Buffalo – NY Rangers 0:2 (kon.) | Tampa – Winnipeg 1:2 (kon.) | NY Islanders – Montreal 1:3 (kon.)
Carolina – Florida 0:2 (kon.) | Vancouver – Toronto 4:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 1:3 (kon.)
Arizona – New Jersey 1:4 (kon.) | Colorado – Calgary 3:2 (kon.) | Los Angeles – Nashville 1:2 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 1:5 (kon.) | Columbus – Carolina 2:3 (kon.) | NY Rangers – Florida 2:1 (kon.)
Dallas – St. Louis 0:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
Calgary Flames
Neděle 15.03.2015, 03:10 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Oddechový čas pro hosty.
     
    54:51
    Tak to byl náramný zákrok Varlamova po střele Diaze, z pravé strany, kdy možná měl ruský gólman zakrytý výhled, ale i přesto mrštil lapačkou a puk chytil!
     
    52:05
    David Jones se těžce zvedá z ledu po zákroku Jana Hejdy za brankou Varlamova. Český obránce vyloučen na dvě minuty za bránění ve hře, přesilová hra Calgary.
    Lance BOUMA - 3:2
     
    45:48
    Calgary právě vstřelilo branku!
    To nám to tam začíná padat! Hned trojice bránících hráčů Avalanche nyní trochu "zaspala" na vlastní modré, kde se stáhla na jednu stranu, po přihrávce Jonese se tak na levé dostává ke střele LANCE BOUMA, má spoustu času a prostoru, puk se otřel o tyčku a zapadl za záda Varlamova. Asistence: David Jones a Mikael Backlund.
    John MITCHELL - 3:1
     
    44:22
    Colorado právě vstřelilo branku!
    JOHN MITCHELL si nyní krásně "povodil" Brodieho, kterého se v pohodě zbavil na pravé straně, nabruslil si do kruhu pro vhazování a přesnou střelou nad levé rameno gólmana Flames vrací svému týmu dvoubrankový náskok! Asistence: Matt Duchene a Tyson Barrie.
    David JONES - 2:1
     
    43:54
    Calgary právě vstřelilo branku!
    "Nedáš – dostaneš", přesně to nyní platí pro domácí, kteří prohráli vhazování v útočném pásmu, rodící se útočnou akci Flames nedokázali přerušit ani ve středním pásmu, do zakončení se tak dostal Backlund, jehož pokus z pravé strany srazil bruslí do branky DAVID JONES. Vše v pořádku, gól platí, hosté snižují na 1:2. Asistence: Mikael Backlund a Lance Bouma.
     
    43:39
    Iginla a poté i Duchene nyní pálí z bezprostřední blízkosti, Rämö ale fantasticky zachránil!
     
    37:22
    Nate Guenin nyní oslabuje svůj tým, dvě minuty za držení, přesilová hra Flames.
     
    32:52
    Štěstí Calgary, po střele Everberga zazněla za zády Rämö branková konstrukce!
    Ryan O'REILLY - 2:0
     
    31:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A Rämö loví další puk ze své branky, povedená akce Avalanche, kdy Tanguay zachytil pas ve středním pásmu, nabruslil do třetiny Flames, tam přenechal na pravém křídle najíždějícímu RYANU O'REILLYMU, který si nabruslil před branku Flames a parádní střelou "pod víko" nedal brankáři Calgary šanci. Asistence: Alex Tanguay a Nate Guenin.
    Alex TANGUAY - 1:0
     
    29:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Ale pozor, "ledy se pohnuly"? ALEX TANGUAY nyní vyzrál na nedůsledného Rämö, kterého překonává z ostrého úhlu, z levé strany, když gólman Flames střelu vůbec nečekal a puk mu proklouzl někudy kolem pravého betonu za záda. Asistence: Jarome Iginla a Tyson Barrie.
     
    28:42
    Ale pozor, třeba se to změní nyní, kdy Jiří Hudler míří na trestnou lavici, trest pro střídačku Flames za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    12:44
    První vyloučení v zápase, na trestnou lavici míří Landeskog po souboji s Monahanem, bránění ve hře.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 30. Tanguay (Iginla, Barrie), 32. O'Reilly (Tanguay, Guenin), 45. Mitchell (Duchene, Barrie) – 44. Jones (Backlund, Bouma), 46. Bouma (Jones, Backlund)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Hejda, Redmond, Guenin, Barrie, Stuart, Holden – Landeskog, O'Reilly, Tanguay – Mitchell, Duchene, Iginla – McLeod, Cliche, Everberg – Caron, Hamilton, Briere
    Calgary Flames: Rämö (Hiller) – Russell, Wideman, Brodie, Engelland, Schlemko, Diaz – Gaudreau, Monahan, Hudler – Bouma, Backlund, Jones – Raymond, Shore, Colborne – Bollig, Stajan, Ferland

    Rozhodčí: O'Halloran, Watson – Wheler, Nansen

    Diváci: 18 007
    bahis siteleri