Boston – Florida 3:2 (kon.) | Washington – Carolina 4:2 (kon.) | Columbus – New Jersey 3:2 (po pr.)
Toronto – Tampa 3:1 (kon.) | Detroit – Ottawa 1:2 (2:3 po s.n.) | Nashville – Vancouver 4:5 (0:2 po s.n.)
Winnipeg – NY Rangers 2:3 (kon.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
3:2 (0:1, 2:0, 0:1 - 1:0)
New Jersey Devils
Středa 01.04.2015, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jack JOHNSON - 3:2
     
    60:51
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ryan Johansen má velkou zásluhu na výhře domácích. Celou akci začal, přihrál Savardovi na modrou. Následovala střela, po které se o puku dostal JACK JOHNSON, jehož rána skončila v brance. Asistence: David Savard, Ryan Johnson.
    Mike CAMMALLERI - 2:2
     
    57:31
    Devils právě vstřelili branku!
    Gólem v oslabení hosté vyrovnávají. Dainius Zubrus v oslabení vyvezl kotouč do útočného pásma, zamotal hlavu brankáři. Ke kotouči se dostal MIKE CAMMALLERI, který druhou brankou v zápase vyrovnává na 2:2, Asitence: Dainuis Zubrus.
    Brandon DUBINSKY - 2:1
     
    24:44
    Columbus právě vstřelil branku!
    Po faulu hostujícího hráče, který sekáním překazil Dubinskému zakončení, následovalo trestné střílení. BRANDON DUBINSKY nic nevymýšlel, vystřelil rychle na lapačku brankáře Schneidera, který si možná na kotouč sáhl, ale nedokázal jej zastavit. Domácí otáčejí skóre a jdou do vedení. Bez asistence.
    Nick FOLIGNO - 1:1
     
    21:49
    Columbus právě vstřelil branku!
    Wennberg poslal střílenou přihrávku do předbrankového prostoru. Puk celkem snadno tečoval NICK FOLIGNO za brankáře Schneidera, na kterého šla v celé přesilovce jediná střela a to tahle. Foligno vyrovnává na 1:1. Asistence: Alexander Wennberg, Ryan Johansen.
    Mike CAMMALLERI - 0:1
     
    19:04
    Devils právě vstřelili branku!
    Gól v přesilové hře. Bobrovskij přišel v souboji před brankou o hokejku. Dostal tedy "nástroj" od útočníka před ním. MIKE CAMMALLERI dostal přesnou přihrávku, střelou z první překonal vše, co mu v cestě stálo, a tak je prvním úspěšným střelcem zápasu. Asistence: Eric Gelinas, Adam Henrique.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 22. Foligno (Wennberg, Johansen), 25. Dubinsky (TS), 61. Johnson (Savard, Johansen) – 20. Cammalleri (Gelinas, Henrique), 58. Cammalleri (Zubrus)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Savard, Johnson, Goloubef, Connauton, Prout, Tjutin – Atkinson, Johansen, Jenner – Foligno, Dubinsky, Anisimov – Daňo, Wennberg, Hartnell – Morin, Letestu, Calvert
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Larsson, Greene, Severson, Merrill, Harrold, Gelenas – Bernier, Gomez, Henrique – Matteau, Zajac, Cammalleri – Gionta, Eliáš, Zubrus – Tootoo, Josefson, Ruutu.

    Rozhodčí: Hebert – Martell – McElman, Murphy

    Diváci: 14 524
    bahis siteleri