Slovensko – USA 0:10 (kon.) | Lotyšsko – Česko 1:4 (kon.) | Rusko – Německo 6:0 (kon.)
Finsko – Švýcarsko 3:1 (kon.)
konec
Slovensko
0:10 (0:4, 0:6, 0:0)
USA
Pátek 17.04.2015, 14:45 • Luzern • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
    Mike FLOODSTRAND - 0:10
     
    30:27
    USA právě vstřelilo branku!
    To už je pro Slováky opravdu hodně kruté. Američané znovu v pozici mezi kruhy a ani tentokrát nezaváhali. Svižnou střelou se prosadil BRENDAN WARREN, na jehož pokus si Húska sáhl, ale nedokázal kotouč udržet. Asistence: Mike Floodstrand a Casey Fitzgerald.
    Luka KUNIN - 0:9
     
    29:46
    USA právě vstřelilo branku!
    Jedna rychlá přihrávka na osu hřiště a je tu další přesná trefa hráčů ze zámoří. Fischer našel z pravé strany LUKA KUNINA, který puk nasměroval do branky. Asistence: Christian Fischer a Jordan Greenway.
    Casey FITZGERALD - 0:8
     
    28:46
    USA právě vstřelilo branku!
    Krátce po ztrátě pásma se ale Američané vrátili a proti rozhozené obraně měli snadnou úlohu. CASEY FITZGERALD poslal kotouč z pravého rohu přesně pod horní tyč. Asistence: Matthew Tkachuk a Jack Roslovic.
    Jeremy BRACCO - 0:7
     
    26:21
    USA právě vstřelilo branku!
    Slováci se ani nestačili vzpamatovat a loví z branky další puk. Terryho střela se od zadního mantinelu odrazila přímo na hokejku JEREMYHO BRACCA, který poslal kotouč do prázdné branky. Asistence: Troy Terry a Joseph Masonius.
    Auston MATTHEWS - 0:6
     
    24:49
    USA právě vstřelilo branku!
    Další rychlá akce a další kotouč za zády Cibulky. Floodstrand našel z pravé strany AUSTONA MATTHEWSE, který střelou z první navýšil americké vedení. Asistence: Mike Floodstrand.
    Auston MATTHEWS- 0:5
     
    20:28
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané hned z tlaku těží. Znovu se o to postarala druhá formace. Tkachuk našel na kruhu volného AUSTONA MATTHEWSE a ten z první poslal puk pod horní tyč. Asistence: Matthew Tkachuk a Jack Roslovic.
    Jack ROSLOVIC - 0:4
     
    18:17
    USA právě vstřelilo branku!
    Čtvrtý kotouč ve slovenské brance. Matthews zatáhl kotouč podél mantinelu a viděl na středu najetého JACKA ROSLOVICE. Tomu poslal krásnou žabku, kterou Roslovic umístil do branky. Asistence: Auston Matthews.
    JACK ROSLOVIC - 0:3
     
    14:20
    USA právě vstřelilo branku!
    Tato kombinaci ale už úspěch slaví. Tkachuk tentokrát nahrával a jeho pas našel před brankou číhajícího JACKA ROSLOVICE, který bez váhání poslal puk do branky. Asistence: Matthew Tkachuk a Auston Matthews.
    Matthew TKACHUK - 0:2
     
    10:47
    USA právě vstřelilo branku!
    Slováci se na chvíli osvobodili, ale následně inkasují. Přesilovou hru využil MATTHEW TKACHUK, jehož vybídl Roslovic a Američané vedou o dva góly. Asistence: Jack Roslovic.
    Troy TERRY - 0:1
     
    01:09
    USA právě vstřelilo branku!
    Spojené státy se brzy ujímají vedení. Floodstrand zatáhl kotouč po pravé straně do útočného pásma, odkud ho poslal před branku. Tam se nadvakrát prosadil TROY TERRY. Asistence: Mike Floodstrand.
    Marken.cz

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 2. Terry (Floodstrand), 11. Tkachuk (Roslovic), 15. Roslovic (Tkachuk, Matthews), 19. Roslovic (Matthews), 21. Matthews (Tkachuk, Roslovic), 25. Matthews (Floodstrand), 27. Bracco (Terry, Masonius), 29. Fitzgerald (Tkachuk, Roslovic), 30. Kunin (Fischer, Greenway), 31. Warren (Floodstrand, Fitzgerald)


    Slovensko: Cibulka (od 27. Húska) – Vadovič, Hatala, Kosecký, Trska, Roman, Grman, Kolesár, Bodák – Bondra, Valent (C), Lešťan – Sadecký, Sloboda, Hecl – Murín, Oško, Andrisik – Horváth, Žitný, Solenský.
    USA: Sarthou (Opilka) – Jones, Boka, Krys, McAvoy, Masonius, Fitzgerald, Ruggiero – Bracco, Keller, White – Tkachuk, Matthews, Roslovic – Kunin (C), Greenway, Fischer – Warren, Floodstrand, Thompson – Terry.

    Rozhodčí: Harnebring (SWE), Lindqvist (FIN) – Otmachov (RUS), Tscherrig (SUI)
    bahis siteleri