Egretta Bílovice n. S. – Ž. Vlci Brno 4:2 (kon.) | Gamaspol Jeseník – Vyškov 4:3 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 11:1 (kon.)
konec
SK Egretta Bílovice nad Svitavou
4:2 (1:1)
Žabinští Vlci Brno
Pátek 13.03.2015, 19:15 • SH Brno, Bohunice • 2. Futsal liga východ
     
    To je pro dnešek vše. Jsem rád, že jste sledovali tento online přenos a budu se na vás těšit zítra na čtvrtfinále florbalové Extraligy žen mezi Židenicemi a Herbadentem. Na shledanou! (20:56:09)
     
    Velice nervózní utkání je u konce. Žabinští znovu potvrdili, že jsou v Bohunicích silně nepříjemným výběrem a Bílovičtí slaví cenný tříbodový skalp.
     
    Konec zápasu.
     
    39:59
    Bílovice právě vstřelily branku!
    Je definitivně rozhodnuto. Pečeť důležitého bílovického vítězství přidává MICHAL TROJÁČEK, který střelu do prázdné kasy proměnil kýženým způsobem. Bez asistence.
     
    39:26
    Valík vyrazil jedovku, do níž dal produktor obrovské množství energie. Egretta statečně odolává ostřelování Brna.
     
    39:04
    Atmosféra je posledních několik minut velmi napjatá. Hraje se na hranici férovosti. Mezi hráči to jiskří v podstatě při každém vzájemném střetu.
     
    38:14
    Roh zblokoval Trojáček. Zkomplikoval tak situaci soupeřícího týmu. I Valík si bezprostředně potom užil brankářského řemesla.
     
    37:25
    Vlci hrají bez klasického gólmana. Početní převaha Žabinských se projevuje častými nahrávkami a územní výhodou.
     
    37:17
    Oddechový čas pro Žabinské Vlky Brno.
     
    36:58
    Dobrou ránu zachytil Juran hájící barvy hostů. Futsalista ovšem nerozehrál kvalitně a znovu hrozili domácí. Bez šťastného konce.
     
    36:09
    Bílovice zbytečně ztratily několikrát za sebou balon a připravili se tak o nadějnou šanci. Přesilová hra po vyloučení vchází do konečné fáze.
     
    34:38
    Zápas končí pro Tomáše Pospíšila (Vlci). Zástupce vlčího týmu kráčí poklidným tempem do šatny.
     
    34:31
    Robert Lange mohl završit hattrick, tentokrát však neprostřelil strážce domácí svatyně a spálil obě možnosti z trestného kopu!
     
    33:24
    Pavel Svoboda (Vlci) dostává žlutou kartu za nevybíravý zákrok u hranice hrací plochy.
     
    33:09
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    ROBERT LANGE zužitkoval trestný kop a nesměroval míč do míst, kam nebyl schopen Valík včas doletět. Rodí se velice zajímavá zápletka. Bez asistence.
     
    32:34
    Bílovice právě vstřelily branku!
    Rozebraná defenzivní řada hostů nechala bez problémů projít Matěje Zouhara, jenž naservíroval jako na zlatém podnose balon PAVLU MARUŠOVI. Kapitán domácího družstva s přehledem trefuje. Asistence: Matěj Zouhar.
     
    31:40
    Bílovice právě vstřelily branku!
    MICHALU TROJÁČKOVI nikdo ze Žabinských nevěnoval dostatek pozornosti a domácí slaví. Útočící hráč vyslal neskutečně tvrdý výpal a reakce brankáře nedostačovala pro zastavení protivníka. Bez asistence.
     
    30:38
    Jedna veliká příležitost střídá druhou! Tentokrát zamotali hlavu obraně Bílovic dva útočníci, vykombinovaná akce ale nedostala pověstnou třešničku na dortu v podobě umístěné střely.
     
    30:30
    Nadvakrát udržel vysokou cenu brněnských akcií Juran, když se položil do nesmlouvavých ran. Míč vyváží co nejdále obránci bílých.
     
    30:11
    Levá strana nebyla tou správnou destinací, kde by mohlo dojít k rozvinutí ofenzivní situace. Egretta se snaží hledat úspěch jinde.
     
    29:36
    Valík uhasil svérázný průnik pohotovým pohybem. Přízemní projektil ukončil putování v rukavicích bílovického strážce.
     
    28:35
    Brno jen potvrdilo, že jeho silnou stránkou je provádění vymyšlených protiakcí. Hansl ale nenastavil nohu přesně a úmysl nedosáhl naplnění.
     
    28:01
    Jen to halou zahučelo. Brankář Žabinských Vlků vytáhl bezchybnou reakci a zničil rodící se akci!
     
    27:17
    Petr Starý (Vlci) marně protestuje. Sudí mu nekompromisně uděluje trest žluté barvy.
     
    26:53
    Juran uviděl vysokou nabídku. Měl dostatek času a prostoru, aby ochránil zónu nacházející se za jeho páteří.
     
    26:11
    Dostatečná rychlost chyběla Toncrovi, jemuž téměř od nohy odebral šanci jistící brněnský hráč a vyhnal soka pryč.
     
    25:33
    Hansl podporovaný Chroustem měl naplánováno prostrčit balon mezi nohama bránícího Bílovického, ten mu však překazil úsměv.
     
    24:30
    Postup dva na jednoho se proměnil po návratu dalšího hostující futsalisty v neřešitelnou situaci. S čistou myslí uvádí hru do pohybu Vlci.
     
    23:58
    Starý zbytečně nečekal a rovnou střílel, ovšem protáhl Valíka, jehož ruce odvrátily všechny vzniklé trable.
     
    22:50
    Rozehrávající brankář Vlků trefil před ním čekajícího Pokorného a balon narazil do břevna! Nečekaný odraz nadělal nemalé nepříjemnosti Brňanům.
     
    22:23
    Na střed přiběhl Maruš. Slibné palebné místo přetavil v nesprávně mířený pokus. Hraje se převážně u středové čáry.
     
    21:37
    V hodně složité pozici se ocitl Starý, protože měl na zádech soupeře a ještě k tomu vysoký míč nešlo jen tak zkrotit.
     
    20:55
    Mizerný finální pas připravil Egrettu o výhodu útočné půlky. Brankářský um musí prokazovat i pozorný Valík.
     
    20:06
    Rozehrávku od středu obstaraly Bílovice. Výpad Vlků zpacifikovala nachystaná bránící skupina.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    K vidění je vyrovnaný futsal, což potvrzuje také výsledek, jež ukazuje světelná tabule. Zatímco domácí postavili zápasovou filozofii na rychlých nahrávkách, Žabinští Vlci těžili z dalekých přímých centrů nebo brejků po stranách. Obraz hry pro druhou periodu je těžké odhadovat.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:08
    Svědomitá obrana žabinského celku stopuje hru, neboť míč prochází kolem všech aktérů naprosto mimo.
     
    19:02
    Oddechový čas pro Egrettu Bílovice.
     
    18:56
    Řada bílovických zástupců ponechala za vlastními zády ohromnou díru, kterou toužil trestat Starý. Reflex domácího gólmana podržel naděje domácích.
     
    18:40
    Martin Halahija (Bílovice) získává žlutou kartu. Trest se stal důsledkem osobního souboje uprostřed hřiště.
     
    18:11
    Osamocen zůstal tváří v tvář Juranovi Zouhar. Ofenzivní hráč příležitost neustál a nastřelil připraveného strážce s rukavicemi.
     
    17:36
    Nedovolený zákrok provedl Halahija, kulatý předmět jde do moci Vlků. Hosté poté nabídkou pohrdli.
     
    15:32
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Přechod hostujícího mužstva nepříjemně překvapil Valíka. Balon zpracoval na pravé straně PETR STARÝ, aktivním pohybem setřásl zeleného a tvrdou střelbou do horní poloviny brány vyrovnává účet. Asistence: Robert Lange.
     
    14:40
    Kop Bílovic po teči zamířil nad břevno. Nešlo o špatnou akci, jenomže využití nedokázal žádný domácí hráč předvést.
     
    14:31
    Tomáš Pospíšil (Vlci) působil až příliš dominantním dojmem, odstavil soupeře a rozhodčí vytahuje kartu žlutého zbarvení.
     
    14:11
    Z úhlu chtěl procpat hostující útočník balon na zadní tyč. Svůj záměr neproměnil ve skutečnost a Valík pohledem kontroluje nezvládnutý výstřel.
     
    13:52
    Půlicí čára momentálně patří hostujícím. Nemají ale jednoduchou pozici, vysunutá linie Egretty zabraňuje dalšímu potenciálnímu ohrožení.
     
    12:53
    A najednou mohlo být hostům ještě hůře! Juranovo mocné natažení zamezilo jedové ráně Trojáčka, aby dokončila gólovou cestu.
     
    12:35
    Bílovice právě vstřelily branku!
    Výrazné pochybení Brna nezůstalo bez povšimnutí. Mezi defenzivními futsalisty se uvolnil MATĚJ ZOUHAR, udělal si prostor a proběhl do volných míst. Brankář sice tečoval, přesto balon skáče za čáru. Asistence: Michal Toncr.
     
    11:46
    Domácí val posílá míč do zámezí z důvodu zklidnění hracích podmínek. Žabinští Vlci i nadále tlačí na pilu a ohrožují protivníka.
     
    10:56
    Valík byl již překonán, ležel na zemi, jenže Brňan jenom rozezvučel tyčku! Tentokrát bílým mnoho nechybělo, bránící Bílovičtí bleskově napravují zaváhání.
     
    10:39
    K protihráči rychle přistoupil Starý a získal pro spoluhráče standardní situaci. Dění se přemisťuje během nejkratší možné doby na území Bílovic.
     
    10:02
    Přihrávky v těchto momentech vytváří domácí družina. Hlídači defenzivní části palubovky postupně zkouší zpacifikovat tlačící hosty.
     
    09:32
    Počínání Chrousta mohlo vyústit v brněnskou šanci. Futsalista nechal za zády dotírajícího soka a hbitě nahrál. Teprve zkonsolidovaná obrana uklízí do bezpečné zóny.
     
    08:51
    Rozehrání volného kopu Žabin se stočilo jinam, než střílející původně zamýšlel. Brankář domácího týmu bez povinností.
     
    08:17
    Famózní možnost se objevila před Davidem Vrbkou, jenž převzal pohlednou přihrávku z levého křídla. Rázem stál takřka sám u Jurana, avšak balon mu utíká od dolní končetiny.
     
    07:20
    Nepřesné zamíření v podání Bílovic mohlo znamenat právě pro zeleně oděnou partu solidní nebezpečí. Průnik hostů stíhal pokrýt blok na půlicí čáře.
     
    06:48
    Egretta má problémy se založením kvalitně vypadající příležitosti. Proto vzal zodpovědnost do rukou Valík a za asistence obránce mocně kope, ale vedle.
     
    06:24
    Kombinace na samém pomezí hrací plochy málem nechala vyniknout střelce domácích, ovšem defenzivně ladění Vlci předvedli rychlostní schopnosti a odebírají míč.
     
    05:31
    Juran zapracoval podle plánů a nemilosrdnou dělovku ze strany odrazil dlaněmi mimo prostor mezi tyčemi. Ani pozdější šance Brňanů nerozvlnila síť.
     
    04:51
    Důrazná rána hostujícího útočníka naráží na tělo správně postaveného gólmana Valíka. Díky zmiňovanému zákroku dochází k brejkové situaci.
     
    03:55
    Chladnou hlavu zachoval Rozbořil a zatáhl hru na defenzivní část bílovického družstva. V následujících okamžicích probíhala snaha o postupný útok, i když úspěch nepřinesla.
     
    03:32
    Od autu prověřil pozornost brankáře Bílovic střelec v bílém, projektil ve finále míří o kousek vedle brankové konstrukce.
     
    03:17
    Dalekonosný pas vzduchem letěl podél pomezní čáry. Nabíhající žabinský zástupce však nemohl zpracovat tuhle nabídku.
     
    02:34
    Valík byl vyjetý daleko od klece a míč se odrazil skoro ideálně na nohy Hansla, jenže ten zaváhal a prázdnou svatyni vysoko přestřeluje!
     
    02:07
    Tentokrát zajímavou akci generovali hráči Brna. Až odkopnutí bránícího futsalisty v zeleném dresu mírně uklidnilo poměry před Valíkem.
     
    01:45
    Zouhar se hnal vstříc obranné dvojce Žabinských Vlků, ovšem přihrávka na Vrbku neměla kýženou přesnost a hosté zachraňují.
     
    01:15
    Oba celky se zatím ve tvoření útočných variant střídají. Většinou balony končí po odkopu v zámezí a akce začínají od nuly.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Egretta Bílovice nad Svitavou: Valík – Maruš, Halahija, Rozbořil, Toncr, Vrbka, Zouhar, Pokorný, Trojáček, Fiala

    Žabinští Vlci Brno: Juran – Vala, Stoklásek, Hansl, Svoboda, Kratochvíl, Chroust, Pospíšil, Lange, Pšurný, Starý

    Rozhodčí: Jan Molík, Ladislav Sebök.
     
    VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ

    Poslední setkání přineslo úsměvy na tváře Vlků. Ti dokázali udržet potřebný gólový odstup a protivník rozdíl nestáhl. Proto Egretta za stavu 4:2 pro Žabinské po 40 minutách opouštěla hrací plochu s neveselými pocity.
     
    STŘELCI – ŽABINŠTÍ VLCI

    1. Ladislav Hansl – 11 gólů
    2. Petr Starý – 10 gólů
    3. Pavel Svoboda – 9 gólů
     
    STŘELCI – BÍLOVICE

    1. Jiří Jurka – 19 gólů
    2. Tomáš Sedlák – 8 gólů
    3. Patrik Pokorný – 7 gólů
     
    ŽABINŠTÍ VLCI BRNO

    Vlci prožívají opačné pocity. Momentálně Brňané okupují příjemně vyhřívané páté místo a posun vpřed se také nejeví jako úplně nereálná varianta. 24 bodů a pozitivní zápasová sezónní bilance, v níž převyšují výhry nad prohrami, dávají hostujícím naději ke slibnému finálnímu skóre. Naposledy sice Žabinští zasáhli do soutěžního zápasu před dvěma týdny, ale právě tehdy urvali ve vyhroceném brněnském derby proti Nasanu vítězství 3:1.
     
    EGRETTA BÍLOVICE

    Futsalisté hájící zelenobílou barevnou kombinaci nehrají zrovna podle svých snů, protože domácí určitě nechtěli z počtu 15 odehraných duelů vytřískat jen 12 bodů. Nepříliš pozitivní poměry odsunuly hráče Egretty na osmou příčku a nyní to ani nevypadá, že by se mělo postavení nějak výrazně ještě pozměnit. Zejména minulé kolo nezastihlo Bílovice v ideální formě, Jihomoravané podlehli 1:6 ostravskému VŠB TU.
     
    Vítám všechny příznivce futsalu u střetnutí 20. kola východní skupiny 2. ligy. Domácí Bílovice budou toužit po kvalitním konečném výsledku, avšak proti Žabinským Vlkům není možno očekávat snadnou práci.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:15.

    Tadeáš Mima

    Branky: 13. Zouhar (Toncr), 32. Trojáček, 33. Maruš (Zouhar), 40. Trojáček – 16. Starý (Lange), 34. Lange (10 m kop)

    Karty:   19. Halahija (BIL) – 15. Pospíšil (ZVB), 28. Starý (ZVB), 34. Svoboda (ZVB)   35. Pospíšil (ZVB)


    SK Egretta Bílovice nad Svitavou: Valík – Maruš, Halahija, Rozbořil, Toncr, Vrbka, Zouhar, Pokorný, Trojáček, Fiala
    Žabinští Vlci Brno: Juran – Vala, Stoklásek, Hansl, Svoboda, Kratochvíl, Chroust, Pospíšil, Lange, Pšurný, Starý

    Rozhodčí: Jan Molík, Ladislav Sebök
    bahis siteleri