Bordeaux – Lens 2:1 (kon.) | Nantes – Caen 1:2 (kon.) | Marseille – PSG 2:3 (kon.)
konec
Olympique Marseille
2:3 (2:1)
Paris Saint-Germain
Neděle 05.04.2015, 21:00 • Stade Vélodrome, Marseille • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
    Jérémy MOREL - 2:3
     
    51
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    PSG otáčí vedení na svou stranu, a to během dvou minut. Marseille je naprosto v šoku, takový začátek druhého dějství si určitě nepředstavovala. Pastore dostal na levé straně příliš prostoru, následně poslal přihrávku do vápna, kam si nabíhal Ibrahimovic. Zakončovat ale nakonec nemusel, protože JÉREMY MOREL udělal vše za něj. A ve skluzu zamířil do vlastní sítě.
    MARQUINHOS - 2:2
     
    49
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Tak se hostům přece podařilo srovnat! Lepší vstup do druhé půle si ani nemohli přát. Ibrahimovic rozehrál standardku chytře, a to prudkou střelou po zemi. Míč se pak ve skrumáži odrazil někam na hranici malého vápna, kam přiběhl MARQUINHOS a ten div že svou dělovkou z blízkosti neprotrhl brankovou síť.
    André-Pierre GIGNAC - 2:1
     
    43
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Utkání nám nabírá zase nový spád! ANDRÉ-PIERRE GIGNAC a jeho druhá trefa v zápase. Pařížané mizerně zakombinovali, Verrattiho přihrávka prostě nebyla přesná, čehož soupeř, konkrétně Romao, využil. Domácí útočník se po zisku míče dostal do vápna, hostující obrana v tu chvíli nebyla zformovaná, takže mohl pohodlně zamířit za záda Sirigua. Asistence: Alaixys Jacques Romao.
    Blaise MATUIDI - 1:1
     
    35
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Tohle je pro hosty ta nejlepší odpověď na úvodní gól soupeře. BLAISE MATUIDI to udělal naprosto perfektně! Za vápnem si zasekl míč, a přelstil tak Dja Djedjého, poté si ho narovnal na pravačku a následně vyslal unikátní technickou střelu. Mandanda si na balón sáhl, ten ale nakonec od břevna zapadl za brankovou čáru. Krásná trefa! Asistence: Thiago Motta.
    André-Pierre GIGNAC - 1:0
     
    30
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Jestliže byl ANDRÉ-PIERRE GIGNAC doteď neviditelný, tak se ukázal v opravdu pravou chvíli pro Marseille. Payet poslal centr z pravé strany na druhou tyčku, kam si důrazný útočník hezky naskočil, povalil na zem Marquinhose a hlavou z blízkosti bez problémů překonal Sirigua. Asistence: Dimitri Payet.

    Patrik Sandev

    Branky: 30. Gignac (Payet), 43. Gignac (Romao) – 35. Matuidi (Motta), 49. Marquinhos, 51. Morel (vla.)

    Karty:   9. Romao (OMA), 23. Fanni (OMA), 54. A. Ayew (OMA) – 45. Pastore (PSG), 65. Verratti (PSG)   90+6. A. Ayew (OMA)


    Olympique Marseille: Mandanda – Dja Djedjé, Fanni, Morel, Mendy – Romao, Lemina – Thauvin (63. Ocampos), Payet, A. Ayew (72. Alessandrini) – Gignac (71. Batshuayi).
    Náhradníci: Samba – Aloé, N'Koulou, Ocampos, Tuiloma, Alessandrini, Batshuayi.

    Paris Saint-Germain: Sirigu – Marquinhos, Luiz (34. van der Wiel), Silva, Maxwell – Motta, Verratti, Matuidi – Pastore (82. Rabiot), Ibrahimović, Cavani (59. Lavezzi).
    Náhradníci: Douchez – Digne, van der Wiel, Cabaye, Rabiot, Bahebeck, Lavezzi.

    Rozhodčí: Buquet – Gringore, Debart
    bahis siteleri