Košice – Poprad 2:1 (kon.)
konec
HC Košice
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
HK Poprad
sk Úterý 17.03.2015, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Štatistiky zápasu:
    Góly: 2:1
    Vylúčení na dve min.: 3:1
    Presilovky: 0:0
    Oslabenia: 0:0
    Strely: 17:27
    Úspešnosť brankárov: 96.3%:88.2% (19:14:53)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:54
    Popradčania sa nasťahovali do pásma, ale nedarí sa im am nič vymyslieť. Rozhodca navyše odpískal prihrávku rukou, takže Poprad stratí tlak aj pásmo.
     
    59:14
    Bránka hostí je prázdna, Poprad hrá vabank!
     
    58:58
    Domáci v plnom počte.
     
    58:33
    Domáci tím súpera absolútne k ničomu nepúšťa. Košičania majú duel plne pod kontrolou a puk držia ďaleko od svojej bránky.
     
    57:50
    Zverenci trénera Oremusa to ale robia veľmi dobre a puk dvakrát za sebou vyhodili cez všetky čiary.
     
    57:14
    Popradčania začali presilovku veľmi aktívne a ihneď sa usadili v pásme. Strela z ich strany ešte neprišla, ale domáci sa musia mať na pozore.
     
    56:58
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za hákovanie Tomáš Hrnka.
     
    55:34
    Aktivita ale teraz nevyšla ani hosťom. Popradčania chceli puk rýchlym pasom dostať vez celé klzisko, ale ich pokus bol iba veľmi prudký a skončil sa zakázaným uvoľnením,
     
    55:25
    Domáci tím chcel ísť do pásma, ale jeho snahu zastavilo ofsajdové postavenie.
     
    54:56
    Hra na ľadovej ploche je pomerne pokojná. Košičania sa snažia nestiahnuť do defenzívy a útočia, Poprad už pomýšľa nad úplným tlakom.
     
    54:12
    Na ľadovej ploche sa toho veľa nemení. Aktívnejší Košičania sa stále pokúšajú navýšiť svoj náskok, ale ich pokusy Kostra nedokážu prekvapiť. Po rýchlom prechode teraz pálil Lapšanský, ale popradský gólman bol opäť pozorný.
     
    52:40
    Košičania chceli puk rýchlo rozohrať spred vlastnej bránky, ale dopustili sa pri tom iba zakázaného uvoľnenia a pásmo tak získajú hostia.
     
    52:30
    Po ďalšom prerušení hry bude opäť nasledovať reklamná prestávka. Pomer striel je aktuálne z pohľadu domácich 15:23.
     
    51:42
    Košičania ešte pásmo udržali a dostali sa do ďalšej skvelej šance. V nej bol Chovan, ktorý pálil z ľavého kruhu, no iba tesne minul priestor bránky.
     
    50:32
    Košičania sa rýchlo dostali do útočnej tretiny a takmer z toho bol gól! Po prudkom nahodení Kostúrovi puk vyskočil z lapačky, no našťastie pre hostí dokázal popradský gólman bleskovo zareagovať a dobiedzajúci Suja sa tak k dorážke nedostal.
     
    48:49
    Domáci útočník Gabriel Spilar reklamoval u rozhodcu zásah hokejkou do jeho tváre, ale napokon zrejme došlo k výmene názorov a Spilar inkasuje osobný trest + trest do konca zápasu za nešportové správanie.
     
    48:49
    Domáci hokejisti aj po reklamnej prestávke pokračujú vo svojej aktivite. S pukom na hokejke sa do pásma predral Spilar a prudko vystrelil, no hostia jeho pokus zrazili mimo siete.
     
    48:25
    Domáci hokejisti pokračovali vo svojej útočnej snahe. Puk nahodili na Kostúra, ktorý ho radšej podržala a nasledovať bude komerčná prestávka.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 17. Hrnka (Spilar), 30. Bicek (Suja, Bartánus) – 1. Matis (Kroták)


    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Štrbák, Drgoň, Philipp, Jánošík, Macejko, Cebák, Šeda – Jenčík, Bartoš, Spilar – Sojčík. Hrnka, Kutálek – Bartánus, Suja, Bicek – Bondra, Chovan, Lapšanský, Hinďoš
    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Kurali, Suchý, Makovský, Brejčák, Malina, Kasík, Dinda, Gaborčík – Bartečko, Paukovček, Gríger – Kroták, Takáč, Matis – Rapáč, Boltun, Hvila – Štrauch, Stals

    Rozhodčí: J. Konc, Jonák – M. Korba, Gajan
    bahis siteleri