K. Vary – Liberec 6:2 (kon.) | Slavia – Třinec 5:4 (kon.) | HC Plzeň – Vítkovice 8:1 (kon.)
Havířov – Jihlava 4:5 (kon.) | Vsetín – PZ Kladno 7:2 (kon.) | Poruba 2011 – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
Chomutov – Sparta 5:4 (po pr.) | Olomouc – Kladno 7:0 (kon.) | Č. Budějovice – HC Litvínov 1:4 (kon.)
Písek – Letňany 1:6 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Hr. Králové – Zlín 3:5 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:5 (0:1, 1:3, 2:1)
Berani Zlín
Pátek 27.02.2015, 18:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Do prázdné branky se trefuje JAKUB SIROTA
     
    46:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí už prohrávají pouze o jediný gól! Do přečíslení 2 na 1 se dostali Dominik Matouš a Patrik Hidveghy. Druhý jmenovaný sice nedokázal dopravit kotouč do prázdné branky, ale z nulového úhlu se mu podařilo nastřelit tyč, od které se kotouč odrazil na hůl KRYŠTOFA HROUDNÉHO, který střílí třetí branku Hradce. Asistence: Patrik Hidveghy, Dominik Matouš.
     
    43:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec snižuje na rozdíl dvou branek! Tomáš Kynčl napřáhl na modré, ale jeho střela byla sražena. Před brankou se ale nejlépe zorientoval důrazný PATRIK HIDVEGHY, který tak vykřesal jiskřičku naděje pro Královské lvy. Asistence: Tomáš Kynčl.
     
    33:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín opět vede o tři branky. FILIP STIKSA najížděl ze strany, naznačil přihrávku ale nakonec bekhendem zavěsil. Asistence: Roman Kosorin, Jakub Sirota.
     
    30:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    V přesilové hře se bombou od modré čáry prosazuje JAKUB MONÍK. Asistence: Daniel Lier, Tomáš Zahradník.
     
    28:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Poněkud kuriózní situace byla nyní k vidění na hradeckém ledě! Rozhodčí značil výhodu pro Zlín, ale z branky vyjeli oba dva brankáři. Toho využil PETR STRMISKA, který trefil opuštěnou hradeckou branku! Asistence: Petr Miko, Martin Padrnos
     
    25:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Před brankou se zjevil osamocený Daniel Dlabaja, který mohl ještě přihrávat, ale rozhodl se pro střelu a našel skulinku mezi betony přesouvajícího se Groha. Asistence: Vladimír Váňa, Petr Strmiska.
     
    10:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    V přesilové hře se prosazuje střelou od modré čáry VLADIMÍR VÁŇA. Dominik Groh v brance domácích měl zakrytý výhled. Asistence: Michal Gago

    Rudolf Bernart

    Branky a nahrávky: 31. Moník (Lier, Zahradník), 44. Hidveghy (Kynčl), 47. Hroudný (Hidveghy, Matouš) – 11. Váňa (Gago), 26. Dlabaja (Váňa, Strmiska), 29. Strmiska (Miko, Padrnos), 34. Stiksa (Kosorin, Sirota), 60. Sirota


    Královští lvi Hradec Králové: Groh (Roubal) – Lier, Moník, Kynčl, Hroudný, Veselý, Luštinec, Fanderlík – Chalupa, Zahradník (C), Hnik, Matějček, Matouš, Hidveghy, Hejna, Malík, F. Moník, Hofman, Šimůnek.
    Berani Zlín: Odložilík (Šimonů) – Procházka, Gazda, Padrnos, Sirota, Váňa, Kosorin, Fridrich – Miko, Fryšara, Gago (C), Stiksa, Karafiát, Krejčiřík, Dlabaja Strmiska, Kotek, Mikulec, Rezek.

    Rozhodčí: Hrubý – Čížek, Holeček.
    bahis siteleri