Buffalo – New Jersey 1:3 (kon.) | Tampa – Detroit 3:1 (kon.) | Anaheim – Colorado 3:2 (po pr.)
Minnesota – St. Louis 6:3 (kon.) | Calgary – Columbus 2:3 (po pr.) | Los Angeles – Vancouver 1:4 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Detroit Red Wings
Sobota 21.03.2015, 00:30 • Tampa Bay Times Forum, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    STEVEN STAMKOS - 3:1
     
    59:32
    Tampa právě vstřelila branku!
    A teď už si dovolím říct, že domácí seberou všechny body. Palát odpálil puk, který klouzal do prázdné branky, spěchal za ním Kronwall a STEVEN STAMKOS, který protihráči nadzvedl hůl a pohodlně skóroval. Asistence: Ondřej Palát, Brian Boyle.
    ALEX KILLORN - 2:1
     
    50:31
    Tampa právě vstřelila branku!
    Dočkali! Drouin zavezl puk do útočného pásma a přihrál pod sebe na Hedmana, jenž našel mezi kruhy ALEXE KILLORNA, který se nemýlil. Asistence: Victor Hedman, Jonathan Drouin.
    TOMÁŠ TATAR - 1:1
     
    26:57
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Hosté využívají přesilovou hru po drtivém náporu v brankovišti. Židlický pálil od modré čáry, Cole se nadvakrát neprosadil proti Bishopovi, neposedný puk si v chumlu těl našel TOMÁŠ TATAR, jenž neměl problém trefit přesně. Asistence však není nikomu udělena, jelikož před Tatarem měl puk v moci domácí hráč.
    ANTON STRALMAN - 1:0
     
    21:22
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Palát zavezl kotouč do útočné třetiny, kde přihrál puk na Hedmana, jehož střelu ještě Howard vyrazil, dorážku však nechytil. Střelcem branky je ANTON STRALMAN. Asistence: Victor Hedman, Ondřej Palát.

    Milan Šplíchal

    Branky a nahrávky: 22. Stralman (Hedman, Palát), 51. Killorn (Hedman, Drouin), 60. Stamkos (Palát, Boyle) – 27. Tatar


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Stralman, Hedman, Garrison, Carle, Šustr, Barberio – Callahan, Stamkos, Killorn – Palát, Johnson, Kučerov – Namestnikov, Filppula, Drouin – Brown, Boyle, Morrow.
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Kronwall, Ericsson, Quincey, DeKeyser, Smith, Židlický – Cole, Zetterberg, Abdelkader – Tatar, Sheahan, Helm – Nyquist, Glendening, Pulkkinen – Miller, Andersson, Jurčo.