Buffalo – NY Rangers 0:2 (kon.) | Tampa – Winnipeg 1:2 (kon.) | NY Islanders – Montreal 1:3 (kon.)
Carolina – Florida 0:2 (kon.) | Vancouver – Toronto 4:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 1:3 (kon.)
Arizona – New Jersey 1:4 (kon.) | Colorado – Calgary 3:2 (kon.) | Los Angeles – Nashville 1:2 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 1:5 (kon.) | Columbus – Carolina 2:3 (kon.) | NY Rangers – Florida 2:1 (kon.)
Dallas – St. Louis 0:3 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Neděle 15.03.2015, 00:05 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Shawn MATTHIAS - 4:1
     
    57:02
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Dorsett vybojoval kotouč pro SHAWNA MATTHIASE, který dojel k modré čáře a pohodlně zamířil do opuštěné branky soupeře. Asistence: Derek Dorsett a Kevin Bieksa.
    Phil KESSEL - 3:1
     
    52:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Eddie Lack musí na čisté konto zapomenout. PHIL KESSEL mu udělal bekhendovou kličku a zvedl kotouč mimo jeho dosah – 3:1.
    Jannik HANSEN - 3:0
     
    26:41
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Uplynulo 32 sekund od gólu Dorsetta a domácí zvyšují na 3:0! Horvat našel na zadní tyči Keninse, který sice nepřekonal Berniera, ale kotouč se odrazil k JANNIKOVI HANSENOVi, který ho poslal do již odkryté klece. Bernier neměl šanci zasáhnout, protože v té chvíli už na něm ležel Kenins. Asistence: Ronalds Kenins a Bo Horvat.
    Derek DORSETT - 2:0
     
    26:09
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné! Hosté odehráli prakticky celou přesilovku v útočném pásmu, ale na jejím konci se Kosatky dostaly k puku a Nick Bonino s DEREKEM DORSETTEM vyrazili do přečíslení 2 na 1. Oba hráči si vyměnili kotouč a Dorsett z levého kruhu překonal Berniera podruhé. Bylo to už dvě sekundy po skončení domácího oslabení. Asistence: Nick Bonino.
    Chris HIGGINS - 1:0
     
    16:44
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Uzdravení hráči domácím zařídili první gól! Brad Richardson zpoza branky našel nepokrytého CHRISE HIGGINSE, který z bezprostřední blízkosti uklidil puk za záda klečícího Berniera. Asistence: Brad Richardson a Derek Dorsett.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 17. Higgins (Richardson, Dorsett), 27. Dorsett (Bonino), 27. Hansen (Kenins, Horvat), 58. Matthias (Dorsett, Bieksa) – 53. Kessel (TS)


    Vancouver Canucks: Lack (Eriksson) – Tanev, Edler, Bieksa (A), Hamhuis, Weber, Sbisa – Kassian, H. Sedin (C), D. Sedin (A) – Vrbata, Bonino, Matthias – Kenins, Richardson, Higgins – Hansen, Horvat, Dorsett. Trenér: Willie Desjardins
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Rielly, Brewer, Gardiner, Phaneuf (C), MacWilliam, Brennan – Kessel, Bozak (A), van Riemsdyk – Pánik, Kadri, Lupul (A) – Booth, Kozun, Komarov – Lindström, Smith, Sill. Trenér: Peter Horachek

    Rozhodčí: Kowal, Walsh – Sharrers, Rody

    Diváci: 18870
    bahis siteleri