Buffalo – NY Rangers 0:2 (kon.) | Tampa – Winnipeg 1:2 (kon.) | NY Islanders – Montreal 1:3 (kon.)
Carolina – Florida 0:2 (kon.) | Vancouver – Toronto 4:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 1:3 (kon.)
Arizona – New Jersey 1:4 (kon.) | Colorado – Calgary 3:2 (kon.) | Los Angeles – Nashville 1:2 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 1:5 (kon.) | Columbus – Carolina 2:3 (kon.) | NY Rangers – Florida 2:1 (kon.)
Dallas – St. Louis 0:3 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
1:5 (0:2, 0:2, 1:1)
Detroit Red Wings
Neděle 15.03.2015, 17:30 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    David PERRON - 1:5
     
    49:10
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se Tučňáci dočkali branky! Patric Hörnqvist našel za brankou Sidneye Crosbyho, jenž přihrál mezi kruhy, kde byl DAVID PERRON, jehož rána z první končí v síti. Asistence: Sidney Crosby, Patric Hörnqvist.
    Teemu PULKKINEN - 0:5
     
    43:02
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté jeli dva na jediného obránce a celou situaci vzal na sebe TEEMU PULKKINEN, jehož pokus se odrazil od dvou soupeřů a končí v brance. Hodně šťastný moment pro Detroit. Asistence: Danny DeKeyser, Riley Sheahan.
    Henrik ZETTERBERG - 0:4
     
    27:44
    Detroit právě vstřelil branku!
    Gustav Nyquist předvedl perfektní práci, když nechal přejet jednoho z obránců a následně předal kotouč před odkrytou klec, kde byl HENRIK ZETTERBERG, který již neměl problém dostat puk za brankovou čáru. Asistence: Gustav Nyquist.
    Marek ŽIDLICKÝ - 0:3
     
    20:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hostující tým využívá přesilovou hru 5 na 3. MAREK ŽIDLICKÝ si vyměnil kotouč s Henrikem Zetterbergem a následnou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Henrik Zetterberg, Pavel Dacjuk.
    Teemu PULKKINEN - 0:2
     
    18:06
    Detroit právě vstřelil branku!
    TEEMU PULKKINEN dostal černou gumu na levou stranu a jeho rána z první končí v síti. Nutno říct, že Detroit Red Wings to sehrál výborně. Asistence: Niklas Kronwall, Marek Židlický.
    Riley SHEAHAN - 0:1
     
    01:21
    Detroit právě vstřelil branku!
    Od modré čáry se napřáhl Marek Židlický, jehož pokus přizvedl RILEY SHEAHAN a dostal ho do vlastní sítě. Asistence: Marek Židlický, Brendan Smith.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 50. Perron (Crosby, Hörnqvist) – 2. Sheahan (Židlický, Smith), 19. Pulkkinen (Kronwall, Židlický), 21. Židlický (Zetterberg, Dacjuk), 28. Zetterberg (Nyquist), 44. Pulkkinen (DeKeyser, Sheahan)


    Pittsburgh Penguins: Fluery (28. Greiss) – Letang, Martin, Lovejoy, Ehrhoff, Cole, Scuderi – Hörnqvist, Crosby, Perron – Comeau, Spaling, Kunitz – Bennett, Sutter, Winnik – Downie, Lapierre, Adams.
    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Kronwall, Ericsson, Quincey, DeKeyser, Židlický, Smith – Glendening, Dacjuk, Tatar – Cole, Zetterberg, Abdelkader – Pulkkinen, Sheahan, Nyquist – Jurčo, Andersson, Miller.

    Rozhodčí: McCauley, Skilliter – Mach, Racicot
    bahis siteleri