USA – Německo 13:1 (kon.) | Kanada – Finsko 3:2 (kon.) | Švédsko – Rusko 4:7 (kon.)
Česko – Švýcarsko 5:0 (kon.)
konec
USA
13:1 (4:0, 5:1, 4:0)
Německo
Úterý 21.04.2015, 14:45 • Luzern • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:32
    USA právě vstřelilo branku!
    To je opravdu nevídaná kanonáda, kterou předvádí v elitní skupině Mistrovství světa hráčů do 18 let výběr USA. Druhý hattrick dnešního odpoledne je k vidění v Luzernu, když se po dvou zásazích v první třetině dnes již potřetí prosazuje JACK ROSLOVIC! Asistence: Matthew Tkachuk.
     
    51:47
    USA právě vstřelilo branku!
    Tucet gólů již skončil dnes za zády německých brankářů. Do konce zápasu zbývá něco málo přes osm minut a před malou chvílí BRENDAN WARREN přidal dvanáctou trefu svého celku. Asistence: Jordan Greenway, Tage Thompson.
     
    47:58
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané se rozhodli, že svého soupeře nebudou šetřit ani na okamžik. Druhou desítku gólů načali na konci osmačtyřicáté minuty, když se přesně trefil AUSTON MATTHEWS! Asistence: Chad Krys.
     
    44:51
    USA právě vstřelilo branku!
    Německo dokázalo takřka pět minut ve třetí třetině vzdorovat tlaku svého soupeře, ale šestá střela na branku v tomto časovém úseku již zaplula do jejich branky, jubilejní desátý gól má na svědomí JEREMY BRACCO! Asistence: Mike Floodstrand, Clayton Keller.
     
    38:13
    USA právě vstřelilo branku!
    Američanů bylo sice na ledové ploše o jednoho míň, to jim ale nebránilo ve vstřelení další branky. LUKE KUNIN se prosazuje i ve hře v oslabení a jako první hráč dnešního odpoledne kompletuje hattrick! Asistence: Jordan Greenway.
     
    34:45
    USA právě vstřelilo branku!
    Pro Němce už to začíná být hodně nepříjemné, tedy, ještě o něco nepříjemnější než doposud. Skóre se totiž pomalu začíná blížit hodně nepopulární "desítce". Osmý puk za Pantkowského dopravil NICK BOKA a Němci budou mít ještě co dělat, aby se ubránili ještě větší ostudě. Asistence: Jeremy Bracco, Caleb Jones.
     
    30:42
    USA právě vstřelilo branku!
    A další gól Američanů v početní výhodě, Masoniusův trest sotva doběhl a už se puk opět třepotá v německé síti! TROY TERRY je tentokrát tím šťastným střelcem. Asistence: Caleb Jones, Christian Fischer.
     
    30:12
    USA právě vstřelilo branku!
    Sotva se vyloučený Kable vrátil na led a hrálo se chvíli ve stejném počtu hráčů, inkasují Němci pošesté. LUKE KUNIN využil přihrávek McAvoye a Bracca a opět překonává Pantkowského v německé brance. Asistence: Charlie McAvoy, Jeremy Bracco.
     
    26:39
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané si berou zpět čtyřgólové vedení a Němcům uštědřují pověstného bůra. COLIN WHITE přidává druhou přesilovou trefu domácích v tomto duelu. Asistence: Christian Fischer, Jeremy Bracco.
     
    22:56
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak i hráči německého manschaftu využívají přesilovou hru a stačilo jim k tomu pouhých šestnáct vteřin z Greenwayova trestu, než síť za Sarthouem rozvlnil SIMON SCHUTZ! Asistence: Maximillian Glassl, Maximilian Daubner.
     
    13:19
    USA právě vstřelilo branku!
    Něco málo přes třináct minut hry mají oba celky za sebou a skóre hovoří jasně, USA – Německo 4:0! MATTHEW TKACHUK je autorem čtvrté branky a zvyšuje již tak pohodlné vedení svého týmu. Asistence: Auston Matthews, Jack Roslovic.
     
    12:34
    USA právě vstřelilo branku!
    A jak jsem řekl, tak se také stalo a s Němci to v tuto chvíli vypadá všelijak, jen ne dobře. V chronologicky dokonalém čase 12:34 využívají mladíci ze severní Ameriky přesilovou hru a je to již 3:0, když se podruhé v dnešním utkání trefil JACK ROSLOVIC! Asistence: Auston Matthews, Matthew Tkachuk.
     
    10:32
    USA právě vstřelilo branku!
    Netrvalo dlouho a hráči favorizovaných Spojených států amerických přidávají druhou branku zápasu, jejímž autorem je LUKE KUNIN! Asistence: Nick Boka.
     
    07:23
    USA právě vstřelilo branku!
    Říká se, že sedmička je šťastné číslo a minimálně pro tuto chvíli s tímto tvrzením budou souhlasit i hokejisté USA. Ti totiž sedmou střelou na branku svého dnešního soupeře získávají vedení v tomto duelu, když se přesně trefil JACK ROSLOVIC! Asistence: Auston Matthews, Caleb Jones.
    Marken.cz

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 8. Roslovic (Matthews, Jones), 11. Kunin (Boka), 13. Roslovic (Matthews, Tkachuk), 14. Tkachuk (Matthews, Roslovic), 27. White (Fischer, Bracco), 31. Kunin (McAvoy, Bracco), 31. Terry (Jones, Fischer), 35. Boka (Bracco, Jones), 39. Kunin (Greenway), 45. Bracco (Floodstrand, Keller), 48. Matthews (Krys), 52. Warren (Greenway, Thompson), 53. Roslovic (Tkachuk) – 23. Schutz (Glassl, Daubner)


    USA: Sarthou (Opilka) – Krys, McAvoy, Jones, Boka, Masonius, Fitzgerald, Ruggiero – Tkachuk, Matthews, Roslovic – Bracco, Keller, White – Kunin (C), Greenway, Fischer – Warren, Floodstrand, Thompson – Terry.
    Německo: Pantkowski (41. Berger) – Glassl, Schut, Kalble, Fohrler, Halbauer, Schmitz, Horschel, Hüss – Daubner, Korner, Mayenschein (C) – Drews, Napravnik, Spitzner – Bernhardt, Eder, Kiefersauer – Kirchhofer, Glemser, Kopp.
    bahis siteleri