Německo – Slovensko 3:4 (0:1 po s.n.) | Švýcarsko – Lotyšsko 3:2 (po pr.)
po s.n. (0:1)
Německo
3:4 (1:0, 1:1, 1:2 - 0:0)
Slovensko
Pondělí 20.04.2015, 18:45 • Luzern • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Slovensko.
    Autorem vítězné branky je SAMUEL SOLENSKÝ.
     
    55:20
    Německo právě vstřelilo branku!
    Ale znovu je vyrovnáno! Na modré čáře nahodil puk na bránu obránce LUAKS KALBLE, ten sice mířil velmi mimo, ale nešťastně si ho ramenem srazil do vlastní brány nešťastný slovenský obránce. Krutá rána osudu pro slovenský výběr. Bez asistence.
     
    51:17
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko ve třetí třetině obrací skóre zápasu. Po střele z levého křídla se zdálo, že brankář Berger má puk pevně ve své moci, ten mu nakonec ale vyklouzl, což byla snadná práce pro dorážejícího PETERA VALENTA do prázdné brány. Asistence: Radovan Bondra, Martin Andrisik.
     
    42:59
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost na slovenské střídačce, Slováci znovu vstupují lépe do třetiny a vyrovnávají stav zápasu na 2:2. Branku zaznamenal MARTIN ANDRISIK po pasu Bondry. Asistence: Radovan Bondra.
     
    34:06
    Německo právě vstřelilo branku!
    Lepší hra Německa je po zásluze odměněna. Po křižném pasu Napravnika přes celé útočné pásmo se z levého křídla s přehledem prosadil JAKOB MAYENSCHEIN. Asistence: Julian Napravnik.
     
    20:25
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Perfektní start Slovenska do druhé třetiny! Ihned po vyhraném buly v útočné třetině vyslal z pravého křídla puk na německou bránu RADOVAN BONDRA a následně propálil brankáře mezi betony. Přesilová hra využita. Asistence: Peter Valent.
     
    07:51
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německo otevírá brankový účet dnešního duelu! Po vyraženém puku brankářem Húskou se na hranici brankoviště jako první zorientoval TOBIAS EDER a následně překonal slovenského brankáře. Přesilová hra využita. Asistence: Jakob Mayenschein.
    Marken.cz

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 8. Eder (Mayenschein), 35. Mayenschein (Napravnik), 56. Kalble – 21. Bondra (Valent), 43. Andrisik (Bondra), 52. Valent (Bondra, Andrisik), rozh. náj. Solenský

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Žitný (SVK)
    0:0   Napravnik (GER)
    2. série:
    0:1   Solenský (SVK)
    0:1   Eder (GER)
    3. série:
    0:1   Murín (SVK)
    0:1   Drews (GER)


    Německo: Berger (Pantkowski) – Glassl, Schut, Kalble, Fohrler, Halbauer, Schmitz, Horschel, Hüss – Daubner, Korner, Mayenschein (C) – Drews, Napravnik, Spitzner – Bernhardt, Eder, Kiefersauer – Kirchhofer, Glemser, Kopp.
    Slovensko: Húska (Cibulka) – Vadovič, Hatala, Roman, Grman, Trška, Bodák, Kosecký, Kolesár – Bondra, Valent (C), Andrisik – Murín, Osko, Lešťan – Horvath, Žitný, Solenský – Sadecký, Sloboda, Hecl.

    Rozhodčí: Pitoscia (USA), Solem (NOR) – Olive (USA), Tscherrig (SUI)

    Diváci: 342
    bahis siteleri