Toronto – Buffalo 4:3 (1:0 po s.n.) | Washington – NY Rangers 1:3 (kon.) | Calgary – Anaheim 6:3 (kon.)
po s.n. (1:0)
Toronto Maple Leafs
4:3 (2:2, 0:1, 1:0 - 0:0)
Buffalo Sabres
Čtvrtek 12.03.2015, 00:05 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    BOZAK - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Toronto Maple Leafs.
    Jediným úspěšným exekutorem byl domácí útočník TYLER BOZAK a stal se hrdinou svého týmu, když nejprve necelé čtyři minuty před koncem základní hrací doby srovnal stav a teď rozhodl samostatné nájezdy.
     
    63:23
    Výtečný zákrok Anderse Lindbäcka! Pánik nadýchanou přihrávkou našel najíždějícího Komarova, který zakončil a Lindbäck s trochou štěstí pokryl puk lapačkou.
     
    62:45
    Johan Larsson mohl korunovat svůj perfektní výkon vítěznou trefou, když se na hranici kruhu pro vhazování dostal ke střele a jeho tvrdou střelu vyrazil Bernier lapačkou!
    BOZAK - 3:3
     
    56:35
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Aréna v Torontu explodovala radostí. Na modré čáře dostal nabito Phil Kessel a jeho tvrdou střelu tečoval před brankou TYLER BOZAK (19), kterému se tak podařilo srovnat stav utkání. Asistence: Phil Kessel (29), Morgan Rielly (17).
     
    55:23
    Po vhazování před brankou Buffala se ke kotouči dostali hráči Toronta. Za brankou se k puku dostal Mike Weber (BUF), ale puk poslal do hlediště, což znamená menší trest za zdržování hry.
     
    55:20
    Chyběl kousek a mohlo být vyrovnáno! Dion Phaneuf nahazoval kotouč od modré čáry a James van Riemsdyk tečoval kotouč do protipohybu Anderse Lindbäcka. Švédský brankář nakonec stihl touš zachytit a ukrýt ho ve své výstroji.
     
    46:41
    Druhým vyloučeným hráčem Maple Leafs v tomto utkání se stal obránce Andrew MacWilliam (TOR), který si odpyká menší trest.
     
    42:58
    Domácí mají slibnou příležitost na vyrovnání. Cody Hodgson (BUF) si počínal nedovoleně a je třetím vyloučeným hráčem Šavlí v tomto utkání.
    MOULSON - 2:3
     
    31:50
    Sabres právě vstřelili branku!
    Parádní akce Buffala končí třetí brankou v síti Toronta. Johan Larsson dostal kotouč na vlastní modré, na polovině hřiště si narazil s Ennisem a našel najíždějícího MATTA MOULSONA (10), který se štěstím doklepl kotouč do sítě – 2:3! Asistence: Johan Larsson (4), Tyler Ennis (20).
     
    19:19
    Dlouho se do zakončení nedostal ani jeden z týmů. Poté ovšem udělala obrana Toronta další chybu, k puku se dostal na modré čáře Rasmus Ristolainen a dělovkou donutil Berniera vytasit parádní zákrok lapačkou!
    ENNIS - 2:2
     
    16:02
    Sabres právě vstřelili branku!
    S brankami se roztrhl pytel. Nedůsledná obrana Toronta byla opět potrestána. Domácím se nepodařilo vyhodit kotouč, Matt Moulson se dostal v mezikruží k puku a na zadní tyči našel zcela volného TYLERA ENNISE (17). Křídelník hostí dorazil kotouč za bezmocného Berniera a srovnal tak stav utkání – 2:2! Asistence: Matt Moulson (23), Joakim Lindström (3).
    KOMAROV - 2:1
     
    14:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Podívejme se na to, domácí velmi rychle obrátili stav zápasu. Booth zavezl kotouč do útočné třetiny, dlouho ho držel v rohu kluziště a poté si ho vyměnil se Smithem. Následně nahrál na zadní tyč, kde stál pozorný LEO KOMAROV (7), a ten pouze doklepl puk do sítě – 2:1! Asistence: David Booth (6), Trevor Smith (3).
    KOZUN - 1:1
     
    14:09
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už to domácím vyšlo a fanoušci mají více důvodů k radosti. Lindström našel od mantinelu za pomocí teče BRANDONA KOZUNA (2), který střelou z mezikruží prostřelil brankáře Lindbäcka – 1:1. Asistence: Joakim Lindström (4), Andrew MacWilliam (1).
     
    10:09
    Opět to na hřišti zacinkalo. Tentokrát si počíhal na vhodnou chvíli Morgan Reilly, který se pokoušel tahem zaskočit brankáře Lindbäcka, ale bohužel pro domácí skončil kotouč na tyči hostující branky!
     
    08:58
    Domácí budou mít příležitost přesilové hry. Zac Dalpe (BUF) podrazil soupeře a dostane za to dvouminutový trest. Tady nebylo sporu.
     
    08:28
    A mohlo být zle! Přečíslení Sabres zakončil na pravé straně Phil Varone, jehož backhandové zakončení olízlo levou tyč domácí branky!
    LARSSON - 0:1
     
    06:52
    Sabres právě vstřelili branku!
    Obrovská chyba Toronta končí brankou Sabres. Phaneuf nezkrotil přihrávku svého kolegy a nabídl šanci soupeři. Ennis před brankou ještě zakončit nedokázal, ale k odraženému kotouči se dostal JOHAN LARSSON (3) a backhandem doklepl puk do sítě. Asistence: Tyler Ennis (19), Matt Moulson (22).
     
    03:37
    Velká šance domácího Davida Bootha! Domácí vyhráli vhazování, Komarov dostal puk od obránce a okamžitě hledal na zadní tyči Bootha. Ten si zpracoval kotouč a čekal, až se k němu Lindbäck přesune, aby mohl puk zasunout do branky. Švédský brankář ve službách Buffala ovšem zasáhl pravou bruslí!
     
    00:21
    Velmi rychle jsme se dočkali prvního trestu. Morgan Rielly (TOR) si u branky podržel Foligna a odpyká si menší trest.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 15. Kozun (Lindström, MacWilliam), 15. Komarov (Booth, Smith), 57. Bozak (Kessel, Rielly), rozh. náj. Bozak – 7. Larsson (Ennis, Moulson), 17. Ennis (Moulson, Lindström), 32. Moulson (Larsson, Ennis)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Moulson (BUF)
    1:0   Bozak (TOR)
    2. série:
    1:0   Ennis (BUF)
    1:0   Holland (TOR)
    3. série:
    1:0   Gionta (BUF)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Gardiner, Rielly, Brewer, MacWilliam, Erixon – Kessel, Bozak, Lupul – Pánik, Holland, van Riemsdyk – Booth, Smith, Komarov – Kozun, Sill, Lindström.
    Buffalo Sabres: Lindbäck (Hackett) – Bogosian, Zadorov Ristolainen, Weber, Strachan, Meszároš – Ennis, Larsson, Moulson – Gionta, Varone, Foligno – Hodgson, Schaller, Deslauriers – Dalpe, Ellis, D'Amigo.

    Rozhodčí: S. Kozari, K. Nicholson – S. Barton, L. Cameron.
    bahis siteleri