Kolín nad Rýnem – Hoffenheim 3:2 (kon.) | Stuttgart – W. Brémy 3:2 (kon.)
konec
1. FC Kolín nad Rýnem
3:2 (1:0)
TSG 1899 Hoffenheim
Neděle 12.04.2015, 15:30Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
    Anthony MODESTE - 3:2
     
    88
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Drama je na světě. Střídající ANTHONY MODESTE si naběhl na centr z rohového kopu, nikým neatakován přeskočil vyběhnutého brankáře Horna a hlavičkou dává hostům naději na bodový zisk – 3:2! Asistence: Sebastian Rudy.
    Jonas HECTOR - 3:1
     
    78
    Köln právě vstřelil branku!
    Domácí znovu vedou o dvě branky! Naprosto skvělá a neuvěřitelná akce, kterou předvedl domácí obránce JONAS HECTOR. Ten si vzal míč na půlce a obešel pět protihráčů včetně Bičakčiće, který v momentě střely tečoval pokus domácího obránce do protipohybu brankáře Baumanna. Úžasný fotbalový moment – 3:1! Asistence: Adam Matuszczyk.
    Eugen POLANSKI - 2:1
     
    70
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hosté střílí z penalty kontaktní branku. K té se postavil EUGEN POLANSKI a nekompromisní ranou snižuje stav utkání na rozdíl jedné branky. Brankář domácích Horn, který si vybral levou stranu, byl bez šance – 2:1!
    Anthony UJAH - 2:0
     
    54
    Köln právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají dvoubrankové vedení Osako vybídl v akci 2 na 1 lépe postaveného ANTONYHO UJAHA, který sám před brankářem Baumannem nezaváhal a prostřelil jej kolem těla – 2:0! Asistence: Yuya Osako.
    Matthias LEHMANN - 1:0
     
    20
    Köln právě vstřelil branku!
    Domácí se z penalty ujímají vedení. MATTHIAS LEHMANN si postavil míč k penaltě, kterou namířil doprostřed branky, zatímco Baumann skočil doprava – 1:0!

    Daniel Kinc

    Branky: 20. Lehmann (pen.), 54. Ujah (Osako), 78. Hector (Matuszczyk) – 70. Polanski (pen.), 88. Modeste (Rudy)

    Karty:   29. Maroh (KLN), 44. Vogt (KLN), 71. Lehmann (KLN), 86. Bröker (KLN) – 19. Bičakčić (HOF), 80. Beck (HOF)   69. Olkowski (KLN)


    1. FC Kolín nad Rýnem: Horn – Olkowski, Maroh, Wimmer, Hector – Risse, Lehmann (C), Vogt, Nagasawa (72. Brečko) – Ujah (75. Matuszczyk), Osako (81. Bröker).
    Náhradníci: Kessler – Brečko, Bröker, Finne, Halfar, Matuszczyk, Cueto.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Beck (C), Strobl, Bičakčić, Kim Džin-Su (62. Modeste) – Rudy, Polanski – Volland, Amiri (53. Zuber), Firmino – Schipplock (62. Szalai).
    Náhradníci: Grahl – Elyounoussi, Modeste, Salihović, Szalai, Toljan, Zuber.

    Rozhodčí: Peter Sippel – Christian Leicher, Markus Schüller – Florian Meyer