Balticflora Teplice – Zruč n/S 1:0 (kon.) | Tango Brno – Olympik Mělník 6:2 (kon.) | Třinec – Vysoké Mýto 0:5 (kon.)
Chrudim – Sparta 7:3 (kon.) | Kladno – Hradec Králové 4:0 (kon.)
konec
FK Chrudim
7:3 (3:0)
Sparta Praha
Pátek 27.02.2015, 20:00 • Sportovní hala, Chrudm • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    39:47
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Žádné zdlouhavé kombinace, ale přímá střela. TOMÁŠ KOUDELKA nyní udělal přesně to, co jeho dvěma kolegům před tím chybělo – vystřelil. Pytloun klouzal za balonem marně, míč končí v hostující síti – 7:3!
     
    39:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nakonec tu máme ještě jednu trefu v chrudimské síti! MICHAL HOLEČEK se šikovně uvolnil na levé straně a střelou do vzdálenější šibenice překrásně překonal chrudimského Olinhu – 6:3!
     
    37:42
    Miroslav Rott mohl znovu smazat část ze sparťanského manka, Olinha však jeho tvrdou dělovku dokázal vyrazit!
     
    36:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se přece jen ještě jednou zapisují do střelecké listiny, rychlá protiakce skončila střelou po zemi k tyči v podání IGORA VODECKÉHO – 6:2!
     
    35:59
    Trenér Sparty si bere time out!
     
    35:59
    Michal Mareš dostal od sudího také žlutou kartu, jako druhý ze strany Chrudimi v dnešním zápase.
     
    35:26
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Máme zde druhého dvougólového střelce! Max potáhl míč po pravé straně, neomylně našel nabíhajícího si ZDEŇKA CHMELÍKA, který s obrovským štěstím ve skluzu dostal míč za záda Pytlouna – 6:1!
     
    34:13
    Koudelka skvěle obral na pravé straně o míč posledního hráče hostí a uháněl ze strany sám na gólmana. Pokusil se o lob, který však přeplachtil s brankářem i klec Sparty!
     
    33:36
    Kouč Chrudimi Jaroslav Bartušek si vybírá čas na poradu a oddych pro své hráče!
     
    33:11
    César Paulo mohl znovu vrátit na stranu ERA-PACKu pětigólové vedení, měl před sebou poloprázdnou branku, kterou ale nedokázal trefit!
     
    32:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Podruhé se již sparťanský hráč nedokázal mýlit! MICHAL HOLEČEK poslal chrudimského gólmana na druhou stranu a zaznamenal alespoň čestný úspěch pro pražské mužstvo – 5:1!
     
    32:43
    Michal Holeček nechal vyniknout Olinhu, sudí však nechávají pokutový kop opakovat!
     
    32:43
    Faul v pokutovém území Chrudimi, Sparta bude kopat penaltu!
     
    30:22
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Míč si na volný přímý kop postavil Španěl ALVARITO, který hodně šikovně zamířil na přední tyč a mezi nohama bránícího hráče propasíroval míč do sparťanské sítě – 5:0!
     
    30:20
    Havrda zastavil ve stoprocentní šanci Zdeňka Chmelíka, sudí už drží v ruce žlutou kartu pro hostující hříšníka.
     
    27:12
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí nyní fantasticky rozebrali sparťanskou čtveřici a znovu se radují! Na konci bleskurychlé spolupráce byl ZDENĚK CHMELÍK, jenž zužitkoval milimetrového pasu Alvarita – 4:0!
     
    24:03
    Lukáš Rešetár byl za nedovolený zákrok oceněn žlutou kartou.
     
    22:36
    David Frič měl na noze korekci stavu, po chybě chrudimské defenzívy se objevil sám před gólmanem. Olinha ho ale fantasticky vychytal!
     
    18:20
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Své cenné zkušenosti znovu ukázal César Paulo, který se prokličkoval do dobré příležitosti. Místo zakončení ale citlivě našel nabíhajícího si ALVARITA, který patičkou usměrnil balon do hostující sítě – 3:0!
     
    16:54
    Chrudim právě vstřelila branku!
    ERA-PACK tři minuty před koncem prvního poločasu navyšuje své vedení! MICHAL MAREŠ si postavil balon na desetimetrový kop a přesnou ranou do protipohybu Pytlouna navýšil chrudimské vedení – 2:0!
     
    16:53
    Martin Dlouhý fauluje Michala Mareše, následuje desetimetrový kop pro Chrudim!
     
    13:53
    César Paulo šikovně sklepl míč na Rodriga, který trefil třetí tyčku Pytlounovy branky!
     
    13:19
    Petr Tichý dostává za nějaké to slůvko k rozhodčímu žlutou kartu.
     
    13:11
    Na druhé straně uháněl naprosto z totožné pozice Lukáš Rešetár, se šancí ale naložil podobně. Jeho prudká rána skončila jen centimetry od vzdálenější tyče!
     
    12:50
    Ervín Kuč hnal po levé straně sám na brankáře, Olinha jeho šanci znovu dokázal zpacifikovat! To je další vynikající zákrok chrudimského gólmana!
     
    12:09
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se domácí dočkali vedoucí branky! Po dvanácti minutách hry otevírá střelecký účet MAX, který využil milimetrové přihrávky Michala Mareše před prázdnou branku Jaroslava Pytlouna – 1:0!
     
    11:57
    Festival šancí pokračuje, Michal Mareš z bezprostřední blízkosti orazítkoval tyčku!
     
    11:31
    Sparta si osm a půl minuty před koncem připsala na konto již pátý akumulovaný faul! I z této situace tak pro Chrudim vzniká slušná příležitost na skórování!
     
    09:01
    Na druhé straně znovu pálil mosty Lukáš Rešetár! Nadvakrát měl na noze vedoucí branku, poprvé však napálil do nohy Pytlouna. Následně svatyni Sparty přestřelil!
     
    08:41
    Chrudimskou defenzívu mohl zaskočit Patrik Mažári, který se z ničeho nic objevil s balonem před Olinhou! Při domácích nyní stáli všichni svatí, hostující hráč totiž zamířil mimo!
     
    07:07
    Martin Dlouhý hodně sporným způsobem odebral balon poslednímu Michalovi Marešovi a řítil se sám na gólmana! Olinha se mu fantasticky vrhl pod nohy, první střelu zkušeného soupeře vyrazil. Dlouhý následně lobem přehodil břevno chrudimské svatyně!
     
    06:34
    A to také již neplatí. Na fauly je srovnáno 3:3, což zapříčinilo držení Martina Sopa, který zároveň vyfasoval žlutou kartu.
     
    05:05
    Rodrigo mohl otevřít střelecký účet dnešního duelu, v další stoprocentní příležitosti ale opět nechal vyniknout hostujícího gólmana Pytlouna!
     
    04:05
    César Paulo šikovně sklepl balon pro Lukáše Rešetára, který skrytou střelou po zemi napálil pravou tyčku sparťanské branky!
     
    03:42
    Igor Vodecký nevybíravým zákrokem poslal na zem Rešetára, sudí neváhal a vytasil žlutý kartónek.
     
    03:32
    César Paulo je poprvé na chrudimské palubovce a ihned se mohl zapsat do střelecké listiny! Po skvělém obranném zákroku byl sám před brankářem Sparty, tvrdou střelou ale napálil pouze Pytlouna!
     
    02:34
    Max se šikovně uvolnil na pravé straně, ostrá rána z voleje končí zákrokem Pytlouna, který na poslední chvíli vytěsnil jeho ránu mimo tři tyče!
     
    00:17
    Hned v úvodních vteřinách jsme mohli vidět první gól ERA-PACKu! Parádní samostatnou akci předvedl Brazilec Max, který se proháčkoval až před hostujícího gólmana! Nakonec střelou na vzdálenější tyč těsně minul branku Sparty!

    Petr Dejnožka

    Branky: 13. Max (Mareš M.), 17. Mareš M. (10 m kop), 19. Alvarito (César Paulo), 28. Chmelík (Alvarito), 31. Alvarito, 36. Chmelík (Max), 40. Koudelka (Rešetár) – 33. Holeček (pen.), 37. Vodecký (Mažári), 40. Holeček (Rott)

    Karty:   25. Rešetár (CHR), 36. Mareš M. (CHR) – 4. Vodecký (SPA), 7. Sop (SPA), 14. Tichý (SPA), 31. Havrda (SPA)


    FK Chrudim: Olinha (Žďánský) – Koudelka, Chmelík, Mareš Michal, Max, Dentinho, César Paulo, Alvarito, Rodrigo, Rešetár (C), Slováček.
    Sparta Praha: Pytloun (Mareš Martin) – Holeček, Sop, Vodecký, Dlouhý, Tichý, Frič, Mažári, Havrda, Kuč, Křemen, Zapletal, Rott (C).

    Rozhodčí: Markovský, Honěk
    bahis siteleri