Arsenal – Liverpool 4:1 (kon.) | Everton – Southampton 1:0 (kon.) | Leicester – West Ham 2:1 (kon.)
Manchester Utd. – Aston Villa 3:1 (kon.) | Swansea – Hull City 3:1 (kon.) | West Brom – Queens Park 1:4 (kon.)
Chelsea – Stoke 2:1 (kon.)
konec
Arsenal FC
4:1 (3:0)
Liverpool FC
Sobota 04.04.2015, 13:45 • Emirates Stadium, London • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
    Olivier GIROUD - 4:1
     
    90+1
    Arsenal právě vstřelil branku!
    V úvodní minutě ze čtyř avizovaných nastavených domácí publikum slaví počtvrté! Alexis Sánchez posunul míč naprosto osamocenému OLIVIERU GIROUDOVI, ten napřáhl z hranice pokutového území a parádní ranou trefil horní roh Mignoletovy branky!
     
    90
    A další šance Arsenalu! Kombinaci Welbecka a Monreala zakončil Cazorla pouze ranou do tyče.
     
    84
    Emre Can u postranní čáry ostrým skluzem naprosto nesmyslně sestřelil Welbecka a byť nadále zůstává jediným karetním hříšníkem zápasu, tak žlutou vidí už po druhé a okamžitě také červenou!
     
    80
    Giroud v důrazném souboji vybojoval míč na útočné polovině, posunul jej Welbeckovi do volného prostoru, letní posila Arsenalu z konkurenčního Manchesteru United si ale nedokázala poradit s brankářem Mignoletem!
    Jordan HENDERSON - 3:1
     
    76
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Brankář Ospina si na ránu JORDANA HENDERSONA sáhl, vytěsnit ji mimo branku ale nedokázal a míč zaplul k tyči jeho svatyně!
     
    76
    Penalta pro Liverpool! Sterlinga v pokutovém území podrazil Bellerin a sudí Taylor ukázal na penaltový bod!
     
    73
    Tomáš Rosický do dnešního duelu nezasáhne, neboť v rámci posledního střídání Gunners Mesut Özil za hlasitého aplausu fanoušků přepouští místo na hřišti Danny Welbeckovi.
     
    61
    Změna ve středové řadě domácích, Flamini vbíhá na zelený pažit místo Ramseyho.
     
    57
    Poprvé dnes hosté zamířili mezi tři tyče a Ospina se hned zaskvěl proti prudké ráně Emre Cana, která mířila k tyči, ovšem díky včasnému tygřímu skoku domácího brankáře v síti neskončila.
     
    55
    Sánchez parádním centrem posadil míč na hlavu Girouda, kterému ve skórování zabránil Mignolet jen fenomenálním reflexivním zákrokem!
     
    50
    Střídají i domácí, zraněného Koscielného vymění Gabriel Paulista.
     
    49
    První žlutou kartu zápasu musí chtě nechtě na svá bedra přijmout Emre Can a byť se mu po jeho zákroku na Cazorlu rozhodnutí sudího Taylora vůbec nelíbí, nic s tím neudělá.
     
    46
    Hosté do druhého poločasu vystřídali, Lazara Markoviće nahradil Daniel Sturridge. Ten se po dlouhém podzimním zranění stále pomalu dostává do tempa a proto i dnes rozehrál zápas pouze mezi náhradníky.
    Alexis SÁNCHEZ - 3:0
     
    45
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Do čeho domácí v těchto chvílích kopnou, to končí v síti! ALEXIS SÁNCHEZ dostal přihrávku od Ramseyho před pokutové území, šikovným zaseknutím si položil na zem Tourého a následnou pumelicí pod břevno nedal Mignoletovi sebemenší šanci zasáhnout! Publikum se dostává do naprosté extáze!
    Mesut ÖZIL - 2:0
     
    40
    Arsenal právě vstřelil branku!
    MESUT ÖZIL nachytal brankáře Mignoleta na švestkách! Zatímco všichni, včetně belgického brankáře, čekali, že turecký Němec zatočí míč za zeď, tak Özil jej nádhernou ranou zakroutil k té vzdálenější a Mignolet plachtil vzduchem marně!
    Héctor BELLERÍN - 1:0
     
    37
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Jedna nula! A jméno střelce je naprosto nečekané! Aaron Ramsey v pravém rohu hřiště převzal dlouhý pas, posunul míč do pokutového území HÉCTORU BELLERÍNOVI, španělský krajní obránce technickou ránou zatočil míč ke vzdálenější tyči mimo Mignoletův dosah a střílí svoji druhou branku v seniorském fotbale!
     
    20
    O chvíli později už při Arsenalu stáli všichni svatí! Domácí obrana naprosto propadla, Marković se Sterlingem mířili sami na brankáře Ospinu, Srb se pokusil předložit spoluhráči míč před naprosto prázdnou branku, poslal mu ale přihrávkou, na kterou Sterling nedosáhl!
     
    5
    Hostující stopeři do zápasu vstupují hrůzostrašně! Touré přišel o míč přímo před vlastním pokutovém území, Ramsey se najednou objevil naprosto osamocen před Mignoletem, jenž vytáhl fantastický zákrok a před dorážejícím Giroudem stačil Liverpool fantasticky zachránit Touré, jenž své zaváhání dokonale napravil!
     
    4
    Hosté ale udrželi míč pouze pár sekund, Sakho se dopustil hrubky při rozehrávce na vlastní polovině a rychlou souhru Kanonýrů zakončil Cazorla nepříjemnou přízemní střelou, s níž si ale brankář Mignolet dokázal poradit!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 37. Bellerín (Ramsey), 40. Özil, 45. A. Sánchez (Ramsey), 90+1. Giroud (A. Sánchez) – 76. Henderson (pen.)

    Karty:   49. Can (LIV)   84. Can (LIV)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 5:11.
    Arsenal FC: Ospina – Bellerín, Mertesacker (C), Koscielny (50. Paulista), Monreal – Coquelin, Ramsey (61. Flamini) – A. Sánchez, Özil (73. Welbeck), Cazorla – Giroud.
    Náhradníci: Macey – Gibbs, Paulista, Flamini, Rosický, Walcott, Welbeck.

    Liverpool FC: Mignolet – Can, K. Touré, Sakho – Henderson (C), Lucas Leiva, Allen, A. Moreno – Marković (46. Sturridge), Sterling, Coutinho.
    Náhradníci: Jones – Johnson, Lovren, Sturridge, Manquillo, Borini, Brannagan.

    Rozhodčí: Taylor – Cann, Perry
    bahis siteleri