Boston – Florida 3:2 (kon.) | Washington – Carolina 4:2 (kon.) | Columbus – New Jersey 3:2 (po pr.)
Toronto – Tampa 3:1 (kon.) | Detroit – Ottawa 1:2 (2:3 po s.n.) | Nashville – Vancouver 4:5 (0:2 po s.n.)
Winnipeg – NY Rangers 2:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:2 (1:0, 0:2, 2:0)
Florida Panthers
Středa 01.04.2015, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Milan LUCIC - 3:2
     
    58:51
    Bruins právě vstřelili branku!
    To je velice kruté pro Pantery. Dnešní zápas nejspíše rozhoduje MILAN LUCIC, který byl obklopen hned čtyřmi protihráči, ale přesto dokázal prostřelit Luonga. Asistence: David Pastrňák, Ryan Spooner.
    David PASTRŇÁK - 2:2
     
    49:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Jako blesk z čistého nebe udeřil Boston! Lucic přihrával za sebe na Spoonera, který od mantinelu nahazoval střelu do brankoviště, kde kotouč přizvedl za Luongova záda DAVID PASTRŇÁK. Asistence: Ryan Spooner, Milan Lucic.
    Brad BOYES - 1:2
     
    32:37
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Bartkowski udělal na útočné modré čáře velkou chybu když netrefil kotouč, kterého se ujal BRAD BOYES a svůj únik zakončil střelou mezi betony Raska. Bez asistence.
    Brandon PIRRI - 1:1
     
    20:55
    Florida právě vstřelila branku!
    Přesilovka hostí je bleskově využita. Campbell z kraje pásma přihrál BRANDONU PIRRIMU, který bez přípravy vypálil tvrdý projektil pod horní tyč domácí brány. Asistence: Brian Campbell, Jimmy Hayes.
    Loui ERIKSSON - 1:0
     
    16:57
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí jdou rázem do vedení. Soderberg našel svou přihrávkou LOUIHO ERIKSSONA, který si položil brankáře Floridy a z velkého úhlu trefil bekhendem horní část hostující brány. Asistence: Carl Soderberg.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 17. Eriksson (Soderberg), 50. Pastrňák (Spooner, Lucic), 59. Lucic (Pastrňák, Spooner) – 21. Pirri (Campbell, Hayes), 33. Boyes


    Boston Bruins: Rask (Svedberg) – Trotman, Chára, Seidenberg, Krug, McQuaid, Bartkowski – Krejčí, Bergeron, Marchand, Pastrňák, Spooner, Lucic, Smith, Soderberg, Eriksson, Talbot, G. Campbell, Kelly
    Florida Panthers: Luongo (Ellis) – Ekblad, B. Campbell, Gudbranson, Mitchell, Petrovic, Kulikov – Jágr, Barkov, Huberdeau, Hayes, Trocheck, Pirri, Boyes, Bolland, Jokinen, Kopecký, MacKenzie, Thornton
    bahis siteleri