Brighton – Watford 0:2 (kon.) | Fulham – Middlesbrough 4:3 (kon.)
konec
Fulham FC
4:3 (1:0)
Middlesbrough FC
Sobota 25.04.2015, 16:00 • Craven Cottage, London • Anglická Championship
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek soboty. Mějte se fajn. (18:01:22)
     
    Máme za sebou fantastický zápas, na jehož konci se z vítězství nakonec radují domácí. Hostitelé po gólech Turnera a McCormacka vedli 2:0 a nic nenasvědčovalo tomu, že se o výsledek budou ještě bát. Ovšem stalo se. Forshaw snížil a drama bylo na světě. Nicméně poté se nechal vyloučit Friend a nařízenou penaltu proměnil McCormack, jenž vrátil svému týmu dvoubrankový náskok. Jenže pak se začaly dít věci.Middlesbrough v oslabení zásluhou Ayaly a Martineze vyrovnalo a v samotném závěru sahalo po vítězství. O něj nakonec přišlo kvůli nepovedené standardní situaci, po níž Ross McCormack zpečetil hattrick a rozhodl o tom, že všechny body zůstanou v Craven Cottage.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    Ross MCCORMACK - 4:3
     
    90+4
    Fulham právě vstřelil branku!
    Tak to je závěr! Hostům nevyšel pokus o fotbalovou power-play a draze za to zaplatili! Po rohovém kopu se míče ujal ROSS McCORMACK, který pelášil sám na vracejícího se Konstantopoulose, jehož obehrál a zasunul míč do prázdné branky.
     
    90+3
    Je to až neuvěřitelné, ale hosté ačkoliv jsou v početní nevýhodě, jasně domácí přehrávají. Teď budou mít k dispozici rohový kop, na který se do vápna vydal i gólman Konstantopoulos.
     
    90+1
    Middlesbrough se žene za vítězstvím. Jeden z jeho hráčů teď prověřil bdělost domácího brankáře Bettinelliho, který chtě nechtě musel k zemi.
     
    90
    Hlavní rozhodčí Kevin Friend nastaví pět minut nad rámec řádné hrací doby.
    Enrique Garcia MARTINEZ - 3:3
     
    89
    Middlesbrough právě vstřelil branku!
    O co si domácí fotbalisté dlouho koledovali, to také přišlo. Do vzduchu se pověsil ENRIQUE GARCIA MARTINEZ, který přesnou hlavičkou vyrovnal na 3:3.
     
    88
    Domácí naposledy střídají, hřiště opustil Rodallega, jehož nahradil Smith.
     
    87
    Vyrovnání znovu vyselo ve vzduchu! Z hranice pokutového území vypálil Ayla, jehož navštívenku vyrazil Bettinelli s námahou na roh.
     
    85
    Rodallega už mohl střílet, ale ještě posunul mičudu do strany na McCormicka, který nepřesnou střelou z první promarnil další šanci na zkompletování hattricku.
     
    84
    Před Bettinellim bylo znovu pořádně horko! Po průniku Bamforda se k míči dostal Ayla, který ale rozvlnil jen horní síť branky.
     
    83
    McCormack se zbavil svého strážce, načež oslovil nabíhajícího Woodrowa, který při svém prvním kontaktu s míčem nastřelil protihráče stojícího před sebou.
     
    81
    Kouč Fulhamu podruhé střídá, na závěrečných deset minut nastoupil místo Ruize Woodrow.
     
    80
    Hostitelé si čím dál víc koledují o gól! Před Bettinellim se objevil nikým nekrytý Bamford, jenž měl doslova vyrovnání na kopačce, ale v rozhodující chvíli si neseřídil mířidla.
     
    79
    McCormack útočí na hattrick, ale jeho slabý pokus sebral ze vzduchu Konstantopoulos.
     
    78
    Rodallega se pokusil ukličkovat Reacha, což se mu nakonec povedlo, ale Konstantopoulose výrazněji neohrozil.
     
    77
    Červenobílí útočí bez bázně a hany. Nyní se do pokutového území dostal Bamford a svoji střelu nasměroval mimo Bettinelliho klece. Z hlediště se začíná ozývat pískot.
     
    76
    Domácí poprvé střídají, pro dnešek má odpracováno Guthrie, jehož nahradil Fofana.
    Daniel AYLA - 3:2
     
    73
    Middlesbrough právě vstřelil branku!
    Navzdory tomu, že hosté dohrávají o deseti, budeme svědky dramatu. Na rozdíl jediného gólu totiž snížil přesně hlavičkující DANIEL AYLA.
     
    71
    Rovněž se nechme překvapit, na kolik vyloučení Frienda ovlivní hru Middlesbrough v závěru tohoto duelu.
     
    69
    Fulhamu se bude v následujících minutách dýchat opět o něco lépe, neboť na kontaktní gól svého soupeře dokázal ihned adekvátně odpovědět.
    Ross MCCORMACK - 3:1
     
    67
    Fulham právě vstřelil branku!
    Již podruhé v dnešním utkání se k nařízené penaltě postavil ROSS McCORMACK a ani tentokrát nezaváhal. Nejlepší střelec Fulhamu tak vrací svému týmu dvoubrankový náskok.
     
    66
    Hostující záložník si navíc za svůj počin vysloužil červenou kartu a Middlesbrough tak bude dohrávat o deseti!
     
    65
    Na opačné straně hřiště pronikl do vápna Rodallega, kterého poslal k zemi Friend a sudí Friend nařizuje další penaltu!
    Adam FORSHAW - 2:1
     
    63
    Middlesbrough právě vstřelil branku!
    Střídající ADAM FORSHAW byl na hřišti několik desítek sekund a už se stihl zapsat do dějin zápasu. Povedenou střelou z uctivé vzdálenosti vrací svůj tým zpět do hry.
     
    61
    Posledním střídajícím byl Adomah, místo něhož přišel Garcia Martinez.
     
    61
    Následně se na plac dostal Forshaw místo Claytona.
     
    61
    Trenér hostujícího celku provádí hned trojí střídání. Nejprve Frederickse vystřídal Reach.
     
    59
    Ben Gibson sundal Rodallegu, za což si od arbitra Frienda vysloužil kartu žluté barvy.
    Ross MCCORMACK - 2:0
     
    56
    Fulham právě vstřelil branku!
    Sám faulovaný ROSS McCORMICK si postavil míč na penaltový puntík a neomylně posílá svůj tým do dvoubrankového vedení.
     
    55
    McCormack se prodral do vápna, kde ho nedovoleně zastavil Ayla a sudí Friend nařizuje penaltu! Domácí tak budou mít ještě mnohem větší šanci než před pár sekundami.
     
    54
    Obrovský závar před hostující brankou! Rodallega s McCormackem se několikrát snažili prostřelit obranu a brankáře Middlesbrough, ale pokaždé jim obránci hostů radost z gólu zmařili!
     
    53
    Hosté se však nechtějí nechat zahanbit, po přihrávce Adomaha se ke střele dostal Tomlin. Bettinelli ale mohl zůstat naprosto v klidu, protože Tomlinův pokus skončil vedle.
     
    51
    Na opačné straně chtěl kontrovat Bamford, jenže veškeré vzrušení se ukázalo býti zbytečným, protože rozhodčí nachytali hosty v ofsajdové pasti.
     
    50
    Na druhý pokus ale Fulham zaměstnal Konstantopoulose. McCormack přihrál od brankové čáry na velké vápno Rodallegovi, jehož zakončení vytáhl Konstantopoulos výtečným zákrokem!
     
    49
    Richards se snažil založit útočnou akci od postranní lajny, ale se svým úmyslem bohužel pro domácí nepochodil.
     
    47
    Rychlý sprint napříč útočnou polovinou provedl Vossen, který ale nakonec ani nevystřelil, a tak mohl Bettinelli zůstat naprosto v klidu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas, ve kterém padl pouze jeden gól, a to v samotném závěru. Po rohovém kopu se prosadil Michael Turner, jenž poslal Fulham do vedení 1:0. Druhá půle začne přibližně za deset minut.
     
    45+1
    První poločas skončil.
    Michael TURNER - 1:0
     
    45+1
    Fulham právě vstřelil branku!
    Tak beru svou predikci zpět! Po rohovém kopu se k míči dostal Hutchinson, který kulatý nesmysl prodloužil na MICHAELA TURNERA, jenž v letu hlavičkou zamířil přesně.
     
    45
    Sudí Friend nastaví nad rámec úvodního dějství jednu minutu.
     
    44
    Ovšem ani hostům na druhé straně se nepovedl přechod do útoku, a tak první poločas skončí s největší pravděpodobností bez gólu.
     
    43
    Bamford uzmul merunu McCormackovi, ale následně pokazil přihrávku, když poslal míč do země nikoho.
     
    42
    Nyní pro změnu fauloval Kavanagh a sudí po krátkém váhání vytasil žlutou kartu.
     
    40
    Leadbitter porušil při defenzivní práci všechny fotbalové regule a sudí Friend neváhal s nařízením volného přímého kopu. Jeho exekuce se zhostil McCormack, jehož pozdrav skončil vedle.
     
    38
    Friend si zajímavě nabíhal za obranu Fulhamu, ale k balónu mu chyběl krok. Bettinelli tak zůstal bez práce a bude odkopávat od své branky.
     
    37
    Guthrie centroval před branku, kde však nikdo z jeho spoluhráčů nestál a míč se tak stal snadnou kořistí pro Konstantopoulose.
     
    36
    U postranní lajny svedl tvrdý souboj Friend s Hooglandem a domácí obránce dokonce skončil až na střídačce hostů. Naštěstí se tento incident obešel bez zranění.
     
    34
    Bamford se pokusil o průnik do pokutového území, ale se zlou se potázal a na hranici vápna o míč přišel.
     
    32
    Teď už však rozhodčí Friend nechal vyniknout svoji píšťalku. Adomah atakoval Kavanagha v rozporu s pravidly a jako odměnu uviděl žlutou kartu.
     
    31
    Vossen si ustlal na hřišti, ovšem ne vlastní vinou, ale rozhodčí tento okamžik neposoudil jako nedovolený zákrok.
     
    29
    Po dlouhém centru se v šestnáctce dostal k míči Vossen, ale trefil před sebou stojícího protihráče. Ani z následného rohu nezapršelo, neboť byl odmáván a odpískán ofsajd.
     
    28
    Domácí nyní kombinují u středu hřiště a zatím se nemohou prodrat skrz červenobílou hradbu těl.
     
    26
    Na druhé straně se snažil o průnik McCormack, jenž byl však čistě zastaven Aylou. Následně vyrazil do rychlého kontru Friend, jehož bomba skončila metr od tyče Bettinelliho branky.
     
    25
    Kupředu se vydal Bamford, ale pro jeho záměr neměl pochopení lajnový rozhodčí, který nechal vyniknout svůj praporek.
     
    23
    Gibson hodně důrazně napadal Rodallegu, což se nelíbilo hlavnímu arbitrovi, který hostujícímu obránci odpískal útočný faul.
     
    21
    Teď už ale gólman Moddlesbrough práci měl a pořádnou. Tunnicliffe ve vápně vybídl ke skórování Rodallegu, jehož vynikajícím zákrokem vychytal Konstantopoulos.
     
    20
    Domácí znovu zahrozili, po Hooglandově průniku pálil Ruiz, ale Konstantopoulos nakonec ani zasahovat nemusel, protože střelu před ním zblokoval jeden z obránců.
     
    19
    Hoogland zaváhal ve středu hřiště, míč se postupně dostal k Friendovi, jehož centr do jámy lvové odvrátila pozorná obrana Fulhamu.
     
    17
    Na útočný výlet se vydal Hoogland, jenž pro svůj tým vybojoval alespoň rohový kop. Centr Ruize ale vyboxoval Konstantopoulos do bezpečí.
     
    16
    Bamford adresoval přihrávku do strany, kam si však nenaběhl nikdo z jeho spoluhráčů a balónu se tak znovu ujali hostitelé.
     
    15
    Na hranici pokutového území se ke střele dostal Vossen, jenže jeho pokus měl spíše propagační parametry, a tak nemohl Bettinelliho nikterak ohrozit.
     
    14
    Konstantopoulosovi se nepovedl odkop od branky, toho ale nevyužil Tunnicliffe, jenž nasměroval mičudu vedle hostující klece.
     
    12
    Friend uháněl po levém křídle, načež přihrál míč do šestnáctky, kde však pohotově zasáhl Bettinelli a uzmul hrací předmět do rukavic.
     
    10
    Hutchinson poslal svému spoluhráči k lajně hodně dlouhý a těžký pas, který nebylo možné zpracovat. V držení míče tak budou hosté.
     
    9
    Gólman Fulhamu se ale nepokusil o dlouhý výkop, leč pouze kombinuje se svými spoluhráči.
     
    8
    Domácí si nerozuměli při zakládání útoku, ale unikající Adomah jejich zaváhání nedokázal potrestat. Bettinelli tak bude odkopávat od své branky.
     
    7
    Na opačné straně hřiště zahrozil nejlepší střelec Fulhamu McCormack, který ale v tuhle chvíli nemířil přesně.
     
    6
    Po rohovém kopu se fotbalisté v červených dresech pokusili o další útok, tentokrát však jejich snažení zastavil zdvižený praporek lajnového rozhodčího.
     
    5
    Turner si při bránění Bamforda počínal v rozporu s pravidly a domácí za to málem zaplatili gólem. K trestnému kopu se postavil Leadbitter, jehož ránu vyrazil Bettinelli konečky prstů na roh.
     
    4
    McCormack centroval do vápna, kde si však na míč počkal brankář Konstantopoulos.
     
    3
    Hráči Middlesbrough se posléze provinili proti pravidlům a rozhodčí Friend nařídil volný přímý kop. Jeho exekuce se zhostil McCormack, ale jeho centr nenašel v pokutovém území žádného adresáta.
     
    2
    První útočnou akci se pokusil založit Ruiz, ale narazil na pozornou obranu hostů.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:


    Fulham FC: Bettinelli – Hoogland, Turner, Hutchinson, Richards – Tunnicliffe, Guthrie, Kavanagh, Ruiz – Rodallega, McCormack


    Middlesbrough FC: Konstantopoulos – Fredericks, Gibson, Ayla, Friend – Leadbitter, Clayton, Tomlin, Vossen – Adomah, Bamford


    Rozhodčí: Kevin Friend

     
    Poslední vzájemný duel

    Poslední vzájemný duel se konal 4. října minulého roku a Middlesbrough si doma poradil s Fulhamem po brankách Reache a Adomaha 2:0.
     
    Middlesbrough FC

    Tým z města Middlesbrough je na tom v tabulce podstatně lépe. Společně s Bournemouthem se dělí o 2. místo a v posledních dvou kolech to budou ještě pěkné boje o první dvě příčky, které týmům jistí přímý postup do Premier League. Middlesbrough naposledy prohrál na hřišti prvního Watfordu 6. dubna, ale následné tři duely s přehledem vyhrál. Nejlepším střelcem hostujícího celku je Patrick Bamford, který je v Middlesbroughu na hostování z londýnské Chelsea.
     
    Fulham FC

    Tým z Londýna, který ještě minulou sezonu hrál nejvyšší soutěž, se nachází na nepříliš pohledném 18. místě v tabulce a je tedy jasné, že se do Premier League v příští sezoně nepodívá. Fulham již čtyři zápasy v řadě neprohrál, ovšem z toho pouze jediný, což byl ten poslední, vyhrál v poměru 1:0 nad posledním Blackpoolem. Naposledy tým Felixe Magatha prohrál 3. dubna doma s Brentfordem 1:4. Nejlepším střelcem domácího týmu v sezoně je zatím skotský útočník Ross McCormack se čtrnácti brankami.
     
    Hezké odpoledne u sledování fotbalového utkání 2. anglické ligy mezi domácím Fulhamem a hosty z Middlesbroughu. Utkáním vás bude doprovázet komentátor Michal Šandor.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Michal Šandor

    Branky: 45+1. Turner, 56. McCormack (pen.), 67. McCormack (pen.), 90+4. McCormack – 63. Forshaw, 73. Ayla, 89. Martinez

    Karty:   42. Kavanagh (FHM) – 32. Adomah (MDD), 59. Gibson (MDD)   66. Friend (MDD)


    Fulham FC: Bettinelli – Hoogland, Turner, Hutchinson, Richards – Tunnicliffe, Guthrie (76. Fofana), Kavanagh, Ruiz (81. Woodrow) – Rodallega, McCormack
    Náhradníci: Kiraly, Smith, Fofana, Roberts, Voser, Woodrow, Burn

    Middlesbrough FC: Konstantopoulos – Fredericks (61. Reach), Gibson, Ayla, Friend – Leadbitter, Clayton (61. Forshaw), Tomlin, Vossen – Adomah (61. Garcia Martinez), Bamford
    Náhradníci: Garcia Martinez, Ripley, Whitehed, Reach, Nsue Lopez, Tiendalli, Forshaw

    Rozhodčí: Kevin Friend
    bahis siteleri