Karviná – Varnsdorf 0:0 (kon.) | Frýdek-Místek – Sokolov 0:1 (kon.) | Olomouc – Táborsko 4:0 (kon.)
Opava – Kolín 3:1 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
4:0 (1:0)
FC SILON Táborsko
Sobota 25.04.2015, 17:00 • Andrův stadion Olomouc. Kapacita: 12.566 míst. • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    76
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci navyšují patnáct minut před koncem své vedení. Plšek se protáhl do šestnáctky soupeře, kde se mu podařilo zakončit. Toma jeho ránu vyrazil před sebe, kde si obránci Táborska dávali přednost, čehož využil JAN NAVRÁTIL, který volný míč poslal do branky.
     
    67
    Olomouc právě vstřelila branku!
    V tom ale přichází rychlý protiútok domácích a třetí branka v síti Táborska. Dlouhý centr si zpracoval Navrátil, který posunul na MICHALA ORDOŠE. Kapitán Sigmy byl sice možná faulován, i tak ale dokázal zakončit takový způsobem, že Toma nemohl zasáhnout.
     
    63
    Olomouc právě vstřelila branku!
    V Olomouci je opět o něco klidnější atmosféra. Přestože se domácím v posledních minutách příliš nedařilo, jsou to oni, kdo střílí branku. Nejprve VÁCLAVA VAŠÍČKA vychytal skvělý Toma, vzápětí už ale na přesnou ránu do šibenice neměl gólman Táborska nárok.
     
    35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tentokrát domácí už svou šanci využili a dostávají se do vedení. Z pravé strany se do šestnáctky vnořil Hála, který předložil míč Vašíčkovi. Útočník Sigmy jej pak vracel zpět Hálovi, který sice minul, jenže to už byl na místě i JAN NAVRÁTIL, který z bezprostřední blízkosti poslal míč za záda brankáře Táborska.

    Miroslav Fantal

    Branky: 35. Navrátil, 63. Vašíček, 67. Ordoš, 76. Navrátil

    Karty:   21. Bystroň (OLO), 86. Ordoš (OLO) – 75. Javorek (TAB)


    SK Sigma Olomouc: Reichl – Hála (73. Kušnír), Bystroň, Šindelář, Vepřek – Navrátil (78. Javůrek), Houska, Cana (61. Plšek), Ordoš, Petr – Vašíček.
    Náhradníci: Kušnír, Javůrek, Plšek, Chorý, Zahradníček, Štěrba, Bárta (GK).

    FC SILON Táborsko: Toma – Ciferský (4. Hric), Mráz, Tusjak, Sladký – Nešický, Džafić, Presl (77. Kočí), Javorek, Šiml (86. Surynek) – Musiol.
    Náhradníci: Hric, Kočí, Strnad, Ciku, Hovorka, Surynek, Kudrna (GK).

    Rozhodčí: Proske – Kožár, Fišer

    Diváci: 2809
    bahis siteleri