Leicester – Newcastle 3:0 (kon.) | Aston Villa – Everton 3:2 (kon.) | Liverpool – Queens Park 2:1 (kon.)
Sunderland – Southampton 2:1 (kon.) | Swansea – Stoke 2:0 (kon.) | West Ham – Burnley 1:0 (kon.)
Manchester Utd. – West Brom 0:1 (kon.)
konec
Manchester United
0:1 (0:0)
West Bromwich Albion
Sobota 02.05.2015, 18:30 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    Hlavní rozhodčí Taylor ukončil dnešní zápas 35. kola, ve kterém Manchester United nestačil na West Bromwich Albion a podlehl mu 0:1. O jediný gól zápasu se postaral v 64. minutě Olsson. Domácí tým si vytvořil mnohem více střeleckých příležitostí a také byl lepší v držení míče, avšak v konečném součtu to bylo Manchesteru United naprosto k ničemu, protože z dnešního utkání ne vytěžil ani bod. Fotbalisté WBA se většinu času bránili a spoléhali hlavně na protiútoky, avšak bojovali do poslední vteřiny a to se jim vyplatilo. Navíc Brunt se postaral o parádní volný přímý kop, kdy byl nakonec gól uznán Olssonovi, který se balonu dotkl jako poslední a změnil jeho směr, kdy byl De Gea naprosto bez šance. Pochvalu si zaslouží určitě brankář Myhill, který si připsal několik veledůležitých zákroků a celkem musel zasahovat devětkrát, což je slušné číslo. Děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:27:36)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Van Persie se dostal k odraženému balonu a okamžitě vypálil, avšak Yacob jeho ránu úspěšně zablokoval. United stále u míče.
     
    90+3
    Z rohového kopu domácí tým nic nevytěžil a stále se snaží o vyrovnávací gól.
     
    90+2
    Di María obdržel přesnou přihrávku a upozornil na sebe skvělou střelou pod břevno, avšak Myhill se opět ukázal v tom nejlepším světle a zabránil dalšímu stoprocentnímu gólu. Následuje roh pro United.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o 4 minuty.
    Zatím rozhodující přímý kop Chrise Brunta.

     
    90
    Van Persie se prezentoval parádní střelou asi z 18 metrů, kdy si nejprve zpracoval balon na prsa a poté ze své kopačky vyslal prudkou ránu k tyči, ale gólman Myhill se natáhl bravurně a zabránil stoprocentnímu gólu.
     
    90
    Držení míče: Manchester United 81% – 19% West Bromwich Albion.
     
    89
    Na poslední minutky se na hřiště dostal Wisdom, kterému uvolnil místo Gardner.
     
    88
    Di María se snaží s nepříznivým stavem něco udělat, ale jeho spoluhráčům už dochází síly, takže jeho nabídek příliš nevyužívají.
     
    87
    Di María teď na sebe upozornil v špatném směru. Prezentoval se totiž velmi nepovedeným centrem, který skončil někde na tribuně. Nicméně to se stává.
     
    86
    Argentinský fotbalista se dostal znovu k balonu a vzal vše na sebe, ale proti Myhillovi neuspěl. Di María je po svém příchodu na hřiště hodně aktivní.
     
    86
    Di María se prezentoval dobrým centrem před branku, ale hosté se v pohodě ubránili.
     
    85
    Di María nastartoval své rychlé nohy a poté se snažil odcentrovat balon do vápna, ale jeho pokus byl sražen na rohový kop.
     
    83
    Konečně změna v sestavě. Na lavičku zamířil McNair, opačným směrem Falcao.
     
    82
    Nedaří se, nedaří a kouč Manchesteru United se ani k žádné změně nechystá. Dobrým impulsem by jistě bylo střídání, ale zatím to tak vůbec nevypadá, že by k němu mohlo dojít. Fanoušci Manchesteru United nechápou, na co trenér čeká.
     
    81
    Do konce základní hrací doby zbývá necelých 10 minut, plus nějaká ta nastavená minutka, ale zatím to nevypadá tak, že by hráči Manchesteru United s nepříznivým stavem něco udělali.
     
    80
    Hrací plochu opustil Berahino, kterého nahradil Brown.

    Lucie Rapantová

    Branky: 64. Olsson (Brunt)

    Karty:   62. McNair (MAN)

    Neproměněná penalta: 74. van Persie (MAN), brankář Myhill zneškodnil


    Držení míče: 80 % : 20 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 5:2.
    Manchester United: de Gea – A. Valencia, Smalling, McNair (83. Falcao), Blind (64. Di María) – A. Herrera – Mata, Rooney (C), Fellaini, Young – van Persie.
    Náhradníci: Valdés – Blackett, Jones, Di María, Januzaj, Pereira, Falcao.

    West Bromwich Albion: Myhill – Dawson, McAuley, Olsson, Lescott – Gardner (89. Wisdom), Yacob, D. Fletcher (C), Mulumbu (76. Baird), Brunt – Berahino (80. Brown).
    Náhradníci: Rose – Wisdom, Baird, Sessègnon, McManaman, Brown, Anichebe.

    Rozhodčí: Taylor – Beswick, Kirkup
    thejrc.org