Trnava – Zlaté Moravce 3:0 (kon.) | Košice – B. Bystrica 2:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Podbrezová 2:1 (kon.)
Trenčín – Dunajská Streda 3:0 (kon.)
konec
MFK Košice
2:1 (2:1)
MFK Dukla Banská Bystrica
sk Sobota 21.03.2015, 14:30 • Lokomotíva Košice • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú tri minúty.
    Žltú kartu dostáva Michal Horodník (MFK Košice), ktorý fauloval ihneď po svojom príchode na trávnik.
     
    90
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Miroslav Viazanko, prichádza Michal Horodník.
     
    90
    Po rohu od Faška sa v šestnástke pokúšali zakončiť všetci Banskobystričania vrátane brankára. Napokon ale presní neboli a loptu poslali za čiaru iba mimo bránky.
     
    89
    Mohlo byť vyrovnané! Faško posunul loptu pred bránku na Šovčíka, ktorý z hrotu ale brankára Stijakoviča neprekonal. Nasledovať bude roh pre Banskú Bystricu.
     
    86
    Po rohovom kope sme videli opäť skvelú šancu hostí. Bol v nej Balko, ktorý na ľavej strane zakončoval vo výskoku "polonožničkami", no trafil iba hráčov stojacich pred ním.
     
    85
    Napokon sme to ale zrejme zakríkli! Banská Bystrica sa presunula do útoku, kde v šestnástke pred Stijakovičom vznikol poriadny zmätok. Na jeho konci prišlo prudké zakončenie, ktoré domáci tím zrazil nad brvno a nasledovať bude rohový kop.
     
    77
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Saša Savič, prichádza Maroš Balko.
     
    77
    Domáci Pavúk zahral loptu k bližšej žrdi, odkiaľ mohol zakončovať Dordevič. Ten sa ale drží za hlavu, pretože v čistej šanci hlavou mieril iba vedľa priestoru troch žrdí.
     
    73
    Košiania ešte udržali útočnú polovicu a dostali sa do ďalšej skvelej pozície. Bol v nej Haskič, ktorý však bez prípravy v ťažkej pozícii pálil iba tesne vedľa bránky.
     
    69
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Gabriel Snitka, prichádza Miroslav Gálik.
     
    68
    Košičania sa rohovému kopu pohodlne ubránili a presunuli sa do útoku. Tam sa k lopte dostal Pavúk a bol by sám šprintoval až ku bránke, ale postranný rozhodca ho zastavil ofsajdovým verdiktom.
     
    67
    Bezprostredne po rohovom kope ešte zakončenie Košičanov neprišlo, no o niečo neskôr už áno. Z viac ako 16 metrov sa o ďalekonosnú strelu postaral Viazanko, no jeho pokus skončil iba tesne nad brvnom.
     
    66
    Opäť skvelá šanca Košičanov! Postaral sa o ňu Pačinda, ktorý pálil z hranice šestnástky, ale Boroš jeho pokus v poslednej chvíli spod žrde vyškriabal.
     
    65
    Košičania sa po rýchlom protiútoku dostali do skvelej gólovej šance! V nej bol po dobrom centri z pravej strany Haskič, ale jeho hlavička skončila iba u Boroša.
     
    63
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Oumar Diaby, prichádza František Pavúk.
     
    62
    Košičania sa udržali na útočnej polovici a súpera tam poriadne zatlačili. Napokon zakončoval Diaby a aj keď loptu dostal až do siete, bolo to iba z ofsajdu.
     
    57
    Žltú kartu dostáva Tomáš Huk (MFK Košice), ktorý zrazil k zemi súpera, ktorý sa už-už dostával do zaujímavého zakončenia.
     
    55
    Hostia ale teraz trochu prepadli v defenzíve a pustili dvojicu Košičanov do útoku. Z pravej strany napokon tvrdo zakončil VIazanko, ale Boroša v rýchlosti nedokázal prepáliť.
     
    53
    Pačinda bude ale napokon v poriadku a po krátkom ošetrení za postrannou čiarou sa vracia späť na trávnik. A to vo veľmi nebezpečenej chvíli, keď po dobrom centri z ľavej strany zakončoval hosťujúci Šovčík, no loptu od svojej hlavy až za čiaru neposlal.
     
    51
    Žltú kartu dostáva Milovan Kapor (FK Dukla Banská Bystrica), ktorý tvrdo poslal k zemi domáceho Pačindu.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Peter Kavka, prichádza Milan Dimun.
     
    45+2
    Loptu po rohu rozohral Faško a vôbec to nemyslel zle. Banskobystrický hráč mieril do hlúčiku pred bránkou, kde si však loptu mimo bránky zrazil iba Huk a nasledovať bude ďalší roh pre hostí.
     
    42
    Banská Bystrica sa dostala do ďalšej zaujímavej situácie! Po centri do vápna tentokrát zakončoval Faško, no iba tesne minul priestor troch žrdí.
     
    41
    Banská Bystrica dala gól!

    Je znížené! Dobrý center pri bližšej žrdi predĺžil Šovčík až na PATRIKA VAJDU, ktorý pred bránkou zabojoval a napokon zakončil od úplne odkrytej časti bránky.
     
    40
    Hostia ale napokon dokázali súpera obrať o loptu a presunuli sa do útoku. Tam prišiel zaujímavý center do vápna, ktorý ale Stijakovič veľmi podcenil a iba ho vyrazil na rohový kop.
     
    34
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Ľubomír Willwéber, prichádza Šimon Kupec.
     
    29
    Faško zahral center k bližšej žrdi, kde ihneď zakončoval Had. Jeho pokus smeroval už-už do bránky, no napokon ho Kavka zrazil iba na ďalší rohový kop.
     
    17
    Po rohovom kope sa hosťom takmer podarilo znížiť! Loptu poslal od rohovej zástavky Faško až k vzdialenejšej žrdi. Mala to byť jasná a pohodlná práca pre Stijakoviča, ale ten napokon zaváhal, lopta sa mu odrazila od žrde a takmer skončila aj v bránke. Košický gólman ju ale napokon v poslednej chvíli vyškrabal a nasledovať bude ďalší roh.
     
    9
    Košice dali gól!

    Domáci futbalisti vyhrávajú už o dva góly! Postaral sa o to MIROSLAV VIAZANKO, ktorý na pravej strane ne hranici šestnástky spracoval perfektnú Diabyho prihrávku, potiahol si loptu bližšie k bránke a nekompromisne prekonal bezmocného Boroša.
     
    5
    Košice dali gól!

    Domáci futbalisti sa ale napokon ujímajú vedenia po prvej strele na bránku! O dobrý center pred Boroša sa postaral Korijkov, na túto loptu si veľmi dobre naskočil OUMAR DIABY a svojou hlavičkou nedal súperovi šancu na zákrok.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 5. Diaby, 9. Viazanko – 41. Vajda

    Karty:   57. Huk (KOS), 90+1. Horodník (KOS) – 51. Kapor (BBY)


    MFK Košice: Stijaković – Ostojić, Huk, Sekulić, Pačinda – Diaby (63. Pavúk), Korijkov, Viazanko (90. Horodník), Haskič – Kavka (46. Dimun), Djordjevič.
    Náhradníci: Ružinský – Hirjak, Dimun, Pavúk, Horodník, Novák, Tóth.

    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš – de Vito, Polievka, Šovčík, Kapor – Faško, Snitka (69. Gálik), Vajda, Savič (77. Balko) – Had, Willwéber (34. Kupec).
    Náhradníci: Ďurčo – Kupec, Gálik, Balko, Fajčík, Marinković.

    Rozhodčí: Kružliak – Bóllo, Roszbeck

    Diváci: 1180
    bahis siteleri