USA – Německo 13:1 (kon.) | Kanada – Finsko 3:2 (kon.) | Švédsko – Rusko 4:7 (kon.)
Česko – Švýcarsko 5:0 (kon.)
po prodl.
Winnipeg Jets
4:5 (1:1, 3:2, 0:1 - 0:1) Stav série: 0:3
Anaheim Ducks
Úterý 21.04.2015, 03:00 • MTS Centre, Winnipeg • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Rickard RAKELL - 4:5p
     
    65:12
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je dobojováno, hosté vítězí. Domácí měli několik dobrých šancí, neproměnili je, a tak přišel trest. Beaucheminovu střelu před Pavelcem tečoval RICKARD RAKELL. Puk doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Francois Beauchemin, Andrew Cogliano.
    Ryan KESLER - 4:4
     
    57:46
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A narodila se zápletka. První zaváhání domácí obrany znamená hned gól. RYAN KESLER stál na konci rychlé akce, kterou hosté vyšachovali domácí pětku. Asistence: Jacob Silfverberg, Andrew Cogliano.
    Bryan LITTLE - 4:3
     
    38:18
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Šmankote, to byla pumelenice, BRIAN LITTLE dostal od protihráče namazáno do horní části prostoru mezi kruhy.Vší silou poslal kotouč na branku, gólman Anderson se snažil, ale neměl nárok na střelu mířící růžku branky. Přetahovaná pokračuje dál. Winnipeg nyní vede 4:3. Bez asistence.
    Jakob SILFVERBERG - 3:3
     
    36:04
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Znovu, zase a stále. Domácí hráči inkasují branku po takřka totožné situaci jako v předchozích případech. Winnipeg měl puk několikrát na hokejce, mohl vyhodit, to se nepovedlo, a tak udeřil soupeř. Kesler našel úplně volného JAKOBA SILFVERBERGA, který neměl okolo sebe obránce, který by na něj dotíral, a tak mohl v klidu prostřelit brankáře Pavelce. Asistence: Ryan Kesler.
    Blake WHEELER - 3:2
     
    29:37
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Šťastně se BLAKE WHEELER dostal ke kotouči, jeho spoluhráči se rána z první nepovedla, puk odhopkal k Wheelerovi, který střelou zápěstím na vzdálenější tyč překonal hostujícího brankáře. Jets se dostávají do vedení a já musím dodat, že vzhledem k obrazu hry v posledních minutách s jedná o náskok zasloužený. Asistence: Drew Stafford, Toby Enstöm.
    Tyler MYERS - 2:2
     
    26:40
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Na závěr přesilovky se domácím podařilo vyrovnat. TYLER MYERS střílel od modré čáry, jeho ránu možná ještě před Andersenem tečoval Michael Frolík. Buď jak buď nic to nemění na tom, že Winnipeg k velké radosti celého MTS Centra vyrovnává stav zápasu na 2:2. Bez asistence.
    Corey PERRY - 1:2
     
    23:08
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Znovu nedůslednost domácí obrany. Beci Jets nechali COREYE PERRYHO úplně volného, a tak když dostal přihrávku od Lindholma, tak mohl v klidu dorážet do odkryté branky. Ducks otáčejí skóre z 0:1 na 2:1. Asistence: Hampus Lindholm, Francois Beauchemin.
    Cam FOWLER - 1:1
     
    19:55
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Laxní přístup domácí obrany v závěru třetiny znamená vyrovnání. CAM FOWLER rychlou střelou využil prostor, který dostal od hráčů Jets, využil přihrávku Cogliana, a tak ránou do horní části branky vyrovnává na 1:1. Z pohledu domácích hodně zbytečný gól, situaci měli pod kontrolou. Asistence: Andrew Cogliano, Jakob Silfverberg.
    Lee STEMPNIAK - 1:0
     
    09:38
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MTS Centre se třese v základech. Domácí jsou za svou aktivitu odměněni úvodní brankou tohoto třetího utkání. Poprvé od jara 1996 si fanoušci v této budově mohou v play-off zakřičet. LEE STEMPNIAK zakončil rychlou akci střelou od odkryté části branky. Velkou zásluhu na gólu mají oba asistenti, kteří kombinaci vymysleli. Asistence: Adam Lowry, Jacob Trouba.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 10. Stempniak (Lowry, Trouba), 27. Myers, 30. Wheeler (Stafford, Enström), 39. Little – 20. Fowler (Cogliano, Silfverberg), 24. Perry (Lindholm, Beauchemin), 37. Silfverberg (Kesler), 58. Kesler (Silfverberg, Cogliano), 66. Rakell (Beauchemin, Cogliano)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Byfuglien, Pardy, Enström, Myers, Stuart, Trouba – Frolík, Little, Ladd – Wheeler, Scheifele, Stafford – Stempniak, Lowry, Perreault – Thorburn, Slater, Tlustý
    Anaheim Ducks: Andersen (Labarbera) – Beauchemin, Lindholm, Despres, Fowler, Vätänen, Stoner – Perry, Getzlaf, Maroon – Silfverberg, Kesler, Beleskey – Palmieri, Rakell, Cogliano – Jackman, Fleischmann, Etem

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Rooney, Leggo – Brisebois, Racicot

    Diváci: 15 016
    Winnipeg 0 4 Anaheim
    #1 Pátek 17.04.2015 • 04:30
    Anaheim - Winnipeg 4:2
    #2 Neděle 19.04.2015 • 04:40
    Anaheim - Winnipeg 2:1
    #3 Úterý 21.04.2015 • 03:00
    Winnipeg - Anaheim 4:5 po prodl.
    #4 Čtvrtek 23.04.2015 • 03:30
    Winnipeg - Anaheim 2:5
    bahis siteleri