Slavia – Karviná - ženy 3:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:4 (1:0, 2:2, 0:2)
S.K. Karviná - ženy
Sobota 28.02.2015, 18:30 • Zimní stadion Beroun • Liga žen – TOP divize
Partner:
     
    59:38
    Slavia to zkouší v pěti bez brankářky!
     
    59:22
    A tohle už vypadá pro domácí tým hodně špatně. Rozhodčí totiž vylučují za hru v šesti, menší trest odpyká Marie Jůzková (SLA). Karviná bude dohrávat zápas v přesilovce.
     
    58:08
    Lédlová to chtěla zkusit individuálně, ale poslední klička už jí utekla.
     
    57:01
    Rozhodčí odpískali Slavii těsný icing, domácí tým si vybírá oddechový čas.
     
    56:55
    Katka Kaplanová mohla z mezikruží takřka rozhodnout, ale puk jí stoprocentně nesedl a Ramajzlová zasahuje betonem.
     
    52:45
    Před Dvořákovou dvakrát dorážela Aneta Lédlová, ale puk nedostrkala do brány.
     
    52:29
    Ale teď bude mít ještě lepší pozici. Klára Hudečková (KAR) je vyloučena za krosček, domácí budou hrát chvíli přesilovku pěti proti třem!
     
    50:52
    Ani tentokrát však početní výhoda netrvala dlouho. Za sekání si jde odpykat menší trest slovenská reprezentantka Nikola Gápová (KAR) a znovu budeme sledovat hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    50:32
    Laura Lerchová dravým průnikem po levé straně vybojovala přesilovku. Za hákování je vyloučena Andrea Nárožná (SLA).
     
    45:40
    Karviná právě vstřelila branku!
    No a Karviná se poprvé v zápase i v sezóně dostává do vedení! Vendula Přibylová vyhrála obranné buly a puk si vzala v pásmu KATKA KAPLANOVÁ. Předhodila si ho do jízdy, přebruslila slávistickou obranu a bezmocnou Ramajzlovou ošálila bekhendovou kličkou – 3:4! Asistence: Vendula Přibylová.
     
    42:48
    Jenže právě Dominika Lásková (SLA) je vzápětí vyloučena za hákování, takže budeme sledovat hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    42:38
    Dominika Lásková skončila ve středovém kruhu na ledě, o což se postarala Sára Sadilková (KAR). Dvě minuty za podražení a přesilovka pro domácí.
     
    40:15
    Karviná právě vstřelila branku!
    Pouhých 15 sekund ze třetí třetiny stačilo Karviné, aby znovu srovnala skóre! Jako velká voda vtrhla do pásma Nikola Gápová, načež poslala přesný puk na střed hřiště VENDULE PŘIBYLOVÉ. Ta zacílila přesně k tyčce a raduje se dnes podruhé – 3:3! Asistence: Nikola Gápová.
     
    38:46
    Hodně kousavou střelu přes obránce vyslala Anna Zíková, Ramajzlová reagovala lapačkou na poslední chvíli!
     
    36:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po dlouhé době se domácí hokejistky usadily v útočném pásmu a v pravou chvíli si berou zpátky ztracené vedení! Z mezikruží střílela Lédlová, ale puk byl zblokován na hranu brankoviště, kde čekala ALICE CHADIMOVÁ. Proti její dorážce byla Dvořáková zcela bez šance – 3:2! Asistence: Aneta Lédlová, Karolína Kosinová.
     
    34:47
    Karviná právě vstřelila branku!
    To jsou věci, netrvalo dlouho a máme vyrovnáno! Ale tohle byl pech s velkým P. Reprezentační obránkyně ANNA ZÍKOVÁ, která tady hraje útok, nahodila puk od modré vzduchem před branku. Tam ho ztečovala Dominika Lásková své gólmance pod břevno a nezbývá jí, než zlostně mlátit hokejkou o led – 2:2! Bez asistence.
     
    30:58
    Karviná právě vstřelila branku!
    Karvinské hokejistky si za svou aktivitu ve druhé třetině jednoznačně zasloužily kontaktní gól, který teď přichází! Do nabídky Kaplanové od hrazení se opřela nejlepší hráčka hostů VENDULA PŘIBYLOVÁ a Ramajzlová se marně ohlížela. Kapituluje tak po dlouhých 150 minutách hry a je to 2:1! Asistence: Katka Kaplanová, Nikola Gápová.
     
    29:09
    Nabídku Přibylové tečovala Gápová, brankářka Janna Ramajzlová ale rychle vykopla levý beton.
     
    26:32
    Velká rotace Karviné vyústila v její pátou přesilovku. Tereza Brotánková (SLA) je vyloučena za hákování.
     
    26:08
    Nebezpečnější jsou ale po gólu hokejistky Karviné. Výtečně střílela už Kosellková, teď předvedla dobrou akci i Kaplanová.
     
    25:43
    Třetí trefu mohla přidat Bára Patočková, ale zblízka už na Dvořákovou nevyzrála.
     
    24:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po brance v početní nevýhodě přidává Slavia i gól v početní výhodě. DOMINIKA LÁSKOVÁ přejela modrou čáru a natáhla ke střele, kterou Dvořáková vyrazila před sebe. Domácí kapitánka si ji zvládla jako první dojet a okamžitě dorazit za čáru – 2:0! Asistence: Aneta Lédlová.
     
    23:18
    Naopak je tu menší trest pro Karvinou. Mladičká Laura Lerchová (KAR) si odpyká dvě minuty za vysokou hůl.
     
    20:51
    A právě Aneta Lédlová (SLA) je vyloučena za hákování při akci Venduly Přibylové. Už čtvrtá přesilovka pro Karvinou.
     
    19:08
    Skrytou střelu Kláry Hudečkové vytáhla Ramajzlová podle všeho špičkou betonu.
     
    17:42
    Slavia právě vstřelila branku!
    Světe div se, k prvnímu gólu potřeboval domácí výběr vlastní oslabení! Do pásma vtrhly Forejtová s ADÉLOU JŮZKOVOU, která se šikovnou kličkou zbavila své protivnice a přízemní střelou pak překonala Báru Dvořákovou – 1:0! Asistence: Dominika Forejtová.
     
    17:29
    Po karvinské akci přichází třetí přesilovka pro hostující tým. Aneta Cornová (SLA) – 2 minuty za krosček.
     
    14:25
    Tak to po konci trestu vzala na sebe Dominika Lásková, která hezky projela až do šance, ale už byla v úhlu. Dvořákovou trefila do masky.
     
    13:55
    Teď už to ze strany domácích vypadalo o něco líp, nicméně Bára Patočková z mezikruží nenašla na svou jmenovkyni Dvořákovou recept.
     
    12:16
    A tak si první početní výhodu zahraje i domácí tým Sára Sadilková (KAR) podržela Anetu Lédlovou a už sedí na trestné.
     
    11:26
    Ale i po přesilovce měla gólovku Nikola Gápová, kterou našla spoluhráčka povedeným křižným pasem. Dvořákovou však neprostřelila!
     
    09:22
    Hodně sebevědomou akci vytáhla ze své torničky Vendula Přibylová. Vykroužila oblouk kolem zkoprnělých soupeřek až před Ramajzlovou, zakončení jí ale nesedlo.
     
    08:40
    Vzápětí ovšem následuje další menší trest na domácí straně. Dominika Lásková (SLA) si už podle svých slov potřebovala odpočinout, verdikt zní opět držení protihráčky.
     
    02:58
    Po střele Přibylové se natahovaly za dorážkou Gápová a Kaplanová. Ramajzlová ale nepustila puk za svá záda.
     
    02:25
    A na trestné lavici už nám sedí první hráčka. Veronika Bucifalová (SLA) – 2 minuty za držení protihráčky.
     
    00:45
    V první velké šanci se objevila karvinská Vendula Přibylová, která o prvním víkendu nehrála. Z mezikruží minula branku domácích!

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 18. A. Jůzková (Forejtová), 25. Lásková (Lédlová), 37. Chadimová (Lédlová, Kosinová) – 31. Přibylová (Kaplanová, Gápová), 35. Zíková, 41. Přibylová (Gápová), 46. Kaplanová (Přibylová)


    HC Slavia Praha: Ramajzlová (Jandová) – Lásková "C", Cornová, Brotánková, Erbenová, Kosinová – Lédlová, Bucifalová, Chadimová – Mašková, Patočková, Nárožná – Forejtová, A. Jůzková, M. Jůzková. Trenér: Karel Manhart.
    S.K. Karviná - ženy: Dvořáková – Kovářová, Hudečková, Výtisková, Walicová – Gápová, Kaplanová, Přibylová – Kytková "C", Sadilková, Kosellková – Lerchová, Zíková, Vozdecká. Trenér: Josef Štoudek.
    bahis siteleri