní bombou do druhého růžku – 1:0! Asistence: Tomáš Knotek, Rastislav Dej.
     
    13:03
    No a podobný faul jako na hradecké straně teď přichází ze strany hostů. Tomáš Houdek (OLO) si odpyká menší trest za nedovolené bránění.
     
    12:42
    Hned po buly ve středním pásmu přejeli čáru Mertl s Kudrnou a trochu krkolomně se dostali až k Vošvrdovi. Kudrna ho chtěl ošálit, nebo snad přinutit k vyražení puku, ale ten poslali olomoučtí beci do bezpečí. Dojíždějící hráči pak posunuli branku.
     
    08:37
    Máme tady první vyloučení zápasu, a to z kategorie zbytečných. Collin Valcourt (HKR) se při útoku svého týmu dopustil nedovoleného bránění a hosté jdou na přesilovku.
     
    04:48
    Olomoucká obrana hodně zaváhala při rozehrávce a byla z toho šance pro Kukumberga. Soupeři k němu ale v poslední chvíli zvládli přistoupit.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 14. Čáp (T. Knotek, Dej), 36. Pospíšil (T. Knotek, Pláněk), 37. Jank (Skokan, Mertl), 40. T. Knotek (Pospíšil, Dej), 50. Jank (Červený, Kukumberg), 56. Červený (Kukumberg) – 20. Dlouhý (Marosz), 29. Houdek (Herman, Matai), 39. Kucharczyk (Zuzin), 43. Matai (Zuzin, Houdek)


    Mountfield HK: Kacetl (Kantor) – Dietz, Jank, Čáp, Piegl, Pláněk, Vašíček – Kudrna, Mertl, Skokan – Dej, T. Knotek, Pospíšil – Valcourt, Kukumberg "C", Červený – Vantuch, Tvrdík, Beránek. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Olomouc: Vošvrda (Trvaj) – Škůrek, Ondrušek, Majeský, Rašner, Houdek, Jaroměřský, Skrbek – Buc, J. Knotek, Laš – Rachůnek, Herman, Matai – Zuzin, Patera "C", Řípa – Kucharczyk, Marosz, Dlouhý. Trenér: Petr Fiala.

    Rozhodčí: Pavlovič, Hejduk – Gebauer, Lederer.

    Diváci: 3971
    bahis siteleri