Buffalo – Washington 3:4 (0:1 po s.n.) | Tampa – Montreal 4:2 (kon.) | Edmonton – Toronto 4:1 (kon.)
Los Angeles – Arizona 1:0 (kon.)
po s.n. (0:1)
Buffalo Sabres
3:4 (2:1, 0:1, 1:1 - 0:0)
Washington Capitals
Úterý 17.03.2015, 00:05 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jevgenij KUZNĚCOV - 3:4sn
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Washington Capitals.

    JEVGENIJ KUZNĚCOV vystřelil svému týmu výhru v nájezdech, když prostřelil Lindbacka přesnou střelou k pravé tyči!
    Johan LARSSON - 3:3
     
    53:50
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí se dočkali vyrovnání. Ruhwedel nahazoval kotouč do brankoviště, kde ho předně za záda Holtbyho tečoval JOHAN LARSSON. Asistence: Chad Ruhwedel, Matt Moulson.
    Jevgenij KUZNĚCOV - 2:3
     
    45:55
    Washington právě vstřelil branku!
    Velmi nevydařená přesilová hra nakonec končí gólem. JEVGENIJ KUZNĚCOV vzal zodpovědnost na sebe, sjel si na střed hřiště a přesnou střelou čistě propálil domácího brankáře. Asistence: Matt Niskanen.
    Mike GREEN - 2:2
     
    26:09
    Washington právě vstřelil branku!
    Je opět vyrovnáno. Johansson zkoušel objet bránu domácích a zasunout do ní kotouč, ale puk mu sjel z čepele naštěstí jen k MIKU GREENOVI, který trefil horní růžek domácí brány. Asistence: Marcus Johansson, Brooks Laich.
    Cody HODGSON - 2:1
     
    10:08
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jenže domácí si opět berou vedení! CODY HODGSON si sjel na střed hřiště a vypálil. Kotouč po zákroku Holtbyho vyletěl do vzduchu a následně přistál na zádech washingtonského brankáře, který si smolně shodil černou gumu do své brány. Asistence: Tim Schaller.
    Curtis GLENCROSS - 1:1
     
    09:23
    Washington právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Ke střele od modré se dostal Ward, jehož střelu vyrazil Lindback jen do strany na hůl připraveného CURTISE GLENCROSSE, který uklidil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Joel Ward, Matt Niskanen.
    Tyler ENNIS - 1:0
     
    05:02
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí se nečekaně ujímají vedení! TYLER ENNIS přihrával přes šíři pásma na Ristolainena, který mu kotouč vrátil a první jmenovaný už zakončoval do téměř prázdné branky. Asistence: Rasmus Ristolainen, Brian Gionta.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 6. Ennis (Ristolainen, Gionta), 11. Hodgson (Schaller), 54. Larsson (Ruhwedel, Moulson) – 10. Glencross (Ward, Niskanen), 27. Green (Johansson, Laich), 46. Kuzněcov (Niskanen), rozh. náj. Kuzněcov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Ennis (BUF)
    0:1   Kuzněcov (WSH)
    2. série:
    0:1   Moulson (BUF)
    0:1   Backstrom (WSH)
    3. série:
    0:1   Varone (BUF)


    Buffalo Sabres: Lindback (Hackett) – Ristolainen, Weber, Zadorov, Ruhwedel, Strachan, Benoit – Ennis, Larsson, Moulson, Gionta, Varone, Foligno, Schaller, Hodgson, Deslauriers, Dalpe, Ellis, D´Amigo
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Schmidt, Niskanen, Alzner, Green, Gleason – Johansson, Backstrom, Ovečkin, Brouwer, Kuzněcov, Glencross, Ward, Fehr, Chimera, Wilson, Latta, Conner
    bahis siteleri