Košice – Banská Bystrica 3:0 (kon.)
konec
HC Košice
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Středa 01.04.2015, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:36
    Sojčík nádherne poslal do úniku Adama Lapšanského, no toho výborným zákrokom zarmútil Corbeil.
     
    55:08
    Krásna akcia v podaní mladučkého Bondru, ktorý si puk prehodil na bekhend a triafa tyč banskobystrickej bránky!
     
    49:21
    Vylúčenie Košice, 2 minúty za nedovolené bránenie v hre dostáva Adam Jánošík.
     
    48:22
    Vylúčenie Banská Bystrica, 2 minúty za držanie dostáva Václav Čížek.
     
    47:46
    Vylúčenie Banská Bystrica, 2 minúty za hákovanie dostáva Lukáš Bambúch.
     
    45:36
    Lamper v obrovskej šanci, no jeho strelu obetavo zblokoval domáci matador Peter Bartoš! Hráč Banskej Bystrice už mal pred sebou len prázdnu bránku domáceho tímu.
     
    38:58
    Banskobystričania sú poriadne nabudení a ihneď sa sympaticky rozložili v pásme. Ppedviedli skutočne zaujímavý tlak, no nanešťastie pre ich fanúšikov im strely ani dorážky nesadli.
     
    38:32
    Rovnaký trest inkasuje aj Šeda a Košičania sa budú 1 minútu a 53 sekúnd brániť v trojici!
     
    38:25
    Banská Bystrica sa presunula do zakončenia a vybojovala buly. Po ňom ale Suja hokejkou nechtiac zasiahol súpera do tváre a smeruje za to na dve minúty na trestnú lavicu.
    Jiří BICEK - 3:0
     
    37:12
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti vyhrávajú už trojgólovým rozdielom. Postaral sa o to JIŘÍ BICEK, ktorý najskôr odviedol kus práce pri bránke, následne sa pred ňu sám presunul a Sujovu prihrávku zúžitkoval dokonale. Asistencie: Jakub Suja a Marek Bartánus.
     
    35:12
    Zapotil sa ale aj Hylák! Hosťujúci Hudec sa natlačil priamo pred bránku a zakončoval, ale pozorný košický gólman jeho strelu zastavil.
    Prečíslenie Košičanov gólom neskončilo.
     
    34:36
    Vzápätí Košičania využili nepozornosť súpera v obrane a dostali sa do gólovej situácie! Z pravej strany puk pred bránku posúval Kutálek, ale Sojčík ho v rýchlosti do siete nenamieril.
     
    32:40
    Košičania mohli vo vlastnom oslabené skórovať! Puk dostal v útočnom pásme na svoju hokejku Jenčík a presunul ho pred bránku na Bartoša, no ten ho mal iba na dlhú hokejku a zakončovať nemohol.
     
    30:49
    Košičania sa budú brániť! Domáci lavička inkasuje dvojminútový trest za nesprávne striedanie, odpyká si ho Gabriel Spilar.
     
    28:46
    Košičania sa presunuli do pásma a vypracovali si tam zaujímavú šancu! Bol v nej Bartánus, ktorý sa spoza bránky pokúšal dostať puk do siete, ale napokon mu to nevyšlo. Dorážať sa nepodarilo ani Sujovi, ktorý čakal pri ľavej žrdi.
     
    22:08
    Hostia sa budú brániť! Na ľadovej ploche mali príliš veľa hráčov.
    Šanca domácich.
     
    19:47
    Košice mohli vyhrávať o tri góly! Priamo pred bránku sa medzi obranu hostí dostal Spilar, no Corbeil bol veľmi pozorný a odolal. Pri obrannom zákroku hostí sa navyše posunula aj bránka a Košičania tak získajú ešte jedno buly.
     
    15:49
    Hostia sa vo vlastnom oslabení dostali do zaujímavej pozície! Popri ľavom mantineli sa do pásma natlačil Surový, ale pálil iba z uhla a nepresne.
     
    14:02
    Banská Bystrica sa bude opäť brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za podrazenie Radomír Heizer.
    Juraj CEBÁK - 2:0
     
    13:08
    Košice dali gól!

    Domáci už po niekoľkých sekundách využívajú presilovú hru a dostávajú sa do vedenia o dva góly! JURAJ CEBÁK tentokrát svoju šancu zúžitkoval bravúrne, keď spracoval prihrávku pri hranici ľavého kruhu a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Peter Sojčík, Adam Lapšanský.
     
    12:50
    Banská Bystrica sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje za držanie Petr Kousalík.
    Šanca Cebáka.
     
    12:50
    Košičania sa presunuli do útoku a dostali sa do perfektnej príležitosti! Bartoš sa dobre zorientoval v pravom kruhu, poslal puk krížom pred bránku na úplne voľného Cebáka, ale toho Corbeil skvele vychytal! Domáci budú hrať presilovku.
     
    07:43
    Pred Hylákom bolo napokon rušno! Azda najlepšie postavenia pred bránkou mal Handlovský, no k nemu sa v zmätku a rýchlosti puk nedostal. Košický gólman si priestor dokázal postrážiť a vykryť betónmi.
     
    06:14
    Šanca Košíc ale ešte pokračovala! K odrazenému puku sa následne dostal skúsený Bartoš, ktorý pálil spoza obrany. Hostia však boli opäť pozorní a dorážku nepripustili.
     
    05:59
    Košičania mohli vyhrávať o dva góly! Do útoku sa teraz natlačil Spilar, ale bol dobre bránený a ouk mu napokon hostia v poslednej chvíli pred bránkou vypichli.
    Jakub SUJA - 1:0
     
    04:18
    Košice dali gól!

    Košičania sa ujímajú vedenia! Domáci hokejisti potvrdili nepísané pravidlo nedáš – dostaneš, prevzali si puk, presunuli sa do útoku a nenápadne vystrelili. O úspech sa postaral JAKUB SUJA, ktorý prenechaný puk od Biceka nekompromisne prepálil za Corbeila. Asistencie: Jiří Bicek a Peter Sojčík.
     
    03:57
    Hostia sa dostali do zaujímavej pozície! White zachytil rozohrávku súpera, puk rýchlo posunul na Kudrnu, ale ten v rýchlosti zakončil iba do Hylákových betónov.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 5. Suja (Bicek, Sojčík), 14. Cebák (Sojčík, Lapšanský), 38. Bicek (Suja, Bartánus)


    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Štrbák, Jánošík, Šeda, Philipp, Macejko, Cebák, Drgoň – Jenčík, Bartoš, Spilar – Sojčík, Hrnka, Lapšanský – Bartánus, Suja, Bicek – Bondra, Chovan, Kutálek, Hinďoš
    HC´ 05 Banská Bystrica: Corbeil (Andersson) – Čížek, Rosandič, Gründling, Guimond, Kousalík, Bambúch, Preisinger, Jaborník – Surový, Handzuš, Hudec – White, Kytnár, Kudrna – Kafka, Heizer, Handlovský – Lamper, Matoušek, Kadura

    Rozhodčí: T. Orolín, Kubuš – Gajan, Smrek

    Diváci: 7373
    bahis siteleri