Buffalo – Vancouver 6:3 (kon.) | NY Rangers – Arizona 4:3 (kon.) | Columbus – Montreal 2:5 (kon.)
Toronto – Philadelphia 3:2 (kon.) | Florida – Chicago 0:3 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.)
Nashville – Minnesota 2:4 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 0:1 (kon.) | San Jose – Detroit 2:3 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
6:3 (1:1, 1:1, 4:1)
Vancouver Canucks
Pátek 27.02.2015, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Brian GIONTA - 6:3
     
    59:59
    Sabres právě vstřelili branku!
    Do prázdné branky pečetil vítěství jednu sekundu před konce BRIAN GIONTA, který tak podtrhuje svůj dnešní výborný výkon. Bez asistence.
     
    58:48
    Hosté to ještě zkoušejí v šesti! Lack na střídačce!
    Brian FLYNN - 5:3
     
    58:28
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak a je pravděpodobně hotovo! Domácí vyhodili puk do pásma Canucks a Lack vyrazil z branky, aby puk rozehrál. Velmi rychle u něj ale byl Stewart, který puk vypíchl a poslal jej před prázdnou branku, kde byl BRIAN FLYNN a ten měl pozici jednoduchou! Asistence: Chris Stewart, Mark Pysyk
     
    55:27
    Foligno teď jel se svými dvěma spoluhráči do přečíslení. Foligno ale sám vystřelil z pravé strany, což asi nebylo nejlepší řešení, neboť střílel z velkého úhlu a Lack jeho pokus vytěsnil mimo.
    Torrey MITCHELL - 4:3
     
    52:43
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí si berou vedení zpět necelých sedm minut před konce! Po několika odrazech se puk dostal na modrou k Weberovi, ten vypálil. Lack vyrazil a Moulson dorážel, poté se puk odrazil k TORREYMU MITCHELLOVI, který puk dorazil bekhendem! Asistence: Matt Moulson, Brian Gionta.
    Daniel SEDIN - 3:3
     
    47:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A tlak Vancouveru končí gólem! DANIEL SEDIN si po krásné zadovce od svého bratra vyjel z rohu a z mezikruží vypálil. Na jeho ránu byl Neuvirth krátký! Asistence: Henrik Sedin
     
    45:42
    A mohlo být vyrovnáno! Horvat si vybojoval kotouč u modré, předal jej Hansenovi, který mu jej obratem vrátil. Horvat ale svou střelu nasměřoval pouze do středu branky, kde byl připravený Neuvirth!
    Andrej MESZÁROŠ - 3:2
     
    44:46
    Sabres právě vstřelili branku!
    Sabres se dostávají v poslední třetině do vedení! K odraženému puku se na levé straně dostal ANDREJ MESZÁROŠ, který napřáhl a krásnou střelou do růžku dává svůj druhý gól v sezóně! Lackovi výborně stínil Gionta, což byla polovině úspěchu. Asistence:
     
    36:39
    Na modré zachytil puk Stewart, který našel lépe postaveného Hodgsona, ten vystřelil. Lack ale s ledovým klidem lapil puk do lapačky!
     
    31:16
    Chris Stewart se dostal opět do samostatného úniku, nic nevymýšlel a vystřelil. Po jeho střele zazvonila tyč Lackovi branky!
    Chris STEWART - 2:2
     
    28:59
    Sabres právě vstřelili branku!
    Sabres však rychle odpovídají na Hansenovo branku. V útočné třetině ztratil puk Clendening, toho se ujal CHRIS STEWART, který jel sám na Lacka. Blafák mu příliš nevyšel, ale puk se došťoural za brankovou čáru! Bez asistence.
    Jannik HANSEN - 1:2
     
    25:42
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks se dostávají do vedení! Čtvrtá formace si dokázal vytvořit tlak v útočném pásmu. Na modré těsně udržel puk Hamhuis, který ho poslal k JANNIKU HANSENOVI, jehož střela šla mimo branku, ale od brusle Webera se odrazila do branky! Asistence: Dan Hamhuis.
    Shawn MATTHIAS - 1:1
     
    14:09
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté ale blekosvě vyrovnávají! SHAWN MATTHIAS se dostal do úniku společně se spoluhráčem. Trochu sobecky ale zakončil sám a vyšlo to! Asistence: Nick Bonino, Dan Hamhuis.
    Torrey MITCHELL - 1:0
     
    13:07
    Sabres právě vstřelili branku!
    A máme tu úvodní branku utkání! Mitchell sebral puk ve střední pásmu, nejdříve si narazil Giontou a poté i s Moulsonem, ten vrátil puk na hůl TORREYHO MITCHELLA, který už měl pozici jednoduchou! Asistence: Matt Moulson, Brian Gionta.
     
    01:48
    Obrovská šance domácích! Od modré vypálil Mezsároš, puk mířil mimo, zakončit se ale snažil Hodgson. Puk mu ale sjel po brusly. Na brankovišti se snažil dorážet Foligno a Buffalo dostalo puk do branky. Rozhodčí ale vykázal hru do středního pásma za postavení Hodgsona v brankovišti.
     
    00:27
    A máme tu hned první vyloučení utkání! Na trestnou lavici míří Yannick Weber.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 14. Mitchell (Moulson, Gionta), 29. Stewart, 45. Meszároš, 53. Mitchell (Moulson, Gionta), 59. Flynn (Stewart, Pysyk), 60. Gionta – 15. Matthias (Bonino, Hamhuis), 26. Hansen (Hamhuis), 48. D.Sedin (H.Sedin)


    Buffalo Sabres: Neuvirth (Lindback) – Benoit, Bogosian, Weber, Ristolainen, Meszároš, Pysyk – Moulson, Mitchell, Gionta – Foligno, Flynn, Stewart – Larsson, Varone, Dalpe – Deslauriers, Ellis, Hodgson
    Vancouver Canucks: Lack (Markström) – Hamhuis, Weber, Stanton, Clendening, Sbisa, Biega – D.Sedin, H.Sedin, Kassian – Matthias, Bonino, Vrbata – Higgins, Vey, Dorsett – Kenins, Horvat, Hansen

    Rozhodčí: Hebert, Furlatt – Murphy, Sericolo
    bahis siteleri