Třinec – Zlín 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 6:4 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 5:2 (kon.)
K. Vary – Liberec 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 1:2 (po pr.) | Plzeň – Pardubice 2:1 (po pr.)
Litvínov – Sparta 5:3 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:3 (2:0, 0:3, 3:0)
HC Sparta Praha
Pátek 27.02.2015, 18:20 • Zimní stadion Ivana Hlinky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:03
    Litvínovští si znovu dokázali vytvořit zajímavý tlak za brankou Sparty, až Janu Piskáčkovi (SPA) nezbylo nic jiného než zahrát nedovoleně. Hostující obránce je vyloučen za hákování.
     
    49:06
    Marek Hrbas (SPA) je vyloučen za vražení na hrazení.
     
    46:36
    Chaloupka přihrával nepřesně na Majdana a kotouče se tak zmocnil Buchtele, který jel sám na Horáka! Petru Chaloupkovi (LIT) už nezbylo nic jiného než zatáhnout za záchranou brzdu a domácí obránce si tak odsedí dvě minuty za hákování.
     
    44:27
    Juraj Majdan (LIT) je vyloučen za podražení.
     
    41:04
    Pavlík se pokusil vysokým obloučkem vysunout Majdana, ale toho přes sebe nepustil Juraj Mikuš (SPA). Ten tak dostává trest za nedovolené bránění.
     
    38:32
    Lukeše střídá Marek Baránek (LIT), který odsedí trest za příliš mnoho hráčů na ledové ploše. Sparta má těsně před koncem prostřední části k dispozici další přesilovou hru.
     
    36:20
    František Lukeš (LIT) zahákoval Formana, který si velmi dobře počínal v útočném pásmu, uvidíme hru ve čtyřech mužích na každé straně.
     
    34:50
    Martin Réway (SPA) podrazil protihráče, a nabízí tak příležitost domácím odpovědět na poslední branku.
     
    29:39
    František Lukeš (LIT) teď spoluhráčům svým výhozem vůbec nepomohl, jelikož se trefil pouze do hlediště a i on musí opustit hrací plochu. Sparta má k dispozici dlouhou přesilovku 5 na 3.
     
    29:34
    Filip Pavlík (LIT) se provinil držením, a nabízí tak hostujícímu celku další početní výhodu.
     
    25:05
    Domácí se nepoučili a znovu putují na trestnou lavici, konkrétně Martin Ručinský (LIT), který se provinil sevřením kotouče v ruce.
     
    23:47
    Marek Baránek (LIT) inkasuje k nelibosti litvínovských fanoušků menší trest, a uvidíme tedy první přesilovou hru druhé periody.
     
    09:00
    Lukeš se po pravé straně prodíral před branku Sparty, ale Adam Polášek (SPA) si ho podržel a Sparta jde do tří. Dvojnásobná přesilovka pro domácí.
     
    08:21
    Po Barinkově střele se domácí osvobodili a přesilová hra Sparty končí. Nedovoleně si počínal Miroslav Forman (SPA) a oba týmy budou hrát ve čtyřech.
     
    06:38
    Do zajímavého úniku se dostal Lukáš Pech, ale byl zastaven Jiřím Gulou (LIT). Domácí obránce dostane menší trest za držení, což znamená první přesilovou hru Sparty.
    Marken.cz

    Daniel Ryl

    Filip Ardon

    RR

    Branky a nahrávky: 2. Šrámek (Petružálek, Pavlík), 15. Lukeš (Sklenička), 43. Trávníček (Pavelka), 44. Písařík (Šrámek), 59. Majdan (Pavelka, Ručinský) – 23. Dvořáček (Piskáček), 25. Mikuš (Kumstát, Pech), 32. Kumstát (Rolinek, Barinka)


    HC VERVA Litvínov: Francouz (20. Horák) – Gula, Pavelka, Pavlík, Baránek, Štindl, Sklenička, Kokeš, Chaloupka – Jánský, Lukeš, Hübl (A) – Petružálek, Piroš, Ručinský (A) – Martynek, Písařík, Trávníček (C) – Majdan, Šrámek, Jurčík. Trenér: Radim Rulík.
    HC Sparta Praha: Janus (Král) – Piskáček, Polášek, Hrbas, Mikuš, Eminger, Barinka, Bílek – Réway, Hlinka (A), Buchtele – Kumstát, Pech (A), Rolinek (A) – Forman, Cingel, Sabolič – Novák, Volek, Dvořáček – Černoch. Trenér: Josef Jandač.

    Rozhodčí: Horák, Úlehla – Komárek, Ondráček.
    bahis siteleri