Německo – Švédsko 1:7 (kon.) | Švýcarsko – Kanada 1:4 (kon.)
konec
Švýcarsko
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Kanada
Sobota 18.04.2015, 18:45 • Zug • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:30
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanadští hráči vstoupili do třetiny v početní převaze a výhodu rychle využívají. ANTHONY BEAUVILLIER se dostal ke kotouči pravém kruhu a střelou na bližší tyč pokořil domácí. Asistence: Mitchell Stephens a Matt Barzal.
     
    38:21
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát přihrávka napříč pásmem vyšla a domácí snižují. DOMINIK DIEM si počíhal na pravé straně, kam mu poslal kotouč Malgin a Diem poslal kotouč z první pod horní tyč. Asistence: Denis Malgin a Jonas Siegenthaler.
     
    29:59
    Kanada právě vstřelila branku!
    Početní výhoda je využita. Po kombinaci z pravé strany na osu hřiště se ke kotouči dostal NICOLAS ROY, jenž dorazil Harkinsovu střelu. Asistence: Jansen Harkins a Parker Wotherspoon.
     
    22:58
    Kanada právě vstřelila branku!
    Hodně nepříjemný zásah obránce Jonase Siegenthalera. Ten si ve snaze zastavit přihrávku MATTA BARZALA srazil kotouč do vlastná branky. Kanadskému útočníkovi je tak připsána druhá trefa v zápase. Bez asistence.
     
    04:00
    Kanada právě vstřelila branku!
    Početní výhodu hosté bleskově využívají. Stephens přistrčil kotouč na MATTA BARZALA, který se dostal až před branku a blafákem do bekhendu pokořil van Pottelbergha. Asistence: Mitchell Stephens a Thomas Chabot.
    Marken.cz

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 39. Diem (Malgin, Siegenthaler) – 4. Barzal (Stephens, Chabot), 23. Barzal, 30. N. Roy (Harkins, Wotherspoon), 41. Beauvillier (Stephens, Barzal)


    Švýcarsko: van Pottelberghe (Muff) – Standler, Siegenthaler, Pinana, Karrer (C), Weber, Suleski, Bircher – Impose, Malgin, Hischier – Riat, Hodener, Marchon – Miranda, Diem, Prassl – Volejnicek, Thurkauf, Fuchs – Forrer.
    Kanada: Cormier (Sawchenko) – Brisebois, J. Roy, Bear, Wotherspoon, Chabot, Spencer, Capobianco – Beauvillier, Barzal, Stephens (C) – Dubois, Harkins, Sideroff – N. Roy, Gadwin, Benson – Noel.

    Rozhodčí: Bergamelli (FRA), Oskirko (RUS) – Buese (FIN), Lundgren (SWE)

    Diváci: 5 277
    bahis siteleri